Υπάλληλος courier έκλεψε κοσμήματα απο δέμα
Υπάλληλος εταιρείας ταχυμεταφορών άνοιξε δέμα και έκλεψε κοσμήματα που υπήρχαν μέσα σε αυτό. Η πρωτοφανής αυτή υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν 36χρονος Ηρακλειώτης κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές την κλοπή κοσμημάτων αξίας 3.400 ευρώ τα οποία του είχαν αποσταλεί με δέμα μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών.
Από την ενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι, σε σχετικό βιντεοληπτικό υλικό το οποίο παρέδωσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, υπεύθυνος του καταστήματος , καταγράφηκαν κινήσεις του 35χρονου δράστη και υπαλλήλου της εταιρίας, ο οποίος την 27-09-2011 και ώρα 17:00’, παραβίασε το εν λόγω δέμα και αφαίρεσε από αυτό μέρος του περιεχομένου του.
Ο 35χρονος δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης ορίων του αυτοφώρου.
Flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
"Χειρόφρενο" από την ερχόμενη Δευτέρα και οι ιδιοκτήτες φορτηγών
Κοινό μέτωπο με τους ιδιόκτητες των ταξί ενάντια στην απόφαση του υπουργού  Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Ραγκούση για το άνοιγμα  του επαγγέλματος τους θα αντιπαρατάξουν και οι ιδιοκτήτες των φορτηγών στα Χανια.
Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο πρόεδρος των ιδιοκτήτων φορτηγών Χανίων κ. Γιάννης Κουκουράκης, "οι ιδιόκτητες των φορτηγών πλέον δεν έχουν τίποτα να χάσουν καθώς  με την απόφαση του ο κ.  Ραγκούσης κι έπειτα από εντολή της Τρόικα,   από την 1-1 2012 καταργεί  τον προηγούμενο νόμο του Ρέππα  και μεταξύ άλλων, φέρνει στην ίδια μοίρα τα φορτηγά εσωτερικού και εξωτερικού, ενώ παράλληλα, με ένα παράβολο των 1.500 ευρώ θα δίνει μια άδεια. Επίσης δεν επιτρέπει την μεταβίβαση της άδειας σε συγγενικά πρόσωπα."   
Ο κ, Κουκουράκης χαρακτήρισε την απόφαση αύτη άδικη και άτιμη, και τόνισε επίσης ότι από την ερχόμενη Δευτέρα οι ιδιοκτήτες φορτηγών πανελλαδικά  θα κατέβουν στους δρόμους καθώς πλέον δεν έχουν να χάσουν τίποτα.
Μάλιστα όπως δήλωσε ο κ. Κουκουράκης η απεργιακή κινητοποίηση θα είναι διαρκείας χαρακτήρισε δε, τον αγώνα αυτό,  αγώνα για την υπεράσπιση της τιμή και της αξιοπρέπειας τους  και σε αυτή θα συμμετάσχουν και οι ιδιόκτητες  των φορτηγών από όλη την Κρήτη.
Σημειώνεται πως αύριο οι ιδιόκτητες των φορτηγών στα Χανιά θα πραγματοποιήσουν Γενική Συνέλευση προκειμένου να καθορίσουν τη μορφή του αγώνα τους.

flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Κατάληψη σε Δ.Ο.Υ και ΟΤΕ στα Χανιά
Σε συμβολική κατάληψη των Οικονομικών Υπηρεσιών των Χανίων  και του ΟΤΕ προχώρησαν το πρωί σύλλογοι εργαζομένων , αγροτών , φοιτητών και σπουδαστών που  πρόσκεινται στο ΚΚΕ.
Στην κατάληψη συμμετείχαν Αγροτικοί σύλλογοι από διάφορες περιοχές του νομού, το συνδικάτο Οικοδόμων , ιδιωτικών υπαλλήλων μέλη του ΜΑΣ και του  ΠΑΜΕ.
Κεντρικό σύνθημα που αποτελεί και κάλεσμα προς τους πολίτες είναι μαζική συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις και  "να μην πληρωθεί κανένα χαράτσι".
Οι καταλήψεις έληξαν λίγο μετά τις 10,30 οπότε οι συγκεντρωμένοι πήγαν στην πλατεία 1866 όπου διοργανώνει απεργιακό συλλαλητήριο το ΠΑΜΕ.
flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Άρχισαν τα...παιγνίδια στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ!

Σοκ έπαθαν οι επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου με τα νέα καμώματα του κρητικού παραγωγού
Επιβάτες και οδηγός του λεωφορείου Γραμμής «Θεσσαλονίκη-Αθήνα» έπαθαν σοκ.... Ο κ.Σειρηνάκης, ο Κρητικός ...παραγωγός για μια ακόμη φορά κατάφερε να προκαλέσει καθώς η νέα του ταινία γυρίστηκε υπό την μορφή Home video μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ...
Οι κοπέλες που πρωταγωνιστούσαν επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο και κάποια στιγμή μετά από ημίωρη συζήτηση ξεκινούν το ερωτικό παιχνίδι με τρεις επιβάτες.
Βεβαίως οι επιβάτες ήταν ηθοποιοί της sirina, όμως αυτό δεν το γνώριζε κανείς.
Με το που ξεκίνησε το «παιχνίδι», οι λοιποί επιβαίνοντες και ο οδηγός σάστισαν. Κάποια στιγμή μάλιστα υποχρεώθηκε να σταματήσει το λεωφορείο σε έναν παράδρομο της Εθνικής. Όχι για να παρακολουθήσει το θέαμα, μια που ήθελε να κοιτάζει μόνο τον δρόμο, αλλά για να ρωτήσει, και να τους ζητήσει τον λόγο.
Οι πρωταγωνιστές της τσόντας ωστόσο δεν του έδωσαν σημασία, καθώς πρόκειται για αλλοδαπές πορνοστάρ με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, και στα ελληνικά δεν είναι καλές, παρά μόνο την γλώσσα του σώματος καταλαβαίνουν που είναι διεθνής..

ΠΗΓΗ
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Στους δρόμους, αύριο, οι αγρότες
Τα αιτήματα των αγροτών του Λασιθίου
Στους δρόμους, αύριο, οι αγρότες
Τα αιτήματά τους εκθέτουν οι αγρότες του Λασιθίου, που αύριο βγαίνουν μαζικά στους δρόμους, στο πλαίσιο του πανλασιθιώτικου συλλαλητηρίου που πραγματοποιούν. Σε επιστολή τους με αποδέκτη τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι υπογραμμίζουν το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει και εκθέτουν τα αιτήματά τους.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριε υπουργέ

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι  του νομού μας , βρισκόμαστε στο μεγαλύτερο αδιέξοδο των τελευταίων 15 χρόνων . Είμαστε από τις πιο παραγωγικές περιοχές της χώρας και όμως αντιμετωπίζουμε τεράστια και χρονίζοντα προβλήματα . Με το πανλασιθιώτικο συλλαλητήριο μας την Πέμπτη 6/10 απαιτούμε λύσεις τώρα , με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα  στα παρακάτω δίκαια αιτήματα μας .
1)  Μείωση του κόστους παραγωγής : α) Μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια και στις ζωοτροφές . β) Έλεγχος της ποιότητας και των τιμών των αγροτικών εφοδίων καθώς και της διακίνησης τους.
2)  Προστασία της διακίνησης των αγροτικών μας προϊόντων προς τις αγορές, ανεξάρτητα των όποιων δίκαιων ταξικών απεργιακών κινητοποιήσεων.
3)  Ατομική δανειοδότηση μας , με την εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου με 2000 ευρώ ανά στρέμμα θερμοκηπίου και 100 ευρώ ανά ζωική μονάδα.
4)  Δυναμική και συντονισμένη απαίτηση του υπουργείου σας , όπως και των άλλων χωρών ( Ισπανία , Ιταλία , Γαλλία , Ολλανδία) , για 600 εκατ. ευρώ παραπάνω αποζημίωση λόγω e-coli από το ευρωπαϊκό γεωργικό ταμείο.
5)  Λόγω αδικιών στην καταβολή αποζημιώσεων , όπως στην περίπτωση του e-coli ή σε άλλες του ΕΛΓΑ , ζητάμε την στήριξη μας από εθνικούς πόρους.

6)  Αποκατάσταση της φήμης των προϊόντων μας , διαφήμιση και προώθηση τους τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική αγορά.

7)  Εξαίρεση από κάθε νέο χαράτσι στους αγρότες και κτηνοτρόφους καθώς και όλων των εκμεταλλεύσεων μας κάθε βαθμίδας.
8)  Ουσιαστικό πάγωμα των αγροτικών δανείων σε όλες τις τράπεζες μέχρι του χρόνου παραγραφής τους.
9)   Αδειοδότηση χρήσης επιδοτούμενων ΑΠΕ στις γεωργικές - κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις για παραγωγή των ενεργειακών αναγκών τους .

10)  Ποιοτική και οικονομική αναβάθμιση του προγράμματος δακοκτονίας και μέτρα διαφάνειας στις εμπορικές διαδρομές του ελαιόλαδου προς όλες τις κατευθύνσεις.

11)  Άμεση καταβολή των  αποζημιώσεων της εξισωτικής και του ΕΛΓΑ , για την περίοδο του 2011 .
12)  Χρηματοδότηση  του κόστους αδειοδότησης των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων.
13)  Να προχωρήσουν επιτέλους τα έργα υποδομής και ιδιαίτερα τα αρδευτικά που είναι βαλτωμένα εδώ και χρόνια.

Κύριε υπουργέ επανειλημμένως  έχουμε ακούσει τον πρωθυπουργό τον ίδιο , να αναφέρει ότι ο πρωτογενής τομέας , ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ δηλαδή , μπορεί να γίνει η ατμομηχανή για να πάρει μπρος η οικονομία της χώρας μας . Θα πρέπει λοιπόν να μας κοιτάξετε με ειλικρίνεια στα μάτια  και με πρωτοβουλίες σας αυτή την κρίσιμη στιγμή , να δώσετε  ελπίδα  στους ήδη ταλαιπωρημένους και χρεωμένους συνάδελφους αγρότες και κτηνοτρόφους .

Η διασφάλιση μιας καλής και επικερδής παραγωγής , είναι αυτή που θα φέρει ουσιαστική στήριξη της οικονομίας της χώρας μας και αυτό βρίσκετε τόσο στα χέρια σας , όσο και στα χέρια των συναδέλφων σας στα συναρμόδια υπουργεία .
Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να προσφύγουμε σε νέες πιο δυναμικές κινητοποιήσεις και αγώνες για να πετύχουμε τα αυτονόητα.
cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Άλλα ζώα είχε, άλλα δήλωνε!

Νέα υπόθεση ζωοκλοπής στον Δήμο Αρχανών -Αστερουσίων
Στα χέρια των διωκτικών αρχών έπεσε χθες, σε περιοχή του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων, από Αστυνομικούς τουΤμήματος Αρκαλοχωρίου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου , ένας 23χρονος ημεδαπός , για υπόθεση ζωοκλοπής.
Ειδικότερα,  σε έλεγχο που έγινε στο ποιμνιοστάσιο του,  βρέθηκε να κατέχει συνολικά 132 προβατοειδή, με κωδικό αριθμό εκμετάλλευσης διαφορετικό από αυτόν που ανέγραφε στην κτηνοτροφική του δήλωση.
Επίσης, δεν είχε τοποθετήσει στην είσοδο του ποιμνιοστασίου του πινακίδα με τα στοιχεία κτηνοτρόφου και τον κωδικό αριθμό εκτροφέα.
Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου.
 cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Η "Βροχή των Δρακοντίδων" και στην Κρήτη



Μια ακόμη θεαματική "βροχή" από πεφταστέρια αναμένεται στους ουρανούς της Ελλάδας και του υπολοίπου βορείου ημισφαιρίου στις αρχές Οκτωβρίου. Πρόκειται για τις Δρακοντίδες ή Ιακωβινίδες, που αναμένεται να αποκορυφωθούν το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου. Οι αστρονόμοι προβλέπουν για φέτος σημαντική έξαρση δραστηριότητας, ορατή και από την χώρα μας, η οποία μάλιστα θεωρείται ότι έχει προνομιακή διεθνώς γεωγραφική θέση για την παρατήρηση του φαινομένου.
Οι προβλέψεις των αστρονόμων δείχνουν ότι η έξαρση αυτή θα φτάσει στο ανώτατο σημείο της σε δύο ξεχωριστά "μέγιστα": κατά τις 8 μ.μ. ώρα Ελλάδος με ένταση 60-100 διαττόντων την ώρα και, λίγο αργότερα, στις 11μμ ώρα Ελλάδας, οπότε αναμένονται από 500 μέχρι 800 (ακόμα και 1.000) διάττοντες ανά ώρα, στο βαθμό που οι κατά τόπους καιρικές συνθήκες επιτρέπουν την παρατήρηση. Κάθε "μέγιστο" θα διαρκέσει περίπου μία ώρα και η έξαρση αναμένεται να έχει λήξει το αργότερο έως την 1 π.μ. το πρωί της Κυριακής.
Το σημείο προέλευσης των συγκεκριμένων διαττόντων φαίνεται να είναι η κεφαλή του αστερισμού του Δράκοντα, από όπου έχουν πάρει και το όνομά τους. Αντίθετα με άλλες βροχές διαττόντων, οι Δρακοντίδες είναι πιο πιθανό να γίνουν ορατές νωρίς το βράδυ και όχι τα χαράματα.
Τα συγκεκριμένα πεφταστέρια είναι γνωστά από το παρελθόν ότι κινούνται με πολύ αργή ταχύτητα (μόλις 18 χλμ/ώρα, δηλαδή το ένα τρίτο περίπου της ταχύτητας των Περσειδών), ενώ είναι πιθανό να είναι αχνά, λόγω και του παρεμβαλλομένου σεληνόφωτος που θα είναι αυξημένο
Λόγω της σπανιότητας του γεγονότος και της επιστημονικής σημασίας του, σχεδιάζεται η ανάπτυξη σταθμών παρατήρησης σε διάφορα σημεία της νήσου Κρήτης για την καταγραφή του φαινομένου, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, παράλληλα με την διεξαγωγή του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας που θα λάβει χώρα στα Χανιά.
neakriti.gr
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Τρόμος τη νύχτα για τον Ανδρέα Φουστάνο – Μπήκαν με όπλα και μαχαίρια στο σπίτι του
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι δράστες βρήκαν “τρύπα” στα μέτρα ασφάλειας, μια μπαλκονόπορτα είχε ξεχαστεί ανοιχτή.
Ώρα δύο μετά τα μεσάνυχτα και οι δράστες κυριολεκτικά εισέβαλαν στο σπίτι. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός ξύπνησε και πάγωσε βλέποντας τους τρεις άνδρες να τον απειλούν με μαχαίρια και όπλα.
Τον ανάγκασαν να τους δώσει όσα χρήματα υπήρχαν στο σπίτι. Ο Ανδρέας Φουστάνος υποχρεώθηκε να τους παραδώσει 100.000 ευρώ, ενώ οι δράστες ανακάλυψαν κάποια ρολόγια μεγάλης αξίας τα οποία άρπαξαν.
Ευτυχώς όλα δείχνουν ότι οι δράστες ... ικανοποιήθηκαν από τη λεία και έτσι ο γνωστός πλαστικός χειρουργός απέφυγε τα χειρότερα.
Ο Ανδρέας Φουστάνος είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο υπέστη σοκ από την εισβολή.
Οι αστυνομικοί έχουν κάνει “φύλλο και φτερό” το πολυτελές σπίτι του χειρουργού αναζητώντας κάποιο στοιχείο που μπορεί να άφησαν πίσω τους οι δράστες.
Δυστυχώς όμως ο γνωστός χειρουργός δεν ήταν το μόνο θύμα εισβολής την περασμένη νύχτα, άλλες δυο οικογένειες έζησαν τον ίδιο εφιάλτη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι
. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ)
newsit
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Διαζύγιο - «βόμβα» για γνωστό υπουργό!
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι χωρίζει πολύ γνωστός υπουργός. Όπως ακούσαμε στο Made in Star, ο υπουργός είναι εκείνος που κατέθεσε αγωγή εναντίον της συζύγου, την οποία κατηγορεί για εγκατάλειψη της συζυγικής στέγης. Μάλιστα, στην αγωγή αναφέρει μεταξύ άλλων ότι με τη σύζυγο δεν έχουν καμία επαφή τα τελευταία δύο χρόνια.

Να παίζει τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα τους; Έτσι φαίνεται. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τη δεκαετία του 80 κι αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα του πολιτικού χώρου. Γι αυτό και η φήμη ότι χωρίζουν, άφησε πολλούς με το στόμα ανοιχτό. Το διαζύγιο δεν έχει βγει ακόμη, αφού δεν είναι συναινετικό.
womensonly
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Εμπλοκή ανώτατου κληρικού σε χρηματισμό δικαστών για «απαλλαγή» ιερέα
Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την εμπλοκή ιερέων με το παραδικαστικό κύκλωμα. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το κύκλωμα ιδιοποίησης ακινήτων αποκαλύπτει και τις σχέσεις του με το δικαστικό σώμα για την επιβολή ευνοϊκών αποφάσεων μέσω χρηματισμού.
Σύμφωνα με tovima.gr, ένας αρχιμανδρίτης, ένας συνεργάτης κληρικού και ένας 56χρονος πολιτικός μηχανικός ενεπλάκησαν σε προσπάθεια χρηματισμού για την αθώωση 40χρονου ιερέα που δικάστηκε για κλοπή και προσπάθεια πώλησης ιερής εικόνας.

Συγκεκριμένα, στο πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ., αναφέρονται στιχομυθίες μεταξύ των μεσαζόντων οι οποίοι λένε ότι ο ανώτατος κληρικός «έχει φροντίσει» για την άμεση απαλλαγή του 40χρονου ιερέα καθώς ο ιερέας αυτός «είναι το alter ego του». Από τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες προκύπτει πως το ποσό για την «απαλλαγή» του 40χρονου ιερέα ανερχόταν στα 70.000 ευρώ.

Πάντως ο ανώτατος κληρικός αρνήθηκε την εμπλοκή του στις έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε στον Εισαγγελέα, Ισίδωρο Ντογιάκο, αν και παραδέχθηκε ότι είχε φροντίσει «ώστε να μην τιμωρηθεί ο 40χρονος ιερέας γιατί δεν υπήρχε τελεσίδικη δικαστική απόφαση για την ενοχή του». Τόνισε ωστόσο ότι ποτέ δεν είπε σε οποιονδήποτε να παρέμβει στους δικαστές που θα εκδίκαζαν την υπόθεσή του: «Οσοι επικαλούνται το όνομα μου λένε ψέματα...».

Να σημειωθεί ότι ο 40χρονος ιερέας καταδικάστηκε τελικά σε 3,5 χρόνια φυλακή.
www.iefimerida.gr
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Μεγάλη πορεία στο κέντρο του Ηρακλείου

Μαθητές, γονείς & εκπαιδευτικοί στους δρόμους
Μεγάλη πορεία στο κέντρο του Ηρακλείου
Φωτογραφία αρχείου
Με δυναμικότητα και αγωνιστική διάθεση πραγματοποιείται, αυτή την ώρα, πορεία διαμαρτυρίας από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ.
Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Ελευθερίας και μέσω των κεντρικών δρόμων της πόλης (λ.Δικαιοσύνης, λ.Καλοκαιρινού, οδ.Αγίου Μηνά, οδ.Έβανς, λ.Κνωσού) οι συμμετέχοντες στην πορεία θα φθάσουν στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης, που από το πρωί, τελεί υπό κατάληψή από γονείς μαθητών.
Η σημερινή πορεία αποτελεί τη δεύτερη εκδήλωση διαμαρτυρίας μετά τη χθεσίνή 2ωρη κατάληψη στο ΠΑΓΝΗ (δείτε
εδώ), ενώ όμοιες κινητοποιήσεις θα επαναλαμβάνονται ως τις 19 Οκτωβρίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί δεύτερη 24ωρη απεργία.
cretalive