Εκρηκτικός μηχανισμός στο αυτοκίνητο γιατρού στο Τυμπάκι
Επίθεση προειδοποιητικού χαρακτήρα εκδηλώθηκε τα ξημερώματα στο Τυμπάκι με στόχο το αυτοκίνητο μιας 55χρονης γιατρού.
Στο αυτοκίνητο της, τύπου τζίπ, εντοπίστηκε ένας μηχανισμός αποτελούμενος από γκαζάκια τα οποία ο δράστης είχε τυλίξει με μονωτική ταινία, χωρίς ωστόσο να προσθέσει φυτίλι είτε άλλο μέσο για την πυροδότηση του μηχανισμού,
Παρά το γεγονός ότι δεν προκλήθηκε κανένας κίνδυνος η γυναίκα καταθέτοντας για την υπόθεση στην αστυνομία, εμφανίστηκε τρομοκρατημένη καθώς όπως ανέφερε το τελευταίο διάστημα δέχεται ανώνυμα απειλητικά μηνύματα θέμα για το οποίο η τοπική ΕΛΑΣ διενεργεί παράλληλη έρευνα.

(neakriti.gr)
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Απαλλοτριώσεις λόγω της Αμερικανικής βάσης στα Χανιά
Στην διαπλάτυνση δρόμων Ανατολικά της Αμερικανικής Βάσης Ευκολίας και του αεροδρομίου Χανίων θα προχωρήσει το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας στο πλαίσιο της κατασκευής του νέου αγωγού μεταφοράς καυσίμων από το Μαράθι Ακρωτηρίου προς την Αμερικανική βάση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr , η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από τους Αμερικάνους ενώ τις σχετικές διαδικασίες έχει αναλάβει το ΓΕΑ.
Για τον σκοπό αυτό θα γίνουν αρκετές απαλλοτριώσεις ακινήτων και μάλιστα εταιρεία τεχνικών μελετών που έχει αναλάβει τις διαδικασίες σε ανακοίνωσή της καλεί να επικοινωνήσουν μαζί της στα τηλέφωνα 2821051521 – 2821051522, οι ιδιοκτήτες των αγροτεμαχίων ή γηπέδων που βρίσκονται εκατέρωθεν των παρακάτω οδών :
1. Από τα φώτα προσέγγισης Ανατολικά του αεροδρομίου (Άγιος Νικόλαος) μέχρι την διασταύρωση των οδών Μουζουρά – Πύλης Αμερικανικής Ευκολίας – Περιβολίτσας και
2. Από την διασταύρωση των οδών Μαραθίου – Μαραθόσπηλιου – Νταμάρια – Άγιος Νικόλαος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ιδιοκτήτες των ακινήτων πρέπει να επικοινωνήσουν με την εταιρεία μέχρι τις 21 Οκτωβρίου, προκειμένου να υποδείξουν τα όρια των ιδιοκτησιών τους, παρέχοντες αντίγραφα των τίτλων τους και αριθμούς μετεγγραφών στο Υποθηκοφυλακείο.
Να σημειωθεί πως όταν συγκεντρωθούν τα στοιχεία των ιδιοκτησιών θα δοθούν στο ΓΕΑ προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία των απαλλοτριώσεων για τις ανάγκες της διαπλάτυνσης των δρόμων.

Flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ο πελεκάνος της Γεωργιούπολης σώθηκε !!
Έτοιμος για να αναχωρήσει για την λίμνη Κερκίνη όπου θα αφεθεί ελεύθερος, είναι ο πελεκάνος της Γεωργιούπολης, μετά την "αποτοξίνωση" απο αλκοόλ που του έγινε στον Σύλλογο Περίθαλψης και Προστασίας Αγρίων Ζώων Αλκυόνη στην Πάρο.
Πρόκειται για τον πελεκάνο που είχαν ποτίσει κάποιοι ανεγκέφαλοι στη Γεωργιούπολη Χανίων με αλκοόλ, και ο οποίος είχε βρεθεί σε σχεδόν κωματώδη κατάσταση. Ευτυχώς ο θηλυκός πελεκάνος έγκαιρα μεταφέρθηκε στην Πάρο, όπου οι αξιέπαινοι επιστήμονες του κέντρου της έσωσαν τη ζωή.
Η πελεκανίτσα, που μέχρι το καλοκαίρι αποτελούσε τη μασκότ της Γεωργιούπολης, πρόκειται να απελευθερωθεί στην Κερκίνη των Σερρών στις αρχές Νοεμβρίου. Μαζί θα απελευθερωθούν και άλλοι τρεις Πελεκάνοι, ένας νεαρός ροδοπελεκάνος και δύο νεαροί αργυροπελεκάνοι.
Καθοριστική σημασία στην ανάρρωση του Πελεκάνου της Γεωργιούπολης, ήταν η παρέα που έκανε με το νεαρό ροδοπελεκάνο της φωτογραφίας, καθώς η παρουσία του, της ελαχιστοποίησε το άγχος!
Επίσης, στη πρώτη φάση της θεραπείας η πελεκανίτσα της Κρήτης έπασχε από σοβαρή αφυδάτωση, αλλά οι πολύωρες καθημερινές φροντίδες του άλλου πελεκάνου στην κυριολεξία της έσωσαν τη ζωή!
Με τρυφερότητα της μετέφερε συνεχώς νερό στο λαιμό με το ράμφος του και όταν της προσέφερε αρκετό νερό μετά της φρόντιζε το φτέρωμα. Αυτό για να καταλαβαίνουν κάποιοι, ότι άλλοι είναι τα «ζώα».

(cretanbeaches.com)
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Όχι στο χαράτσι μέσω της ΔΕΗ από τους πολίτες του Βαρύπετρου
Με μαζική αποχή από κάθε πληρωμή του χαρατσιού για τα ακίνητα μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ κινητοποιούνται οι πολίτες των χωριών Βαρύπετρο – Μυλωνιανά – Λιγηδές – Μαρμαράς - Ποτιστήρια, μετά την πρώτη Λαϊκή τους Συνέλευση.
Όπως αναφέρουν με ανακοίνωσή τους θα κυκλοφορήσει άμεσα χαρτί συλλογής υπογραφών για ενημέρωση και δικτύωση των γειτόνων επίσης στηρίζουν κάθε κίνηση ειρηνικής διαμαρτυρίας και άσκησης πίεσης προς τους τοπικούς βουλευτές για να μην τολμήσουν την ψήφιση του αντιλαϊκού πολυνομοσχεδίου.
Αποφασίσαμε τέλος να δώσουν το παρόν με το πανό της συνέλευσής στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και αντίστασης στις 19 και 20/10.
Το κείμενο της ανακοίνωσής τους:
Αποφάσεις Λαϊκής Συνέλευσης περιοχής Βαρύπετρου
Πολίτες των χωριών Βαρύπετρο – Μυλωνιανά – Λιγηδές – Μαρμαράς - Ποτιστήρια, βρεθήκαμε στην πρώτη Λαϊκή μας Συνέλευση.
Έχουμε καταλάβει πια, ότι όσο καθόμαστε σπίτι και ασχολούμαστε μόνο με τις ιδιωτικές μας υποθέσεις, αποφασίζουν άλλοι για εμάς , χωρίς εμάς και κατά κανόνα εναντίον μας. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη της αντίστασης στα μέτρα της τρόικας και των εθελόδουλων κυβερνήσεων και η ενίσχυση των δεσμών αλληλεγγύης και στήριξης αναμεταξύ μας.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας:
Να γυρίσουμε την πλάτη στους πολιτικούς που μας πρόδωσαν και όλους αυτούς που ξεπουλούν τον τόπο και να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας. Για την ανεξαρτησία και την αξιοπρέπεια της χώρας μας, για τη δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία, για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Κανένας μόνος του, κανένας βουλιαγμένος στον καναπέ ή στην απόγνωση. Συμμετέχουμε στη λαϊκή μας συνέλευση και παίρνουμε δημοκρατικά αποφάσεις δράσης. Είμαστε κι εμείς κομμάτι του παλλαϊκού μετώπου αντίστασης στο ξεπούλημα της χώρας και της κοινωνίας που έχει εμφανιστεί στις πλατείες και στις γειτονιές της χώρας
Αιχμή της κίνησής μας το επόμενο διάστημα αποτελεί η άρνηση πληρωμής του άδικου και ανώφελου χαρατσιού για την κατοικία μέσω της ΔΕΗ.
Κανένας να μην πληρώσει το χαράτσι γιατί:
- Είναι εντελώς παράνομο σαν ιδέα αλλά και σαν τρόπος είσπραξης. Δεν έχει ξανασυμβεί να εκβιάζεται ένα νοικοκυριό με διακοπή ρεύματος αν δεν πληρώνει ένα φόρο!
- Είναι ανώφελο, γιατί ενώ μας αδειάζει τις τσέπες και μας φέρνει στην απόγνωση, πάει για να μπαλώσει τις μαύρες τρύπες ενός τεράστιου και ανεξέλεγκτου χρέους που δεν γίνεται να σηκώσει η χώρα και βέβαια δεν δημιουργήσαμε εμείς
- Είναι σίγουρο ότι δεν συμβάλλει σε καμιά λύση για την εθνική οικονομία, όσο συνεχίζεται η εκποίηση του εθνικού, πολιτιστικού και εδαφικού πλούτου της χώρας μας και εξαντλείται η κοινωνία και το πιο παραγωγικό της κομμάτι, οι νέοι. Να αντισταθούμε!
- Ήδη και σε άλλες περιοχές της πόλης μας και της χώρας έχουν δημιουργηθεί αντίστοιχες κινήσεις άρνησης πληρωμής των χαρατσιών. Συντονιζόμαστε με όλους αυτούς. Όλοι μαζί μπορούμε!
Θα κυκλοφορήσει άμεσα χαρτί συλλογής υπογραφών για ενημέρωση και δικτύωση των γειτόνων μας.
Στηρίζουμε κάθε κίνηση ειρηνικής διαμαρτυρίας και άσκησης πίεσης προς τους τοπικούς βουλευτές για να μην τολμήσουν την ψήφιση του αντιλαϊκού πολυνομοσχεδίου.
Αποφασίσαμε επίσης να δώσουμε το παρόν με το πανό της συνέλευσής μας στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και αντίστασης στις 19 και 20/10.
flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Οργάνωση σε όλες τις γειτονιές του Ηρακλείου κατά της διακοπής του ρεύματος
Η Επιτροπή Αλληλεγγύης, που συνέστησαν οι Πολίτες κατά του Χρέους, συνεκλήθη στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, στις 14 Οκτωβρίου με στόχο τον προγραμματισμό των δράσεών της για την προστασία των καταναλωτών από τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος μετά την αποστολή των χαρατσιών μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.
Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η δημιουργία πυρήνων σε κάθε γειτονιά του Ηρακλείου με σκοπό την παρεμπόδιση των διακοπών του ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και την επανασύνδεσή του σε περίπτωση που τελικά υλοποιηθεί η διακοπή.
Ήδη οργανώνονται ομάδες δράσεις σε γειτονιές όπως ο Μασταμπάς, τα Καμίνια, το Ατσαλένιο και η Αγία Τριάδα.
Επόμενες συναντήσεις:
Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στις 7μ.μ θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη της Ομάδας Αλληλεγγύης στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου
Οι Πολίτες κατά του Χρέους συμμετέχουν στη Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στις 19 Οκτωβρίου και ώρα 10.00 πμ, στο πλαίσιο της 48ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας.
flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Η Αλβανική μαφία διακινεί τα ναρκωτικά

Αδίστακτα κυκλώματα σε καθημερινή μάχη με τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας
Στον έλεγχο της Αλβανικής μαφίας έχει περάσει, σύμφωνα με στελέχη της τοπικής Αστυνομίας, η διακίνηση ναρκωτικών στο Ηράκλειο. Μάλιστα έχουν καταλήξει στο προφίλ των αλλοδαπών που κάνουν «κουμάντο» στην πόλη και μιλούν για ανεξάρτητες ομάδες που έχουν μοιράσει την ...πίτα της διακίνησης.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει στενή συνεργασία της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και του ΣΔΟΕ για την διενέργεια έρευνας στους τραπεζικούς λογαριασμούς κατηγορουμένων σε σοβαρές υποθέσεις.
Την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι ιστορίες οικογενειών τοξικομανών που αναζητούν ελπίδα σωτηρίας. Εκτιμάται ότι πλέον οι τοξικομανείς υπερβαίνουν κατά πολύ τους επτά χιλιάδες.

Οικογενειακά δράματα
Οικογενειακά δράματα στον ...πυρετό της ηρωίνης ξεδιπλώνονται σχεδόν καθημερινά στα γραφεία της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. «Ούτε στον χειρότερο εχθρό!» σπεύδουν, σχεδόν με αποστροφή, να σχολιάσουν οι αστυνομικοί της ομάδας για την ύπαρξη ενός τοξικομανούς μέσα σε μία οικογένεια.
Πολύ περισσότερο όταν ο χρήστης είναι το ίδιο το παιδί ή ακόμα τραγικότερα, τα παιδιά. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που γίνονται χρήστες δύο, ακόμα και τρία αδέρφια από οικογένειες που κατά τα άλλα θεωρούνται από τις καλύτερες.
Οι αστυνομικοί της υπηρεσίας έχουν δει το «έργο» και από την καλή και από την ανάποδη.
Γονείς να κλαίνε και να αγωνιούν πώς θα σώσουν το παιδί τους και αν το ξημέρωμα θα είναι ζωντανό. Πατεράδες σε κατάσταση εξαθλίωσης να σηκώνουν το τηλέφωνο και να καλούν την Αστυνομία: «ελάτε να τον πιάσετε».
Μητέρες που κερώνουν από τον τρόμο γιατί αυτός που έχουν απέναντι τους δεν είναι ο γιος τους, αλλά ένας άγνωστος, ένα «θηρίο».
Το αγόρι του χθες, γίνεται το κλεφτρόνι του σήμερα και ο «τσαντάκιας» του αύριο. Κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά, άριστες μαθήτριες με προοπτική στην ζωή τους, περιφέρουν τα κορμιά τους στην διάθεση οποιουδήποτε θα τους δώσει την «μαγική» σκόνη ή δέχονται αβίαστα να συμμετάσχουν σε παραβατικές συμπεριφορές.
Η εξασφάλιση μίας δόσης - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - περνάει από ... το δρόμο του απόλυτου εξευτελισμού.

ΠΑΤΡΙΣ
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Όσοι πρόκειται να μετακινηθείτε με το αυτοκίνητό σας, θα πρέπει να βάλετε έγκαιρα βενζίνη καθώς τα πρατήρια υγρών καυσίμων θα παραμείνουν κλειστά.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων (ΠΟΠΕΚ) αποφάσισε να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΒΕΕ την Τετάρτη εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΠΟΠΕΚ διαμαρτύρεται:
*Για τις υψηλές τιμές των καυσίμων, οι οποίες οφείλονται στις αυξήσεις του ΕΦΚ και του συντελεστή ΦΠΑ Κάθε λίτρο Αμόλυβδης επιβαρύνεται με φόρους πλέον του 1 ευρώ.
*Για τον αθέμιτο ανταγωνισμό που δέχονται τα πρατήρια υγρών καυσίμων από τα κυκλώματα της Λαθρεμπορίας, της Νοθείας και της κλοπής καυσίμων.
*Για την απώλεια δημοσίων εσόδων ύψους 1 δισ. ευρώ ετησίως από την παράνομη διακίνηση καυσίμων, τα οποία καλούνται να καταβάλλουν οι φορολογούμενοι.
*Για την κατοχύρωση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων και τη διασφάλιση των αποθεματικών του Ταμείου μας και του ύψους των συντάξεων μας.
*Για τις υψηλές τιμές του πετρελαίου θέρμανσης, που θα πλήξουν άμεσα τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα και ιδιαίτερα τους ανέργους.
*Για την επιβολή πλαφόν μόνο στις τιμές λιανικής, αφήνοντας στο απυρόβλητο τις τιμές διυλιστηρίου και χονδρικής.

http://www.news247.gr/
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Πρωτόγνωρη απάτη σε βάρος ρεθυμνιώτη
Μία απίστευτη υπόθεση απάτης με επίκεντρο το Ρέθυμνο αποκαλύφθηκε από τις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου και της Αθήνας τις προηγούμενες ημέρες. «Πρωταγωνιστές» είναι ένας 38χρονος ρεθυμνιώτης επιχειρηματίας και δύο νεαροί, ένας 27χρονος από τη Νιγηρία και ένας 26χρονος από το Καμερούν, που συνελήφθησαν στην Αθήνα.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν έξι ημέρες ο ρεθυμνιώτης επιχειρηματίας πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και κατήγγειλε ότι οι δύο αλλοδαποί του είχαν κλέψει το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ, που είχε στο σπίτι του και, όπως ο ίδιος κατέθεσε, ήταν μοιρασμένο σε χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, τα οποία μάλιστα είχε φροντίσει να «σημαδέψει» τρυπώντας τα με καρφίτσες. Ο επιχειρηματίας ανέφερε ότι οι δύο νεαροί αλλοδαποί είχαν έρθει από την Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες στο Ρέθυμνο και ότι είχε επαγγελματικές επαφές μαζί τους, καθώς ο ένας τουλάχιστον από αυτούς είναι DJ. Μάλιστα, υποστήριξε ότι αυτοί διέμεναν σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου και είχαν διάφορες επαφές μαζί του για επαγγελματικούς λόγους.
Μετά την καταγγελία, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου ξεκίνησαν έρευνα για το περιστατικό και κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη των δύο νεαρών Αφρικανών. Έχοντας στα χέρια τους ελάχιστα στοιχεία για τους δύο αλλοδαπούς, οι ρεθυμνιώτες αστυνομικοί κατάφεραν να «ξετυλίξουν» το κουβάρι της περίεργης αυτής υπόθεσης και να διαβιβάσουν στους συναδέλφους τους από την Αθήνα στοιχεία ικανά για να συλληφθούν τελικά στην πρωτεύουσα οι δύο Αφρικανοί.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου διαπίστωσαν ότι λίγες ημέρες νωρίτερα, ο 26χρονος και ο 27χρονος, χρησιμοποιώντας ταξί από το Ρέθυμνο, μετέβησαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, από όπου ταξίδεψαν προς την Αθήνα. Επίσης, από ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης κατάφεραν να εντοπίσουν την επαγγελματική δραστηριότητα του 26χρονου Καμερουνέζου, ο οποίος έπαιζε μουσική σε κλαμπ της Ομόνοιας. Όλα τα στοιχεία τα διαβίβασαν στους συναδέλφους τους στην Αθήνα, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο νεαρούς και να τους συλλάβουν στο κέντρο της Αθήνας. Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους βρέθηκε ένα μεγάλο μέρος του ποσού, που είχε καταγγείλει ο ρεθυμνιώτης επιχειρηματίας ότι του είχαν κλέψει.
Ωστόσο, από την προανάκριση προέκυψε μία άλλη διάσταση της υπόθεσης, αφού, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο νεαροί φέρεται να είχαν «υποσχεθεί» στον επιχειρηματία ότι θα του …πολλαπλασίαζαν τα 50 χιλιάδες ευρώ, φτιάχνοντας πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ με μία παράξενη μέθοδο. Φέρονται να τοποθέτησαν σε ένα κουτί τα χαρτονομίσματα και ανάμεσα τους απλά χαρτιά και υποστήριξαν ότι με την προσθήκη κάποιων χημικών και χρωστικών ουσιών, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πλαστά χαρτονομίσματα! Μάλιστα, είπαν στον ρεθυμνιώτη να μην ανοίξει το κουτί πριν περάσουν 24 ώρες. Αυτή η διαδικασία έγινε στο σπίτι του επιχειρηματία, τον οποίο οι δύο νεαροί παρακολούθησαν και όταν αυτός έφυγε, μπήκαν μέσα, απέσπασαν τα 50 χιλιάδες ευρώ και έγιναν καπνός…
Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου και κατηγορούνται για απόπειρα απάτης και πλαστογραφία, καθώς και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, αφού πάνω τους είχαν και πλαστές ταυτότητες και ναρκωτικά χάπια. Επίσης, δικογραφία για απόπειρα απάτης σχηματίστηκε και σε βάρος του ρεθυμνιώτη.
goodnet.gr
...................................................................................

Στην Ελβετία έφτασε η χάρη του Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης!

Μία ακόμα επιτυχία για το Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης!
Στην Ελβετία έφτασε η χάρη του Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης!
Ένα ζευγάρι Ελβετών Τραπεζιτών, μετά από πέντε αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης σε Ελβετία και Ισπανία, απευθύνθηκε στο γνωστό πια και στο εξωτερικό για τις επιτυχίες του Κέντρο της Κρήτης, προκειμένου να αποκτήσει παιδιά και τα κατάφερε!
Το όνειρο μιας ζωής έλαβε σάρκα και οστά για την οικογένεια από τη Βελινζόνα της Ελβετίας, κι έτσι πριν από μερικούς μήνες χάρις τη βοήθεια του Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης και με την καθοδήγηση του γιατρού Ματθαίου Φραϋδάκη, απέκτησε δίδυμα.
Πριν από μερικές μέρες στην όμορφη γραφική πόλη της Ελβετίας έγινε η βάπτιση των δύο παιδιών, όπου το παρόν έδωσε και αντιπροσωπεία από το Κέντρο Γονιμότητας, που δεν θα μπορούσε να λείψει από την πιο όμορφη στιγμή της οικογένειας.
Στη φωτογραφία η οικογένεια των Ελβετών, μαζί με το Διευθυντή του Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης Ματθαίο Φραϋδάκη, που καμαρώνει μ΄ένα από τα ΄΄δημιουργήματα΄΄ του!

cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,