Έκλεψε και κρέμασε δύο σκυλιά !!!
Ένας 51χρονος Ηρακλειώτης συνελήφθη απο αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών, κατηγορούμενος πως έκλεψε και σκότωσε τα δύο κυνηγόσκυλα του γείτονά του.
Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβει στα Καπαριανά του Δήμου Φαιστού. Όπως κατάγγειλε ο 32χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών, ο 51χρονος έκλεψε από την αυλή του σπιτιού του τα δύο κυνηγόσκυλα, τα οποία τα βρήκε κρεμασμένα με θηλιά απο σχοινί απο δένδρο που ήταν κοντά στο σπίτι του.
Μετά την καταγγελία στις αστυνομικές αρχές, ο 51χρονος πήγε μόνος του  στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, όπου και συνελήφθη.

flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ήθελαν να "εκτελέσουν" το σκυλί 32χρονης
Με  το σκυλί μιας 32χρονης γυναίκας τα έβαλαν τρία άτομα χθες το πρωί στο  Δημοτικό Διαμέρισμα Κόξαρη Δήμου Χερσονήσου, το οποίο ήθελαν να "εκτελέσουν" με κυνηγετικές καραμπίνες.
Σύμφωνα με καταγγελία της 32χρονης τα τρία άτομα 28, 30 και 20 ετών αντίστοιχα επιχείρησαν να σκοτώσουν το σκυλί, ενώ ένα τέταρτο άτομο ηλικίας 46 χρόνων τη χτύπησε στο πρόσωπο.
Μετά την πράξη τους  αυτή το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, προέβη στην ανάκληση της άδειας κατοχής  των κυνηγετικών όπλων που νόμιμα κατείχαν ο 28χρονος, ο 30χρονος και ο 20χρονος.
Οι 4 άνδρες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Έκλεψαν τάματα αξίας 10.000 ευρώ απο ναούς στο Ηράκλειο
Δύο ναούς διέρρηξαν ιερόσυλοι στην Τύλισο του Δήμου Μαλεβιζίου, αδειάζοντας το παγκάρι και αρπάζοντας τάματα πιστών συνολικής αξίας 10.000 ευρώ (!!)
Όπως κατάγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας, ο εφημέριος Ιερέας των Ιερών Ναών Αγίου Νικολάου και Ευαγγελιστρίας που βρίσκονται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τυλίσου Δήμου Μαλεβιζίου, κατά το χρονικό διάστημα από
τις 10 το βράδυ της Δευτέρας 17/10 μέχρι τις 8 το πρωί της Τρίτης 18/10,  άγνωστοι δράστες, αφαίρεσαν από τον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ περίπου και διάφορα χρυσαφικά τάματα των πιστών και αντικείμενα συνολικής αξίας δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ περίπου, κατά δήλωσή του ιερέα.
Πάντως στην εκκλησία της Κρήτης τα συνεχή κρούσματα διαρρήξεων σε ιερούς ναούς έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία, ενώ θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο να ληφθούν μέτρα ασφαλείας λόγω του μεγάλου αριθμού των ναών πολλοί αποτους οποίους βρίσκονται σε αποκεντρωμένες περιοχές της υπαίθρου.

flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Έστησαν το Ραγκούση στο "ραντεβού" για το Καστέλι!

Καμία εταιρεία δεν κατέθεσε προσφορά για το αεροδρόμιο- άγονος ο διαγωνισμός και το έργο κινδυνεύει να ακυρωθεί!
Έστησαν το Ραγκούση στο "ραντεβού" για το Καστέλι!
Μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι περίμενε χθες η επιτροπή και ο κ.Ραγκούσης τις εταιρείες για να καταθέσουν προσφορές στο διαγωνισμό για το αεροδρόμιο Καστελίου, αλλά…ουδείς εμφανίστηκε! Έτσι η έκτη κατά σειρά προσπάθεια να γίνει επιτέλους ο διαγωνισμός(αφού οι προηγούμενες πέντε είχαν αναβληθεί) έπεσε στο κενό κι έκανε…πάταγο! Άγονος κηρύχτηκε ο διαγωνισμός της ανοιχτής δημοπρασίας
για το νέο διεθνές αεροδρόμιο στην Κρήτη, το θέμα είναι τώρα τι θα κάνει ο κ.Ραγκούσης που γνώριζε τον κίνδυνο, ήξερε ότι οι εταιρείες ούτε ήθελαν ουτε σκόπευαν να συμμετάσχουν ‘σε ένα τόσο μεγάλο έργο και αμφιβόλου οικονομικής αξίας’. Ποιος όμιλος θα έδινε τέτοια εποχή 1 περίπου δισ ευρώ και να τα πάρει πότε;
Ή μήπως τα ήξερε όλα αυτά ο υπουργός ; Στελέχη  της αγοράς λένε πως τώρα είτε θα ακυρωθεί το έργο (το διαψεύδουν πάντως από το υπουργείο) είτε θα βγει μέσω διαρροών ο κ.Ραγκούσης να πει οτι προκάτοχοί του δεν το είχαν ετοιμάσει σωστά…Μόνο που και οι ίδιοι είναι 5 μήνες σχεδόν στο υπουργείο-τι έκαναν όλο αυτό το διάστημα;
 Οι εταιρείες χθες  επικαλέστηκαν τη δυσμενή οικονομική συγκυρία ωστόσο ειναι βέβαιο ότι τώρα επιδιώκουν περισσότερα ανταλλάγματα από το κράτος.    
Σε κάθε περίπτωση πάντως στο υπουργείο γνώριζαν τις προθέσεις των εταιρειων όπως ήδη είχε γράψει το CRETALIVE (διαβάστε εδω)
cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Αστυφύλακας με καταθέσεις... 2,3 εκατ. ευρώ!

Λαυράκι έβγαλε η έρευνα του ΣΔΟΕ-Είχε και εταιρεία στην Αυστρία!
Το ΣΔΟΕ έψαχνε εκείνους που έχουν καταθέσεις άνω των 2 εκατομμυρίων, δεν είναι και πολλοί... μόλις 70. Ανάμεσα σε αυτούς βρήκε και κάποιον που η ιδιότητα δεν... κολλούσε με το νούμερο.
Πρόκειται για έναν απλό αστυφύλακα, που ξαφνικά... πλούτισε. Είχε καταθέσεις 2,3 εκατομ. Ευρώ, ενώ όσο υπηρετούσε ο μισθός του δεν ξεπερνούσε τις 27.000 (το χρόνο). Οι μαθηματικές ... πράξεις δεν έβγαινα και έτσι το ΣΔΟΕ έψαξε λίγο παραπάνω και βρήκε στοιχεία πως ο ίδιος άνθρωπος έχει μια εταιρεία στοιχημάτων στην ... Αυστρία, εμφανιζόταν μάλιστα ως ιδιοκτήτης και χορηγός ποδοσφαιρικής ομάδας στο Κορδελιό και ύστερα εμφανίζεται να θέλει να αγοράσει ομάδα της football league.
Τώρα τελευταία το όνομά του εμφανίστηκε και πάλι στην έρευνα για τα στημένα. Προς αυτή τη μεριά ψάχνουν τώρα οι υπεύθυνοι καθώς μόλις έφυγε απ' το σώμα ο αστυφύλακας εμφάνιζε καταθέσεις 335.000 και λίγο καιρό μετά ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο μέχρι να φτάσουν σχεδόν τα 2,3 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος πάντως παραδέχεται μόνο τη συμμετοχή του σε διαδικτυακή εταιρεία λογισμικού στην Αυστρία και αρνείται οποιαδήποτε σχέση με παράνομο τζόγο και στημένα παιχνίδια.

πηγή: http://www.newsit.gr/
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Λογάριαζε ... χωρίς τον ξενοδόχο!

Είχε "φορτώσει" σε αυτοκίνητο ψυγεία και τηλεόραση, όταν τον αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου
Χωρίς ... τον ξενοδόχο λογάριαζε ένας 43χρονος, ο οποίος "ξαλάφρωνε" ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα, από ψυγεία και τηλεόραση. Ο άνδρας, όμως, έγινε αντιληπτός από τον 79χρονο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου...
Η κλοπή που συνέβη στις 9 Αυγούστου σε ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα Μαλεβιζίου εξιχνιάστηκε, χθες το μεσημέρι. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί ο δράστης της κλοπής ήταν ένας 43χρονος, ο οποίος δε συνελήφθη, λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου.
cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ανάσες" στην αγορά από τα 5,5 εκ. που θα εισπράξουν οι αγρότες
Σημαντικές "ανάσες" ρευστότητας δίνει στην αγορά της νοτιοανατολικής Κρήτης το ποσό των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο θα εισπράξουν οι δικαιούχοι παραγωγοί από τη Βιάννο μέχρι τη Σητεία. Από την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΛΓΑ, πιστώθηκαν οι λογαριασμοί των δικαιούχων ελαιοπαραγωγών, κυρίως στους δήμους Ιεράπετρας και Σητείας, με 660 χιλιάδες ευρώ, για ζημιές που υπέστησαν τον περασμένο χειμώνα από ανεμοθύελλα, χιόνι και χαλάζι.
Τις επόμενες ώρες, αν το επιτρέψουν οι απεργοί, θα πιστωθούν οι λογαριασμοί των δικαιούχων παραγωγών κηπευτικών στη νότια Βιάννο, την Ιεράπετρα, το Μακρύ Γιαλό και το Γούδουρα, με 3,3 εκατ. ευρώ περίπου, για την αναπλήρωση του χαμένου τους εισοδήματος από τις 26 Μαΐου έως τις 30 Ιουνίου, λόγω της κατάρρευσης των τιμών των κηπευτικών από το θόρυβο που προκάλεσαν οι Γερμανοί εξαιτίας της διατροφικής κρίσης του βακτηρίου E.Coli.

Το 50% της επιδότησης

Επιπρόσθετα, στις 27 Οκτωβρίου, ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα πιστώσει τους λογαριασμούς των δικαιούχων με το 50% της επιδότησης ελαιολάδου. Στην περιφέρεια της ευρύτερης Ιεράπετρας, Βιάννου και Μακρύ Γιαλού θα εκταμιευτεί το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Το σύνολο των επιδοτήσεων και των αποζημιώσεων που θα "πέσουν" στην αγορά της Βιάννου της Ιεράπετρας και του Μακρύ Γιαλού αγγίζει τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα με τα οποία οι αγρότες ελπίζουν ότι θα καλύψουν τις πιο επείγουσες "ανοικτές" τους υποχρεώσεις, θα "περάσουν" τα αγροτικά νοικοκυριά το φθινόπωρο μέχρι να αρχίσει η συγκομιδή των προϊόντων τους, και θα προσθέσουν ρευστότητα σε ολόκληρη την εμπορική αλυσίδα, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, που οι τζίροι των εμπορικών επιχειρήσεων βρίσκονται στο ναδίρ.
Το E.Coli

Όλοι οι αγροτοσυνδικαλιστικοί φορείς και οι Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Κρήτης, από την αρχή της κρίσης των οπωροκηπευτικών, πρότειναν το κονδύλι της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης που ενέκρινε η Ε.Ε. να μοιραστεί οριζόντια στους παραγωγούς, όμως η οργανωμένη σε ομάδες παραγωγών Ευρώπη είχε άλλη γνώμη. Το σύστημα, όπως εφαρμόστηκε, άφησε πολλούς παραπονεμένους και αδικημένους, που σήμερα διαμαρτύρονται.
Η "Ν.Κ." στις 28 Μαΐου έγραψε σε πανελλήνια αποκλειστικότητα για την κρίση του E.Coli, που είχε ξεσπάσει δύο μέρες νωρίτερα στη βόρεια Γερμανία. Σε αυτό μας βοήθησε ο πολύτιμος συνεργάτης μας στις ευρωπαϊκές αγορές κ. Γιώργος Πολυχρονάκης, έχοντας λάβει τις σχετικές αναφορές από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Οπωροκηπετυικών, τη UCOFEL.
Δεν το πίστευαν
Οι πρώτοι που αντέδρασαν στο πρώτο 48ωρο της κρίσης ήταν οι παραγωγοί κηπευτικών της Ισπανίας, της Ολλανδίας και της ίδιας της Γερμανίας, στις 27 Μαΐου. «Μία εβδομάδα αργότερα, στο έκτακτο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας, ελήφθησαν οι αποφάσεις της αποζημίωσης των παραγωγών από την κρίση του E.Coli. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα, και την Κρήτη ιδιαίτερα, ήταν ότι οι περισσότεροι παραγωγοί αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι είχαν δικαίωμα να διεκδικήσουν στο τέλος της καλλιεργητικής περιόδου μέρος του κονδυλίου αυτής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης», παρατηρεί ο κ. Γιώργος Πολυχρονάκης.
Κόντρα στο ρεύμα, οι συντάκτες της "Ν.Κ." πιστέψαμε από την αρχή ότι μπορούσε ο Κρητικός παραγωγός να διεκδικήσει και να πετύχει να πάρει αυτό που του αναλογεί. Από τις 28 Μαΐου έως τις 12 Οκτωβρίου, η "Ν.Κ." με 17 δημοσιεύματά της αγωνίστηκε μαζί με τους αγρότες να πετύχει το ακατόρθωτο: να πείσει όσους είχαν επιφυλάξεις ότι έχει και η Κρήτη δικαίωμα στις έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις, που συχνά απολαμβάνουν οι άλλοι Ευρωπαίοι.

Υποχρεώσεις -Θα καλύψουν "τρύπες"...
Πολλές είναι οι υποχρεώσεις και οι "μαύρες τρύπες" τις οποίες θέλουν να καλύψουν με αυτά τα χρήματα οι παραγωγοί μας. «Με τα χρήματα αυτά ίσως μπορέσουμε να καλύψουμε το κόστος της περυσινής καλλιέργειας αγγουριού, το οποίο φτάσαμε να πουλάμε τον Ιούνη οκτώ λεπτά το κιλό. Ευτυχώς που είχαμε και τη "Ν.Κ." να καλύπτει το έλλειμμα ενημέρωσης των κρατικών υπηρεσιών προς τους αγρότες την κρίσιμη περίοδο», μας λέει ο κ. Νικ. Μαρουλάκης, διαχειριστής της Ομάδας Παραγωγών Ψαρής Φοράδας.
«Περιμένω την είσπραξη των χρημάτων του E.Coli για να τα επενδύσω στη χονδρική αγορά λιπασμάτων», μας λέει ο παραγωγός κ. Γιώργος Σταυρακάκης από τη Γρα Λυγιά.
Ένας άλλος παραγωγός, ο κ. Μιχάλης Μαντζαράκης, δηλώνει ότι με τα χρήματα που θα πάρει θα καλύψει άλλες υποχρεώσεις. «Θα πληρώσω το γεωπόνο που μου έχει κόψει το βερεσέ, τα φυτώρια, την ασφάλεια στον ΟΓΑ και τις δόσεις των δανείων στην τράπεζα», μας λέει.
«Τα χρέη που θέλουν να ξεπληρώσουν ο αγρότες αυτές τις μέρες είναι τα αγροεφόδια, τα φυτά, η κατασκευή του θερμοκηπίου, οι τράπεζες και οι πιστωτικές κάρτες», προσθέτει ο κ. Αντώνης Πλεξουσάκης, γραμματέας της Ομάδας Παραγωγών "Νότος".
«Τα χρήματα που θα πάρει ο παραγωγός αναγκαστικά θα πιάσουν τόπο, γιατί οι ακάλυπτες υποχρεώσεις του στους γεωπόνους, στα φυτώρια και στις τράπεζες είναι πάρα πολλές», συμπληρώνει ο κ. Γ. Μαλαθράκης, από το "Νότο" επίσης.
«Αυτές τις μέρες κανείς δε σκέφτεται να διαθέσει αυτά τα χρήματα σε προσωπικές απολαύσεις. Σίγουρα, εκτός από τις υποχρεώσεις από τις καλλιέργειες, θα κοιτάξει να αφήσει χρήματα για να περνά η οικογένειά του μέχρι να αρχίσει η συγκομιδή», μας λέει ο κ. Μαν. Φραγκιαδάκης από το "Κρητικό Περβόλι".
«Στο μυαλό μας είναι καθημερινά τα δάνεια, οι γεωπόνοι, το σπίτι και τα φροντιστήρια των παιδιών. Εκεί θα πάνε τα λεφτά», μας εξηγεί ο κ. Ν. Δοργιάκης.
«Οι περισσότεροι αγρότες αυτή την περίοδο δεν έχουν ψωμί να φάνε... Πρώτα θα καλύψουν τις υποχρεώσεις του σπιτιού τους και μετά θα σκεφτούν γεωπόνους, φυτώρια και τράπεζες», εκτιμά τέλος ο κ. Δημ. Βεργάκης.

neakriti.gr
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
47χρονη κατήγγειλε το βιασμό της στο Ρέθυμνο
Το βιασμό της από έναν άγνωστο άντρα κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου μία 47χρονη Δανή τουρίστρια το βράδυ της Τρίτης.
Η τουρίστρια προσήλθε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου και ανέφερε στους αστυνομικούς ότι τα ξημερώματα της Τρίτης, γύρω στις 5.30, η ίδια περπατούσε σε δρόμο της πόλης, αναζητώντας την κόρη της, η οποία είχε φύγει νωρίτερα για να πάει για φαγητό, αλλά δεν είχε επιστρέψει.
Υποστήριξε ότι ένας άγνωστος άντρας την πλησίασε και τη ρώτησε τι έψαχνε και όταν αυτή του είπε προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει. Ο άντρας την οδήγησε σε σπίτι, που η ίδια δεν μπόρεσε να αναφέρει που βρίσκεται, και την κακοποίησε σεξουαλικά.
Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.
goodnet
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ηράκλειο: "Γάζωσε" το σπίτι της!
Σύμφωνα με καταγγελία 22χρονης ρουμάνας, το απόγευμα της Δευτέρας, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ασημίου του Δήμου Γόρτυνας άγνωστος δράστης, για άγνωστο λόγο, πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο, προς την οικία της τουλάχιστον τέσσερις φορές.
Ο δράστης αναζητείται. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου.
goodnet
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ηράκλειο: Πήγαν να πουλήσουν τα... κλεμμένα

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο ένας 49χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας και 46χρονος αλλοδαπός υπήκοος Φύρομ, για κλοπή.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι οι συλληφθέντες, μετέβηκαν σε εταιρεία ανακύκλωσης υλικών στο Ηράκλειο, προκειμένου να διαθέσουν συνολικά 23 υδρόμετρα, τα οποία όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση, είχαν κλέψει σε άγνωστο χρόνο από διάφορες περιοχές του Ηρακλείου.
Δεκατρία εξ αυτών αναγνωρίστηκαν από αρμόδιο υπάλληλο της Δ .Ε. Υ. Α. Ηρακλείου, τα οποία και αποδοθήκαν. Τα υπόλοιπα δέκα υδρόμετρα φυλάσσονται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου προκειμένου εξακριβωθεί η προέλευσης τους.
Οι δράστες συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, κατόπιν ενημέρωσης του ιδιοκτήτη της εταιρίας ανακύκλωσης. 
goodnet
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Αστυφύλακας... τσιλιαδόρος σε συμμορία ληστών
Συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 35, 35, 43 και 37 χρονών, με την κατηγορία της ληστείας πολιτών στο δρόμο. Ένας από τους συλληφθέντες, ο οποίος συμμετείχε ως τσιλιαδόρος, είναι Αστυφύλακας (ο 37χρονος) που υπηρετεί στη Γ.Α.Δ.Α.
Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, προέκυψε ότι τα μέλη της εγκληματικής ομάδας είχαν συγκροτήσει σπείρα με σκοπό τη διάπραξη ληστειών.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι:
Στις 11 Οκτωβρίου, στην Εκάλη, χρησιμοποιώντας βαριοπούλα ακινητοποίησαν 75χρονο ημεδαπό και του αφαίρεσαν μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των -20.000- ευρώ, διάφορα προσωπικά έγγραφα και κάρτες τραπεζών.
Στις 14 Οκτωβρίου, στο Μοσχάτο, με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν 66χρονο ημεδαπό και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου με το οποίο και διέφυγαν.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους βρέθηκαν:
Το χρηματικό ποσό των 7.895 ευρώ.
Ένα περίστροφο.
Συσκευές κινητών τηλεφώνων.
Η μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν, καθώς τα μπουφάν και τα κράνη που φορούσαν στη ληστεία της Εκάλης.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο 37χρονος Αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

nooz
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Καταγγελίες φρίκης: Σφάζουν και πωλούν σκύλους στο κέντρο της Αθήνας

Πληθώρα καταγγελιών φθάνει στα γραφεία της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας για την πώληση σκύλων και γατών στο κέντρο της Αθήνας που προορίζονται για... φάγωμα!Συγκεκριμένα, η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία αναφέρει ότι έχει δεχτεί επώνυμες καταγγελίες για σκοτωμένα σκυλιά, κρεμασμένα ανάποδα, τα οποία πωλούνται από Ασιάτες στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας.
Παράλληλα, υπάρχουν δεκάδες άλλες καταγγελίες για εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων και γατιών σε συγκεκριμένες περιοχές...
Όπως διαβάζουμε στο EcoNews, οι πολίτες που κατήγγειλαν το περιστατικό στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, δεν γνώριζαν ότι έπρεπε να καλέσουν αμέσως την Άμεση Δράση στον τόπο του συμβάντος για τη σύλληψη των δραστών.
Η πράξη αποτελεί ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα ενώ ο υπό ψήφιση νόμος για την προστασία των μικρών ζώων στην Ελλάδα προβλέπει ποινές φυλάκισης και υψηλά πρόστιμα.

newsit
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,