Τραγωδία στο Ρέθυμνο-νεκρός 25χρονος-εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας
Σοβαρά εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, του 25χρονου χθες στο Ρέθυμνο. Το περιστατικό που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και είχε ως κατάληξη ένα νέο άνθρωπο νεκρό και άλλον ένα τραυματία διερευνούν εξονυχιστικά οι τοπικές αστυνομικές αρχές.
Η ιστορία με την τραγική κατάληξη, ξεκίνησε από τον καβγά μεταξύ δύο νεαρών ανδρών, ενός 29χρονου και του 25χρονου που λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Καλλιθέας στην οδό Καποδιστρίου, στο Ρέθυμνο.
Η φιλονικία των δύο ατόμων, σημειώθηκε όταν ο 25χρονος πήγε στο διαμέρισμα μιας νεαρής 20χρονης , πρώην φίλης του,  Ρουμάνας όπου βρίσκονταν και ο 29χρονος.
Η λογομαχία των δυο ανδρών κατέληξε στον τραυματισμό του 29χρονου στο χέρι από τον 25χρονο. Μετά το συμβάν ο 25χρονος τράπηκε σε φυγή, για να βρεθεί λίγο αργότερα νεκρός, στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Από την αστυνομία ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ αναμένεται το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξει φως στην τραγική ιστορία.
flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Εκεί που περπατούσε βρέθηκε με μια σφαίρα στο πόδι
Περπατούσε αμέριμνος ένας 18χρονος  και βρέθηκε με  σφαίρα στο πόδι. Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη, στο Πέραμα Ρεθύμνου.
Ειδικότερα κι ενώ ο νεαρός περπατούσε χθες με 27χρονο φίλο του στην επαρχιακή οδό Αγίου Ιωάννη – Αγίου Μάμα Δήμου Μυλοποτάμου, δέχθηκε ξαφνικά μια σφαίρα στο πόδι, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.
Άμεσα ενημερώθηκε το  Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου από το Κέντρο Υγείας Περάματος, όπου είχε μεταφερθεί ο 18χρονος για την παροχή των πρώτων βοηθειών
Η προανάκριση διενεργείται από το τμήμα ασφαλείας της περιοχής.
flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Μαθητές κακοποίησαν μέχρι θανάτου γάτα σε σχολείο των Χανίων
Μαθητές Λυκείου των Χανίων φαίνεται πως είναι αυτή τη φορά οι πρωταγωνιστές ενός εγκλήματος, που έγινε σε βάρος ζώου.
Όπως έγινε γνωστό χθες το πρωί την ώρα της μαθητικής συνέλευσης στο Λύκειο Νέας Κυδωνίας την οποία παρακολούθησαν οι περισσότεροι μαθητές του σχολείου, και ενώ όλοι συζητούσαν τα προβλήματα του σχολείου και το θέμα της λήξης της κατάληψης στην οποία είχαν προχωρήσει για μια ημέρα, κάποια αγόρια της Γ’ Λυκείου κακοποίησαν με στυλό ή σουγιά μια γάτα μέσα στην σχολική τάξη.
Το περιστατικό, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους άλλους μαθητές  οι οποίοι είδαν νεκρό το αιμόφυρτο ζώο στο προαύλιο και μίλησαν γι’ αυτό στους γονείς τους!
Κάποιοι λένε ότι η πληγωμένη γάτα στην προσπάθεια της να ξεφύγει πήδηξε από το ανοιχτό παράθυρο της σχολικής αίθουσας και έπεσε από τον δεύτερο όροφο στο έδαφος, ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι οι συμμαθητές τους την πέταξαν για να την αποτελειώσουν!
Αν και ειπώθηκε ότι το ζώο αρχικά πετάχτηκε σε κάδο σκουπιδιών, μητέρα μαθητή που επικοινώνησε με το zoosos.gr, όταν το αναζήτησε για να δει είναι ακόμα ζωντανό, ώστε να το μεταφέρει σε κτηνίατρο όσο και αν έψαξε δεν το βρήκε.
Το Flashnews.gr επικοινώνησε με την διεύθυνση του σχολείου, απ'όπου μας είπαν πως το θέμα διερευνάται στο πλαίσιο των σχολικών κανονισμών, προκειμένου αφενός να αποδοθούν ευθύνες και αφετέρου για να υπάρξει και η σωστή παιδαγωγική αντιμετώπιση ενός συμβάντος που έχει προκαλέσει αναστάτωση στην σχολική κοινότητα.
flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Αγνοείται 84χρονος στη Νεάπολη Λασιθίου

Εξαφανίστηκε χθες - Ανησυχία στην οικογένειά του καθώς πάσχει από άνοια!  Αγωνία επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο χωριό Βουλισμένη στη Νεάπολη Λασιθίου από την εξαφάνιση ενός 84χρονου άνδρα ο οποίος πάσχει μάλιστα από γεροντική άνοια...
Ο ηλικιωμένος εξαφανίστηκε χθες από το σπίτι του ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται σήμερα στην ευρύτερη περιοχή με τη βοήθεια σωστικών συνεργείων κι εθελοντών.
cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

"Ποντικοί" εισέβαλαν σε καταστήματα στην κεντρική αγορά!

Στο Ηράκλειο και αφού έσπασαν και ρήμαξαν, άρπαξαν ό,τι μπορούσαν!
Έκπληκτοι οι καταστηματάρχες της κεντρικής αγοράς στην οδό 1866 χθες το πρωί οπότε και πήγαν να ανοίξουν τα καταστήματά τους.
Σε τουλάχιστον πέντε επιχειρήσεις είχε γίνει επιδρομή «ποντικών» οι οποίοι αφαίρεσαν  χρήματα από τις ταμειακές μηχανές, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις πήραν και ηλεκτρονικές συσκευές!
Οι δράστες παραβίασαν τις εισόδους των επιχειρήσεων σπάζοντας τα τζάμια των καταστημάτων ή παραβιάζοντας τις κλειδαριές.

cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Η …αθώωση του ΟΦΗ φέρνει και χρήματα από τον ΟΠΑΠ!

H ….αθώωση του ΟΦΗ εκτός από την ικανοποίηση φέρνει και χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ ΟΦΗ!
Η …αθώωση του ΟΦΗ φέρνει και χρήματα από τον ΟΠΑΠ!
Πρόκειται για την δόση από την συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για την υπογραφή της τρετούς συνεργασίας για την χορηγία στην φανέλα. Τα χρήματα της πρώτης δόσης που προσδιορίζεται περί τις 250 χιλιάδες ευρώ, είχαν «μπλοκαριστεί» λόγω της εμπλοκής του ΟΦΗ στην υπόθεση με τα στημένα και όπως είχε ενημερώσει ο Οργανισμός την ΠΑΕ ΟΦΗ δεν θα μπορούσε να γίνει εκταμείυεση χρημάτων, αν δεν τελεσιδικήσει η υπόθεση της εμπλοκής του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την Ηλιούπολη.
Η δικαίωση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δίνει πλέον την δυνατότητα  στον ΟΦΗ να εισράξει τα χρήματα αυτά. Μάλιστα από το πρωί που έγινε γνωστή η απόφαση τα στελέχη της ΠΑΕ ΟΦΗ επικοινώνησαν αμέσως με τον ΟΠΑΠ προκειμένου να γίνει όσο το συνατόν πιο γρήγορα η εκταμίευση των χρημάτων.
Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να γίνει μέχρι την Παρασκευή και  ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων αυτών θα διατεθεί σε οφειλές που υπάρχουν  στους παίκτες που στελεχώνουν το σημερινό ρόστερ της ομάδας!
cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Οι δικαστές τον απάλλαξαν...λόγω βλακείας!

Η περίπτωση ενός 24χρονου Ηρακλειώτη άφησε …άφωνο χθες το ακροατήριο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου. Ακόμα και οι αστυνομικοί της συνοδείας μειδίασαν με τα καμώματα του!
Ο «πρωταγωνιστής» της ιστορίας βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου επειδή «εισέβαλε» σε ξένο σπίτι. Ένα λογικό σενάριο θα ήταν ο νεαρός να μπήκε στο σπίτι για να κλέψει. Στην πραγματικότητα πρόκειται μάλλον για ταλαίπωρο της ζωής που πιο πολύ σε «κλέφτη της συμφοράς» παραπέμπει παρά σε κάποιον «ψημένο» και επικίνδυνο διαρρήκτη. Όπως προέκυψε, το σπίτι ανήκει σε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων Ηρακλειωτών, οι οποίοι χθες βρέθηκαν στο δικαστήριο ως μάρτυρες στην υπόθεση.
«Έκλεψε» αλάτι, πιπέρι…Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 24χρονος μπήκε στο σπίτι και έβαλε σε ένα κουτί τα …κλοπιμαία. Μην φανταστείτε ότι …άπλωσε το χέρι σε κοσμήματα και αντικείμενα αξίας. Τα …πειστήρια του εγκλήματος ήταν μεταξύ άλλων λίγο αλάτι,λίγη ζάχαρη, πιπέρι και ένας φακός.
Αντί ωστόσο να το βάλει στα πόδια και να γίνει …Λούης, σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί την οικογενειακή θαλπωρή του σπιτιού και να ρίξει έναν υπνάκο. Μέχρι βέβαια που έγινε αντιληπτός από την οικοδέσποινα του σπιτιού, η οποία- όπως ήταν φυσικό- πανικοβλήθηκε στην θέα του αγνώστου «εισβολέα».
Στο σημείο αυτό πλέον ο 24χρονος έδωσε …ρεσιτάλ, κάνοντας πολλούς χθες στο δικαστήριο να απορήσουν με την συμπεριφορά του. Η ηλικιωμένη ένοικος του σπιτιού του έβαλε τις φωνές και του ζήτησε να φύγει γιατί θα καλούσε την Αστυνομία. Τότε ο 24χρονος κάθισε ατάραχος στο τραπέζι της κουζίνας και με νηφάλιο ύφος, της είπε: «Μέχρι να έρθει η Αστυνομία, φτιάξε μου έναν φραπέ!». Η γυναίκα τον κοίταξε αποσβολωμένη καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα άκουγε. Το βέβαιο είναι ότι ο 24χρονος παρέμεινε στο σπίτι μέχρι που έφθασαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.
Η γυναίκα στην κατάθεση της χθες ανέφερε ότι ο νεαρός που μπήκε στο σπίτι της δεν ήταν επιθετικός ενώ επισήμανε ότι η αξία των …κλοπιμαίων δεν ξεπερνά τα 10 ευρώ.

Αλλά και μετά την απόφαση δήλωσε ότι δεν έχει που να πάει...
-ΠΑΤΡΙΣ
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
1,5 τρισ. ευρώ θαμμένα στην ελληνική γη!
Η επίσημη αξία των ορυκτών στην Ελλάδα που παραμένουν ανεκμετάλλευτα και ανέπαφα είναι 1,5 τρισεκατομμύρια ευρώ και με μια σταδιακή και ήπια εξόρυξη τους , χωρίς να πληρώνει ένα ευρώ το ελληνικό κράτος, θα αποσβεστεί σε 20 χρόνια όλο το ελληνικό χρέος των 360 δισ. ευρώ.
Η αποκάλυψη αυτή που προκαλεί σοκ στην ελληνική κοινή γνώμη περιέχεται σε επίσημη έρευνα – μελέτη των καθηγητών ορυκτολογίας και γεωλογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κ.Ανανία Τσιραμπίδη και Ανέστη Φιλιππίδη που στηρίζεται σε δικές τους έρευνες αλλά και σε διαπιστώσεις του Ινστιτούτου Γεωλογικών Μελετών των ΗΠΑ (USGS), του Ινστιτούτου Γεωφυσικών Ερευνών της Γαλλίας (FIGR) και της Νορβηγικής εταιρείας σεισμικών ερευνών TGS – Nor.
Μερικά από τα συγκλονιστικά στοιχεία της μελέτης των δυο καθηγητών του Πανεπιστημίου, την οποία έχει ολόκληρη το newsbomb.gr:
Μαγνησίτης ή Λευκόλιθος και Περλίτης: αξία 22 δισ. ευρώ.
Υπάρχουν σε Χαλκιδική, Κοζάνη, Εύβοια, Λέσβο, Αντίπαρο και Έβρο.
Ζεόλιθος: Αξία 18 δισ. ευρώ. Υπάρχουν 600 τόνοι στη Θράκη. Χρησιμοποιείται σε για καθαρισμό αστικών λυμάτων και βιομηχανικών υγρών αποβλήτων, βελτίωση ποιότητας πόσιμου νερού, ιχθυοκαλλιέργειες, συμπληρώματα διατροφής και πολλά άλλα.
Λιγνίτης: Σχεδόν όλος ο Ελληνικός λιγνίτης καταναλώνεται εγχώρια από τη ΔΕΗ για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.
Τα ενδεικτικά αποθέματα λιγνίτη ανέρχονται σε 6,7 δισ. τόνους και η αξία τους σε 268 δισ. ευρώ.
Πετρέλαιο: 10 δισ. βαρέλια – αξία 685 δισ. ευρώ
Φυσικό αέριο: Τα αποθέματα φυσικού αερίου στην Ελλάδα είναι 3,5 τρις κυβικά μέτρα συνολικής αξίας 409 δις € στη λεκάνη του Ιονίου , σε δυο υποθαλάσσιες λεκάνες Ν.Δ. (Λεκάνη της Σύρτης) και ΝΑ (Λεκάνη του Ηροδότου) της Κρήτης, στην Επανομή Θεσσαλονίκης και στο Μπάμπουρα Θάσου.
Νικέλιο – Χαλκός – Χρώμιο: Συνολική αξία των τριών ορυκτών στον ελλαδικό χώρο : 56,80 δις ευρώ.
Να σημειωθεί ότι επίσημα το ελληνικό κράτος δεν έχει προχωρήσει καν στη χαρτογράφηση των περιοχών που έχουν πλούσια κοιτάσματα ορυκτού πλούτου.

 του Κώστα Χαρδαβέλλαhttp://www.newsbomb.gr/
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Έρευνα ΣΔΟΕ για ύποπτα κερδισμένα δελτία στον ΟΠΑΠ
Ύποπτες συναλλαγές με τη χρήση κερδισμένων δελτίων του ΟΠΑΠ για την κάλυψη του πόθεν έσχες φορολογούμενων, διερευνά το ΣΔΟΕ.
Κατά τον έλεγχο φορολογούμενων που εμφανίζουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των καταθέσεων τους στις τράπεζες και του εισοδήματος που εμφανίζουν στις φορολογικές τους δηλώσεις, το ΣΔΟΕ διαπίστωσε ότι κάποιοι εξ αυτών εμφανίζουν κερδισμένα δελτία από παιχνίδια του ΟΠΑΠ προκειμένου να καλύψουν τις διαφορές αυτές με τα κέρδη τους.
Εκτός από τους φορολογούμενους, στο επίκεντρο των ελέγχων του ΣΔΟΕ βρίσκονται και πράκτορες του ΟΠΑΠ λόγω ενδείξεων για ύπαρξη κυκλώματος, με τη συμμετοχή πρακτόρων, που εμπορεύεται κερδισμένα δελτία για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και για την κάλυψη υποθέσεων φοροδιαφυγής.
skai

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Κατακλύστηκαν τα Χανιά από τουρίστες κρουαζιέρας
Τέσσερις χιλιάδες επισκέπτες χθες και άλλοι τόσοι σήμερα, κατέκλυσαν το κέντρο της πόλης των Χανίων προσφέροντας μιαν οικονομική «ανάσα» στην χειμαζόμενη κίνηση των τοπικών επιχειρήσεων.
Χθες, στα γαλήνια νερά του λιμανιού της Σούδας, κατέπλευσαν τα κρουαζιερόπλοια “Splendour of the seas” και “Constellation”, ενώ σήμερα στις 7 το πρωί στις προβλήτες της Σούδας έδεσαν δύο ακόμη κρουαζιερόπλοια, τα “Mariner of the seas” (αναχώρηση στις 14:00) και “Azamara Quest” (αναχώρηση στις 20:00).
Λόγω του βροχερού καιρού, εκτός των προγραμματισμένων εκδρομών, σε αξιοθέατα κυρίως των Χανίων αλλά και του Ρεθύμνου, η συντριπτική πλειοψηφία των επισκεπτών κατευθύνεται στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Οι χιλιάδες επισκέπτες των κρουαζιερόπλοιων, αξιοποιώντας τις άψογες δυνατότητες μετακίνησης που έχουν οργανωθεί από τον Δ.Χανίων με το αστικό ΚΤΕΛ και το σωματείο ταξί Χανίων, κατεβαίνουν στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.
Στην συνέχεια περιδιαβαίνουν στην παλιά πόλη των Χανίων, ανακαλύπτοντας τα στενοσόκκακα, τις οχυρώσεις , το αρχαιολογικό μουσείο και τις ομορφιές του ενετικού λιμένα.
Κάθονται στα καταστήματα ενώ επισκεπτόμενοι και την παραδοσιακή Δημοτική Αγορά προμηθεύονται και τα αναμνηστικά τους δωράκια.
Για «οικονομική Άνοιξη» σε μιαν , ουσιαστικά «νεκρή», από τουριστικής άποψης περίοδο, κάνουν λόγο οι καταστηματάρχες , ειδικά αν συνυπολογιστεί πως οι «συνηθισμένοι» τουρίστες του καλοκαιριού αποφεύγουν να ξοδεύουν χρήματα εκτός των ξενοδοχείων στα οποία διαμένουν.
Σε αντίθεση, οι επισκέπτες των κρουαζιερόπλοιων, μπορεί να μην «αφήνουν» πολλά χρήματα, αλλά ακόμη και αν ισχύει ο στατιστικός μέσος όρος των 50 ευρώ ανα άτομο, τότε ακόμη και 50.000 ευρώ να μένουν σε κάθε επίσκεψη κρουαζιερόπλοιου, αποτελούν μιαν σημαντική ενίσχυση για την τοπική αγορά.
Να σημειωθεί πως οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στα Χανιά θα συνεχιστούν μέχρι τις 22 Νοεμβρίου με 14 ακόμη κρουαζιερόπλοια, ενώ σημαντικό είναι και το ότι αρκετά από αυτά δεν θα αναχωρήσουν το μεσημέρι, αλλά το βράδυ παρατείνοντας τον χρόνο παραμονής των επισκεπτών.

Οι επόμενες αφίξεις στα Χανιά

14/10/2011: 6:30 - 14:00 Navigator Of The Seas
15/10/2011: 7:00 - 19:00 Deutschland
21/10/2011: 6:30 - 14:00 Navigator Of The Seas
23/10/2011: 8:00 - 17:00 Celebrity Constellation
24/10/2011: 7:00 - 14:00 Mariner Of The Seas
25/10/2011: 8:00 - 13:00 Royal Iris
28/10/2011: 6:30 - 14:00 Navigator Of The Seas
1/11/2011 : 7:00 - 23:00 Aegean Odyssey
4/11/2011: 6:30 - 14:00 Navigator Of The Seas
7/11/2011: 7:00 - 20:00 Azamara Quest
8/11/2011: 7:00 - 21:00 Island Sky
9/11/2011: 10:00 - 18:00 Celebrity Equinox
10/11/2011: 8:00 - 17:00 Celebrity Solstice
22/11/2011: 7:00 - 16:00 Celebrity Equinox
Flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Παρασύρθηκαν μέχρι και αυτοκίνητα από τα νερά
Αυτοκίνητα στη θάλασσα, πλημμυρισμένα σπίτια και διακοπές ρεύματος ήταν τα παρελκόμενα της κακοκαιρίας που για τρίτη ημέρα χθες έπληξε την Κρήτη. Η βροχή, που έπεφτε ασταμάτητα, είχε ως αποτέλεσμα να ξεχειλίσει για μία ακόμη φορά ρέμα στην περιοχή των Γουρνών και συγκεκριμένα στο ύψος της πρώην της αμερικανικής βάσης, παρασύροντας στο διάβα του ό,τι έβρισκε μπροστά του.
Τη νύφη πλήρωσαν δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στη θάλασσα. Ο χείμαρρος υπερχείλισε λίγο μετά τις 8 το απόγευμα, με τα νερά να μπαίνουν και στα σπίτια που είναι χτισμένα σε απόσταση περίπου 1 χιλιομέτρου από τις όχθες του ρέματος, προκαλώντας υλικές ζημιές. Στο σημείο έσπευσε αμέσως όχημα της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, καθώς και ένα ασθενοφόρο, καθώς υπήρχαν φόβοι πως στο ένα από τα δύο Ι.Χ. υπήρχαν επιβαίνοντες.
Τα αναμμένα φώτα του αυτοκινήτου κίνησαν τις υποψίες, ωστόσο, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, ευτυχώς δεν υπήρχε κανείς μέσα. Και στην περιοχή του Καρτερού όμως σημειώθηκαν πλημμύρες, αφού υπερχείλισε το ποτάμι, ενώ τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας χρειάστηκε και ένα πολίτης που άγνωστο πώς εγκλωβίστηκε στο γήπεδο "Ελπίδες", που βρίσκεται στην περιοχή. Από την ισχυρή νεροποντή πλημμύρισε επίσης το γήπεδο της ΑΕΚ και οι ζημιές είναι ολοκληρωτικές στον αγωνιστικό χώρο.
Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση, με εκτεταμένες διακοπές ρεύματος να σημειώνονται στην περιοχή της Σταλίδας.

neakriti.gr
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Μηχάνημα θα καταγράψει τα προβλήματα των δρόμων

Το ειδικό μηχάνημα θα παρουσιαστεί αύριο στην Περιφέρεια
Μηχάνημα θα καταγράψει τα προβλήματα των δρόμων
Ένα ειδικό μηχάνημα το οποίο θα καταγράφει τα προβλήματα του οδικού δικτύου θα παρουσιαστεί αύριο το μεσημέρι στους περιφερειακούς συμβούλους, σε ειδική συνεδρίαση που συγκαλεί η περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνει για τη βελτίωση του οδικού δικτύου.
Ο ιδιώτης που κατέχει και διαθέτει το συγκεκριμένο μηχάνημα θα παρουσιάσει τον τρόπο λειτουργίας και τα πλεονεκτήματα του μηχανήματος, προκειμένου η Περιφέρεια να αποφασίσει αν θα το προμηθευτεί ή όχι, προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα του οδικού δικτύου, στο πλαίσιο σύνταξης ενός "Ηλεκτρονικού Χάρτη".

cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο Μακρυγιαννάκης!

Αναστολή της απόφασης του διοικητή του ΠΑΓΝΗ που απομακρύνει το γιατρό από τη θέση του διευθυντή του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης
Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο Μακρυγιαννάκης!
Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο Αντώνης Μακρυγιαννάκης, ο οποίος, με απόφαση του διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Νίκου Κοκκίνη, πριν λίγες ημέρες παύθηκε από τα καθήκοντά του ως διευθυντής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του ΠΑΓΝΗ (διαβάστε εδώ), καθώς σε βάρος του εκκρεμεί κατηγορία για παράνομη άσκηση ιατρικής δραστηριότητας.
Το διοικητικό εφετείο Χανίων εξέδωσεη στις 07.30, το πρωί της Τρίτης, προσωρινή διαταγή -  η οποία έχει ήδη κοινοποιηθεί στη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ - με την οποία αναστέλλεται η απόφαση για απομάκρυνση από τα καθήκοντά του του Αντώνη Μακρυγιαννάκη, μέχρι την εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης απόφασης που έχει κάνει ο γιατρός.

cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,