Πτώση 39χρονου από το μπαλκόνι ξενοδοχείου
Ακριβά πλήρωσε τις διακοπές του 39χρονος Ρώσος τουρίστας που έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε με τη σύζυγο του και το παιδί του.
Ο 39χρονος που είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ στην προσπάθεια του να πιάσει τα κλειδιά του που έφυγαν από τα χέρια του, έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Ο 39χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου,  καθώς διαπιστώθηκε αιμάτωμα στο κεφάλι.
flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Απείλησε με σουγιά μαθητή
Έβαλε το σουγιά στο λαιμό του ανήλικου μαθητή για να του αρπάξει το κινητό τηλέφωνο.
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από 2 ημέρες, μέρα μεσημέρι, κι ενώ ο μαθητής επέστρεφε από το σχολειό του.
Μέτα την καταγγελία από τους γονείς του μαθητή, η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών του Ηρακλείου ήταν άμεση με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί η ταυτότητα του δράστη.
Πρόκειται για 22χρονο Αλγερινό ο οποίος αναζητείται
flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ο 87χρονος στα δικαστήρια για να χωρίσει την 70χρονη σύζυγό του!

Χαμός στα δικαστήρια από το διαπληκτισμό του ζευγαριού
Ο 87χρονος στα δικαστήρια για να χωρίσει την 70χρονη σύζυγό του!
Αίσθηση προκάλεσε χθες στα δικαστήρια του Ηρακλείου η περίπτωση ενός 87χρονου , ο οποίος βρέθηκε χθες στην αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου, ζητώντας να χωρίσει από την 70χρονη σύζυγο του!
Η τελευταία είναι αλλοδαπή και παντρεύτηκαν πριν από οχτώ χρόνια. Φαίνεται μάλιστα να είχαν αρμονικό έγγαμο βίο. Ωστόσο τα προβλήματα στην σχέση τους ανέκυψαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Ο υπερήλικας που εμφανίστηκε στο Δικαστήριο με το μπαστουνάκι στο χέρι, υποστηρίζει ότι η σύζυγος του τον είχε παραμελήσει και ότι τον εγκατέλειψε. Κάτι που ωστόσο δεν αποδέχεται η άλλη πλευρά, η οποία πιστεύει ότι το διαζύγιο είναι «δάκτυλος» των παιδιών του υπερήλικα ώστε η 70χρονη να μην αποκτήσει συνταξιοδοτικά και κληρονομικά δικαιώματα καθώς ο 87χρονος είναι αρκετά ευκατάστατος.

Μάλιστα, όπως ειπώθηκε, η 70χρονη αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι μετά από τις έντονες πιέσεις που της ασκήθηκαν από τον σύζυγο της. Η υπόθεση αυτή δεν ήταν η μοναδική που εκδικάστηκε χθες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου όπου συζητήθηκαν αρκετές περιπτώσεις αντιδικιών που είτε είχαν σχέση με την διεκδίκηση περιουσιακών στοιχείων μετά το διαζύγιο, είτε με προσβολές πατρότητας (και είναι πάρα πολλές), είτε με περιπτώσεις διετούς διάστασης.
ΠΑΤΡΙΣ
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Τράπεζες έβαζαν χέρι στους λογαριασμούς των πελατών τους

Τέσσερις τράπεζες έκαναν αναλήψεις  από λογαριασμούς μισθών και συντάξεων πελατών τους οι οποίοι καθυστερούσαν να πληρώσουν δόσεις δανείων και πιστωτικών καρτών. Τις εγκαλεί η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή
Σύμφωνα με έγγραφο του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιάννη Κουτσούκου, το οποίο διαβιβάστηκε τη Τετάρτη στη Βουλή, τα τέσσερα πιστωτικά ιδρύματα έχουν ήδη υποβάλλει σχετικά υπομνήματα για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των καταναλωτών και συγκεκριμένα για παράνομη πρόκληση ζημιάς κατά την παροχή υπηρεσιών τους και τη χρήση καταχρηστικών γενικών όρων συναλλαγών.
Μάλιστα, αναμένεται η τοποθέτηση της Τραπέζης της Ελλάδος πριν εκδοθεί απόφαση από το αρμόδιο υπουργείο Εργασίας.    
Όπως αναφέρει και η "Ελευθεροτυπία",  η έρευνα ξεκίνησε  τον Αύγουστο του 2011, μετά από καταγγελίες ενώ η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή είχε υποστηρίξει ότι η μονομερής ανάληψη μισθών και συντάξεων από λογαριασμούς μισθοδοσίας είναι μη νόμιμη και καταχρηστική και προειδοποίησε ότι θα επιβάλλονται κυρώσεις.    
Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τράπεζες δεν περιορίζονται μόνο στις μονομερείς «αναλήψεις» από τους λογαριασμούς, αλλά εφευρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους για να χαρατσώνουν τους πελάτες τους, με τον υφυπουργό Γ. Κουτσούκο να επισημαίνει ότι το τελευταίο διάστημα διαπιστώνεται πλήθος νέων αμφιλεγόμενων χρεώσεων. Σε αυτές περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων:
* η επιβολή μηνιαίων εξόδων καθυστέρησης, τα οποία χρεώνονται πέραν των νόμιμων τόκων υπερημερίας (διπλό χαράτσι),
* χρέωση εξόδων επικοινωνίας,
* χρέωση εξόδων εξέτασης αιτημάτων, ακόμη και όταν πρόκειται για προεξόφληση ενός δανείου,
* χρέωση λειτουργικών εξόδων της τράπεζας,
* χρέωση υποτιθέμενων δαπανών της τράπεζας που ωστόσο δεν φαίνεται να συνδέονται με δαπάνες προς τρίτους κ.ά.
Σημειώνεται ότι το ενημερωτικό έγγραφο του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Φραγκίσκου Παρασύρη, ο οποίος επικαλούνταν καταγγελίες του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου για αθέμιτες πρακτικές εις βάρος επιχειρήσεων και καταναλωτών.
news247
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Μαθητές επιτέθηκαν σε λυκειάρχη!
Άγρια επίθεση δέχτηκε λυκειάρχης στο Περιστέρι, επειδή προσπάθησε να μπει στο σχολείο, στο οποίο εργάζεται!!
Το σχολείο τελεί υπό κατάληψη και κάποιοι από τους μαθητές εκνευρίστηκαν με την κίνηση αυτή του διευθυντή τους με αποτέλεσμα να του επιτεθούν ξυλοκοπώντας τον άγρια.
Ο λυκειαρχής υποστηρίζει ότι  προσπάθησε να μπει στο σχολείο, για να διευθετήσει κάποιες εκκρεμότητες, ενώ δεν μπορεί με βεβαιότητα αν οι δράστες ήταν μαθητές του σχολείου ή εξωσχολικοί.
Ευτυχώς, ο άνθρωπος δεν τραυματίστηκε σοβαρά και δεν χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.
star
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Το "Celebrity Constellation" "έδεσε" στο λιμάνι της Σούδας
"'Εδεσε" στις 8 το πρωί στο λιμάνι της Σούδας το κρουαζιερόπλοιο "Celebrity Constellation" μεταφέροντας περισσότερους από 2.000 επιβάτες.
Το κρουαζιερόπλοιο έρχεται για πρώτη φορά στα Χανιά,  ενώ η πλοιοκτήτρια εταιρεία "Celebrity Cryises" έχει προγραμματίσει 5 ακόμη επισκέψεις  μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου στην πόλη.
Στους επισκέπτες υποδέχθηκε αντιπροσωπεία του δήμου Χανίων με επικεφαλής το δήμαρχο Μανόλη Σκουλάκη, ενώ έχει προγραμματιστεί να τους διανεμηθούν τοπικά προϊόντα. Επίσης θα προσφερθεί και μικρό παραδοσιακό κέρασμα προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων.

Πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό θα διανέμονται στους επισκέπτες από τα τρία σημεία που υπάρχουν στην πόλη προσφέροντας τη συγκεκριμένη υπηρεσία από το δήμο Χανίων.
 flashnews