Ανήλικοι σε κατάσταση οξείας μέθης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
Δύο ανήλικους ένα αγόρι και ένα κορίτσι 17 και 16 ετών αντίστοιχα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 17:30 το απόγευμα από  παρκάκι έξω από το Μουσικό Γυμνάσιο Χανίων σε κατάσταση οξείας μέθης.
Για την κατάσταση των δύο ανηλίκων ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ Ρεθύμνου από την αστυνομία. Ο 17χρονος με την 16χρονη μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου για τις πρώτες βοήθειες.
Το περιστατικό προκαλεί προβληματισμό καθώς διαπιστώνεται ότι τα κρούσματα μέθης ανηλίκων παραμένουν, ενω ακόμα και σήμερα και όπως προκύπτει από τους ελέγχους των αστυνομικών αρχών,  πολλά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος δεν συμμορφώνονται σε οτι αφορά την ανάρτηση των απαιτούμενων πινακίδων εντός του χώρου τους, για την απαγόρευση εισόδου σε ανήλικους, αλλά και την μη πώληση αλκοόλ.
flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Φύτεψαν χασίς στο χωράφι 83χρονου
Το μπελά του πήγε να βρει ένας 83χρονος από το Αρκαλοχώρι στο Ηράκλειο που οδηγήθηκε προσωρινά στο Τμήμα ως ύποπτος για χασισοφυτεία.
Ο 83χρονος έκανε το λάθος να είναι ο ιδιοκτήτης ενός περιφραγμένου αγροτεμαχίου, που εκτός από ελαιώνες, κάποιοι, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει, του είχαν φυτέψει 6 δενδρύλλια κάνναβης.
Οι Αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες, έφτασαν την Παρασκευή στο περιφραγμένο αγροτεμάχιο, το "όργωσαν" και ανακάλυψαν τα 6 χασισόδεντρα τα οποία ξερίζωσαν και κατέσχεσαν.
Όπως προβλέπει όμως η διαδικασία, συνέλαβαν τον 83χρονο που είναι ο ιδιοκτήτης του χώρου, ωστόσο αποδείχτηκε ότι δεν είναι ο ίδιος ο καλλιεργητής και κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα Ηρακλείου αφέθηκε ελεύθερος.
Οι δράστες αναζητούνται ενώ προανάκριση ενεργείται από Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου
flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
"Βροχή" πυροβολισμών από σπίτι στο Ακρωτήρι Χανίων
Στο τμήμα οδηγήθηκε ένας 50χρονος από το Ακρωτήρι στα Χανιά ύστερα από "γλέντι" που έκανε στο σπίτι του.
Το πρωί της Παρασκευής συγκεκριμένα, η αστυνομία κλήθηκε από γείτονες να πάει στην οικία του 50χρονου, καθώς η γιορτή που διοργάνωνε "συνοδευόταν" από "βροχή" πυροβολισμών.
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, τα όπλα "σίγησαν" ωστόσο από την έρευνα που ακολούθησε στο προαύλιο χώρο της οικίας του παραπάνω βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
ένα (1) πιστόλι κρότου μάρκας WALTHER
εξήντα τρία (63) φυσίγγια πιστολιού κρότου
εκατόν εννέα (109) κάλυκες φυσιγγίων πιστολιού κρότου
Ο 50χρονος, σαν καλός οικοδεσπότης, αρνήθηκε να κατονομάσει τα άτομα που προέβησαν στην ρίψη άσκοπων πυροβολισμών και έτσι συνελήφθη διακόπτοντας απότομα το χαρούμενο γλέντι.
flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ο "Φούκος" παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του!

Το ζευγάρι χαιρετούσε επί δύο ώρες τους περίπου 5000 καλεσμένους - Κουμπάρα η Ρούλα Κορομηλά
Ο "Φούκος" παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του!
Το πήρε τελικά το κορίτσι με παπά και κουμπάρα τη...Ρούλα Κορομηλά, ο Γιάννης Φουκάκης, ο μεγάλος νικητής του Big Brother.
Σε μία εντυπωσιακή τελετή στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων στην Αγία Βαρβάρα, ιδιαίτερη πατρίδα του, ο "Φούκος" παντρεύτηκε το βράδυ της Παρασκευής  την εκλεκτή της καρδιάς του, Φωτεινή, τηρώντας έτσι την υπόσχεση που είχε δώσει όταν στέφθηκε νικητής στο τηλεπαιχνίδι!
Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στο κέντρο "Αυγερινός"

Ο "Φούκος" έκανε δώρο στην αγαπημένη του κουμπάρα ένα ολόχρυσο Αγιο Κωνσταντινάτο και μία εικόνα των Αγίων Θεοδώρων (σσ. Θεοδώρα το όνομα της Κορομηλά).
Το ζευγάρι χαιρετούσε επί...ώρες τους περίπου 5000 καλεσμένους....
Βίον ανθοσπαρτον λοιπόν!

cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Η σύζυγος του Θ. Πάγκαλου πήρε επίδομα τρίτεκνης
Το ερώτημα αν το νόμιμο είναι και ηθικό, που είχε απαντήσει σε τηλεοπτικό παράθυρο,  ο πρώην υπουργός Γ. Βουλγαράκης (εξοργίζοντας το πανελλήνιο), επανέρχεται για άλλη μια φορά.Μετά την Ελένη Μενεγάκη και η σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου, Χριστίνα Χριστοφάκη, λάμβανε επίδομα τρίτεκνης!Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", η κα Χριστοφάκη, η οποία ήταν υποψήφια δήμαρχος Σαρωνικού, φέρεται να εισέπραξε για το 2010 2.145 ευρώ ως επίδομα από τον ΟΓΑ.
undefined

Μπορεί με το γράμμα του νόμου η κα Χριστοφάκη να δικαιούται το επίδομα, ωστόσο προκαλεί οργή το ότι την ώρα που διαλύεται η μεσαία τάξη και οι άνεργοι καλούνται να πληρώσουν τα χαράτσια του υπουργείου Οικονομικών, η Πολιτεία δεν έχει φροντίσει ώστε να μην λαμβάνουν επιδόματα άνθρωποι που δεν τα έχουν καμία ανάγκη.Το συγκεκριμένο επίδομα, καταβάλλεται ανεξάρτητα από άλλα επιδόματα και δεν υπόκειται σε φορολόγηση.Πολιτικοί κύκλοι, υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο επίδομα η κα Χριστοφάκη το έδινε σε κοινωφελές ίδρυμα, κάτι που φυσικά μένει να αποδειχθεί.Πάντως αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η εξήγηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για ένα ζήτημα που ασφαλώς θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις, λόγω της οικονομικής συγκυρίας.
cretalive