Αλβανοί μαχαίρωσαν & αφαίρεσαν 12.000 ευρώ από ηλικιωμένη
Εξιχνιάστηκε χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Χερσονήσου, η άνανδρη ληστεία εις βάρος 60χρονης γυναίκας, που σημειώθηκε την Παρασκευή.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Χερσόνησο, καθώς η ανυποψίαστη 60χρονη γυρνούσε στο σπίτι της μαζί με τον γιό της, έχοντας μαζί τους 12.000 ευρώ, τα οποία ήταν οι εισπράξεις από το σούπερ μάρκετ που διατηρούν.
Ξαφνικά βρέθηκαν μπροστά τους δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και απειλώντας τους με μαχαίρι και μεταλλικό λοστό, απαίτησαν να τους παραδώσει την τσάντα που περιείχε τα κέρδη των κόπων τους, κάτι το οποίο η ηλικιωμένη γυναίκα δεν μπορούσε να περάσει έτσι.
Η 60χρονη αντέδρασε και τότε ο ένας από τους δύο αδίστακτους ληστές την μαχαίρωσε στο αριστερό της χέρι και στην δεξιά μασχάλη και αφού της απέσπασε την τσάντα, τράπηκε σε φυγή παρέα με τον έτερο δράστη προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη και οι δύο ληστές ταυτοποιήθηκαν  κατά την διάρκεια της προανάκρισης των αστυνομικών αρχών, στα πρόσωπα δύο Αλβανών, ηλικίας 23 και 31 ετών αντίστοιχα.
Ο 23χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα, ενώ ο 31χρονος αναζητείται ακόμη, αλλά θεωρείται θέμα χρόνου ο εντοπισμός τους.
flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
"Βούτηξε" στο κενό απο οικοδομή στο Ηράκλειο
Έκανε πράξη τις απειλές του και έπεσε στο κενό ένας νεαρός άνδρας που από νωρίς το πρωί είχε ανέβει σε οικοδομή επί της εθνικής οδού Ηρακλείου Μοιρών.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο με τις πρώτες πληροφορίες να λένε πως έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Στο σημείο πάντως βρισκόταν ήδη δυνάμεις από την αστυνομία και την πυροσβεστική. Σε επιφυλακή ήταν και το ΕΚΑΒ ενώ τις στιγμές αγωνίας ζουσαν αρκετοί κάτοικοι της περιοχής και περαστικοί.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Απόψε η συναυλία του Εργοτέλη για το Μίκη

Στο Παγκρήτιο Στάδιο

Συναυλία προκειμένου να τιμήσει τον μεγάλο δημιουργό και μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη οργανώνει απόψε στο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου ο γυμναστικός σύλλογος «Εργοτέλης».
Στη συναυλία θα παίξει η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και θα λάβουν μέρος καλλιτέχνες, όπως η Γλυκερία, ο Δημήτρης Μπάσης, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Σοφία Παπάζογλου, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Θωμάς Βενάκης και ο λυράρης Γιώργος Λιαπάκης.
Ο Κρητικής καταγωγής κορυφαίος Έλληνας συνθέτης θα δώσει το παρόν και θα λαμπρύνει με την παρουσία του τη συναυλία που θα δώσει η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» με αποσπάσματα από το πλούσιο έργο του.
Τραγούδια αγαπημένα, σύμβολα των αγώνων για την ελευθερία,που σημάδεψαν τους Έλληνες και τραγουδιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο. Σήμερα η Κρήτη αναβιώνει μια μεγάλη νύχτα! Μία νύχτα που το 1966 υπό τους ήχους του Μίκη Θεοδωράκη αναπτέρωσε το ηθικό του κρητικού λαού σε ένα κατάμεστο Μαρτινέγκο σε εποχές που η ελευθερία έκφρασης
δεν ήταν δεδομένη.

cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,