"Μου έκαναν έλεγχο...ξένοι έξω από το αεροδρόμιο Ηρακλείου!"

Απίστευτη ιστορία για το αεροδρόμιο και τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών

Ενημερώθηκε: 23.08.2011 // 16:51

"Μου έκαναν έλεγχο...ξένοι έξω από το αεροδρόμιο Ηρακλείου!"

Διαβάζοντας το άρθρο για την υποκλοπή ρεύματος από τους παροικούντες τη περιοχή πέριξ του ραντάρ και τις συνέπειες που έχει αυτή η πράξη στην ασφάλεια των πτήσεων αλλά και γενικά στο αεροδρόμιο, κάνω δύο σκέψεις. Η μία αφορά στο χειρότερο σενάριο που όλοι βάζουμε με το μυαλό μας (χτύπα ξύλο, μακρυά από εδώ) και η άλλη είναι αυτή που ακολοθουθεί.

Στις 31 Αυγούστου 2008, ημέρα Κυριακή, βρίσκομαι βόρεια του αεροδρομίου, έξω από τον φράκτη του αερολιμένα μετά τα παλιά σφαγεία. Εκεί, σαν παιδί, είχα περάσει ατελείωτες ώρες κυρίως για ψάρεμα (δεν βγάζαμε και τίποτα δηλαδή). Την ημέρα εκείνη δεν βρισκόμουν εκεί για ψάρεμα όπως παλιά αλλά για να τραβήξω μερικές φωτογραφίες τα πρώτα μέτρα της ακτογραμμής (μέχρι όπου έφτανε ο φακός μου) μιας και είχα ακούσει ότι σε λίγα χρόνια θα ανοιχτεί δρόμος εκεί μέχρι τον Καρτερό. Καθώς λοιπόν φωτογράφιζα την ακτογραμμή και ΜΟΝΟ αυτήν (ούτε 5 λεπτά δλδ), αφού γνωρίζω ότι απαγορεύεται η φωτογράφιση προς τον αερολιμένα (υπάρχει και σχετική σήμανση) αντιλαμβάνομαι ένα μικρό αυτοκίνητο να σταματά μέχρι εκεί που μπορούσε να πάει και από μέσα να βγαίνουν δύο άντρες με κουστούμια.
Σκέφτηκα ότι επρόκειτο για τουρίστες που χάθηκαν (μου έχει συμβει ξανά στο ίδιο σημείο). Αγνοώντας τους λοιπόν παίρνω την μηχανή μου και επιστρέφω προς το μέρος τους να πάρω το μηχανάκι μου. Τότε με πλησιάζουν και μιλώντας μου αγγλικά παρακαλώ μου ζήτησαν να μάθουν τι φωτογράφιζα και αν ήμουν ντόπιος και τι δουλειά κάνω! Είδα κάτι καρτελάκια του αεροδρομίου κρεμασμένα στον λαιμό τους και κατάλαβα ότι ήταν υπηρεσία ασφαλείας του αεροδρομίου. Έκπληκτος φεύγω και δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι μου έκαναν έλεγχο δύο ξένοι (ευγενέστατοι κατα τα άλλα), εκτός του αεροδρομίου και σε ένα σημείο ας πούμε κρυφό. Τι κρυφό; Τίποτα δεν είναι κρυφό! Το έψαξα όσο μπορούσα και έμαθα ότι τότε (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα) κάθε Κυριακή υπήρχε μια πτήση για το Ισραήλ... Οπότε λέω μήπως αυτό που κάνουν οι φίλοι μας οι τσιγγάνοι πρέπει να το μάθουν στο Ισραήλ για να λυθεί μια κι όξω;
Μ.Μπαλαμούτσος
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Τυλίχτηκε στις φλόγες το σπίτι πασίγνωστου επιχειρηματία – Κινδύνεψαν οι επώνυμοι καλεσμένοι του


Νύχτα τρόμου έζησε δισεκατομμυριούχος εφοπλιστής όταν είδε τους κόπους του να καταστρέφονται σε λίγα λεπτά αλλά κυρίως όταν ήξερε πως στην υπερπολυτελή βίλα του υπάρχει πάρα πολύς κόσμος.
Η Kate Winslet και τα παιδιά της ήταν ανάμεσα στις διασημότητες που φιλοξενούνταν στην πολυτελέστατη βίλα του Ρίτσαρντ Μπράνσον στην Καραϊβική, οι οποίοι αναγκάστηκαν να φύγουν άρον, άρον όταν ξέσπασε φωτιά στην περιοχή. Η φωτιά ξέσπασε στο ιδιωτικό νησί του Μπράνσον, όταν έπεσε κεραυνός με αποτέλεσμα οι φλόγες να εξαπλωθούν γρήγορα και να τυλίξουν και την βίλα του. Η Kate και οι υπόλοιποι φιλοξενούμενοι έφυγαν σου λέει με τις πιτζάμες τους, ενώ η ηθοποιός έγινε και ηρωίδα, αφού κατάφερε να σώσει στο παρά πέντε και την μητέρα του μεγιστάνα. Εκεί βρισκόταν και ο 29χρονη κόρη του Μπράνσον που είχε σχεδιάσει να κάνει το γάμο της, ενώ σε μια άλλη βίλα λίγο πιο μακριά βρισκόταν ο ίδιος ο μεγιστάνας με τη σύζυγό του και τον γιο του. Οι εικόνες της καταστροφής είναι αποκαρδιωτικές. Εκεί που παλιότερα ήταν μια από τις πιο πολυτελείς βίλες, υπάρχουν τώρα μόνο στάχτες. Ο Μπράνσον έχασε φωτογραφίες, σημειωματάρια και αρκετά οικογενειακά ενθύμια, αλλά παρ’ όλ’ αυτά το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ότι όλοι είναι καλά. Η εντυπωσιακή βίλα είχε χτιστεί το 1982 με έντονα τα στοιχεία της αρχιτεκτονικής που συναντά κανείς στο Μπαλί και είχε καταπληκτικές, ανοιχτές κρεβατοκάμαρες με θέα τον ωκεανό. Μη νομίζετε όμως ότι ο Μπράνσον τα έβαψε μαύρα. Είναι αποφασισμένος να ξαναφτιάξει τη βίλα του το συντομότερο δυνατόν και να την κάνει ακόμα καλύτερη. Δείτε πώς ήταν και πώς έγινε η βίλα του Μπράνσον.
Πηγή: star