Έχασε τη ζωή του πηγαίνοντας στο ..νοσοκομείο !

Νεκρός ένας 56χρόνος μετά από σύγκρουση του IX που οδηγούσε με άλλο σταθμευμένο όχημα.

Ενημερώθηκε: 13.08.2011 // 17:20

Το θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί στο 11ο χλμ Ιεράπετρας - Μακρύ Γιαλού (στα Φέρμα) όταν ο 56 χρόνος που κατευθύνονταν από Μακρύ Γιαλό προς Ιεράπετρα, συγκρούστηκε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Αν και η σύγκρουση δεν ήταν σφοδρή ο 56χρονος έχασε την ζωή του.
Πληροφορίες λένε ότι είχε καρδιολογικό ιστορικό και ότι μετέβαινε από τον Μακρύ γιαλό στην Ιεράπετρα προκειμένου να επισκεφτεί το Νοσοκομείο αφού τις τελευταίες ώρες δεν ένιωθε καλά.
Ο 56 χρόνος μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο για ιατροδικαστική έρευνα που θα δείξει και τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Αν δηλαδή ο θάνατος του προήλθε από την σύγκρουση ή από άλλα παθολογικά αίτια.
Με πληροφορίες από radiolasithi.gr
........................................................................................................................................................

Νεκρός 66χρονος Σουηδός στην παραλία του Ρεθύμνου

Πρόκειται για το τρίτο περιστατικό πνιγμού σε θάλασσα του Ρεθύμνου μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα.

Ενημερώθηκε: 13.08.2011 // 16:13

Ένας 66χρονος άνδρας από την Σουηδία προστέθηκε σήμερα στην λίστα των θυμάτων που χάνουν την ζωή τους στις θάλασσες του Ρεθύμνου.
Ο άτυχος άνδρας πνίγηκε σήμερα στη 1 περίπου το μεσημέρι ενώ κολυμπούσε στην θαλάσσια περιοχή της πόλης του Ρεθύμνου,ανατολικά της μαρίνας.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο 66χρονος δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ή να κινδυνέυει και έκπληκτοι οι λουόμενοι τον αντιλήφθηκαν να καταρρέει.
Άμεσα ναυαγοσώστες που ήταν στην περιοχή έσπευσαν και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε και έφτασε άμεσα στο σημείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον 66χρονο, ο οποίος παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, δεν τα "κατάφερε" και ξεψύχησε.
Αύριο θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθεί τα ακριβή αίτια του θανάτου του
Να σημειωθεί οτι πρόκειται για το τρίτο περιστατικό πνιγμού σε θάλασσα του Ρεθύμνου μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα.
....................................................................................................................................

Σοκ στη Γαλλία- Γιατρός έκανε ευθανασία σε ηλικιωμένους ασθενείς

 
"Το έκανε και στο παρελθόν. Ο πελάτης μου συνοδεύει ανθρώπους στο τέλος της ζωής τους για πολλά χρόνια. Δεν μπορώ να πω πόσους," δήλωσε ο δικηγόρος του γιατρού, Αρνό Ντιπέν, στην εφημερίδα Le Parisien.

Ενημερώθηκε: 13.08.2011 // 14:51

Ενας γάλλος γιατρός παραδέχτηκε ότι πραγματοποιούσε ευθανασία σε ηλικιωμένους ασθενείς με θανατηφόρο ένεση, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα γαλλικής εφημερίδας.

"Το έκανε και στο παρελθόν. Ο πελάτης μου συνοδεύει ανθρώπους στο τέλος της ζωής τους για πολλά χρόνια. Δεν μπορώ να πω πόσους," δήλωσε ο δικηγόρος του γιατρού, Αρνό Ντιπέν, στην εφημερίδα Le Parisien.

"Ομολόγησε στις αρχές χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες για την κάθε περίπτωση," πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Οι αρχές της πόλης Μπαγιόν ξεκίνησαν έρευνα μετά τον ύποπτο θάνατο τουλάχιστον τεσσάρων από τους ηλικιωμένους ασθενείς του γιατρού.

Ο Ντιπέν είπε ότι ο 50χρονος γιατρός είχε συζητήσει το τί θα έπραττε με τις οικογένειες πολλών εκ των θυμάτων καθώς και με συναδέλφους του.

"Δεν μετανιώνει για τις πράξεις του," είπε ο δικηγόρος του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των γαλλικών μμε, ο γιατρός χορηγούσε τις θανατηφόρες ενέσεις "για να συντομεύσει τον πόνο των ασθενών."

Αν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

ΑΠΕ- ΜΠΕ
.............................................................................................................................................................

Εντατικοί έλεγχοι στο οδικό δίκτο των Χανίων

 
Με αφορμή την έξοδο των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου

Ενημερώθηκε: 13.08.2011 // 13:51

Στα χαρακτηρισμένα ως επικίνδυνα σημεία του εθνικού άλλα και του επαρχιακού οδικού δικτύου εστιάζονται οι έλεγχοι της τροχαίας στα Χανιά κατά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, ενώ βαρύτητα δίνεται στους ελέγχους αλκοτέστ.

Με δεδομένο τον μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο λόγω και την κάθοδο χιλιάδων επισκεπτών στα Χανιά η τροχαία εντείνει όλο το 24 ωρο τους ελέγχους με στόχο, όπως είπε ο διοικητής του τμήματος τροχαίας Χανίων Αντώνης Κουβαράκης, την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Με απόφαση του διοικητή τροχαίας συγκροτήθηκαν τα συνεργεία ελέγχου που από νωρίς σήμερα το πρωί πραγματοποιούσαν συνεχείς ελέγχους

Το μεσημέρι ο διοικητής της τροχαίας Χανίων βρέθηκε σε ένα από τα σημεία ελέγχου στον κόμβο Βαμβακοπούλου ενημερώνοντας με τους συνεργάτες του τους οδηγούς για το τι πρέπει να προσέξουν κατά το τριήμερο οπότε και η κίνηση είναι αυξημένη.

Ο ίδιος κάλεσε τους οδηγούς να οδηγούν με σύνεση και προσοχή τηρώντας τις διατάξεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Οι έλεγχοι είναι περισσότερο έντονοι στα σημεία όπου υπάρχουν νυκτερινά κέντρα διασκέδασης αλλά και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο όπου αυτή την περίοδο γίνονται πολλές εκδηλώσεις.

AΠΕ- ΜΠΕ  
.........................................................................................................................................................

"Βροχη" οι αγωγές για δικαστική μείωση ενοικίων!

 
Οι δικηγόροι δεν προλαβαίνουν να αναλαμβάνουν σχετικές υποθέσεις

Ενημερώθηκε: 13.08.2011 // 13:37

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Έθνος, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης, παρατηρείται μπαράζ αγωγών για μείωση ενοικίων επαγγελματικής στέγης και κατοικιών.

Δικαστικές πηγές σημείωναν ότι μόνο το τελευταίο τρίμηνο έχουν υποβληθεί πάνω από 1.600 αγωγές για να μειωθούν δικαστικά ενοίκια, με επίκληση της κακής οικονομικής κατάστασης, ενώ δικηγόροι βεβαιώνουν ότι συντάσσουν πυρετωδώς παρόμοιες αγωγές.

Δικαστικές αποφάσεις περιφερειακών δικαστηρίων έχουν αρχίσει να δέχονται ότι η οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα δεν μπορούσε να προβλεφθεί κατά το χρόνο σύναψης των συμβάσεων μίσθωσης και δικαιολογούν μείωση των ενοικίων.

Χαρακτηριστικά, αναφέρει η εφημερίδα, το Πρωτοδικείο Βόλου δέχτηκε ότι πρέπει  να μειωθεί σε ποσοστό 20% το ενοίκιο δύο καταστημάτων σε κεντρικό σημείο της πόλης,

in.gr
.............................................................................................................................................................................................................

Καλλιεργούσε δενδρύλια χασίς..... γίγαντες!

 
Ένας 60χρονος στο Ρέθυμνο

Ενημερώθηκε: 13.08.2011 // 15:07

Για καλλιέργεια δενδρυλίων κάνναβης συνελήφθη στο Ρέθυμνο ένας 60χρονος άνδρας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της περιοχής.
Αυτό που κάνει την υποθεση ενδιαφέρουσα δεν είναι η ποσότητα των δενδρυλίων που κατελήφθη να καλλιεργεί ο άνδρας, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ατσιποπούλου, αλλά το...ύψος των δύο δενδρυλίων που έφτανε τα....τρία (3) μέτρα!
CRETALIVE.GR
................................................................................................................................................................