Το πρώτο κοιμητήριο ζώων με νόμιμη άδεια στα Μέγαρα!

Στα Μέγαρα Αττικής και στην ειδική θέση «Πέγκου Ρέθι», που απέχει 37 περίπου χιλιόμετρα από την Αθήνα, λειτουργεί κοιμητήριο μικρών ζώων με την ονομασία «ΕΛΑΙΩΝΑΣ». Πρόκειται για το μοναδικό κοιμητήριο ζώων που λειτουργεί με άδεια στη χώρα μας, το οποίο αναλαμβάνει την ταφή του κατοικιδίου σας, με κόστος το οποίο ανέρχεται περίπου στα 150 ευρώ, αναλόγως των διαστάσεων και του βάρους του ζώου.
«Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών και των επιθυμιών των ιδιοκτητών μικρών ζώων. Η ευαισθησία και ο σεβασμός προς τα ζώα αποτελούν γνώμονες της δουλειάς μας», αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του κοιμητηρίου.
zougla
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

«Ναι» στη χρήση ερωτικών βίντεο για θέματα επιμέλειας

Το οπτικοακουστικό υλικό με τις ερωτικές στιγμές των πρώην συζύγων που είναι καταγεγραμμένο σε DVD αποτελεί το … «κλειδί» που θ’ ανοίξει ή θα κλείσει την πόρτα επικοινωνίας του πατέρα με την 9χρονη κόρη του. Με απόφασή της, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έδωσε την άδεια για την προβολή του επίμαχου DVD, απ’ το περιεχόμενο του οποίου θα εξαρτηθεί εάν θα μπορεί ο πατέρας να βλέπει την κόρη του.
Η Αρχή, κάνοντας δεκτή αίτηση της μητέρας-τραπεζικής υπαλλήλου, επέτρεψε την προβολή του βιντεοσκοπημένου υλικού, παρότι κάτι τέτοιο είχε απορρίψει το Μονομελές Πρωτοδικείο, με το σκεπτικό ότι «περιέχει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν στην ερωτική ζωή των διαδίκων».
Σύμφωνα όμως με την απόφαση της Αρχής, η προσκόμιση του σχετικού DVD μπορεί να γίνει για τον σκοπό «της αναγνώρισης, άσκησης ή υπεράσπισης των δικαιωμάτων της ίδιας της μητέρας και του ανήλικου παιδιού τους», αφού προηγουμένως ωστόσο ενημερωθεί ο πρώην σύζυγος. Στην Αρχή προσέφυγε η μητέρα του 9χρονου κοριτσιού που έχει και την επιμέλειά του, η οποία κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της για «ιδιαίτερα αλλόκοτη σεξουαλική συμπεριφορά, σεξουαλική ψυχρότητα και αδιαφορία για το συζυγικό βίο». Υποστηρίζει, μάλιστα, πως αυτός «είχε κάποιας μορφής σεξουαλικής ανικανότητα, η οποία οφειλόταν σε κάποιο τραύμα από την παιδική του ηλικία. Όλη αυτή η κατάσταση τον έκανε ιδιαίτερα νευρικό και πολλές φορές την εξύβριζε».
Η συμπεριφορά αυτή του πρώην συζύγου της ήταν που έκανε τη μητέρα να υποστηρίζει πως «η επικοινωνία του εγκυμονεί κινδύνους για την ομαλή ψυχική ανάπτυξη του παιδιού».
Οι σεξουαλικές του διαστροφές έφτασαν στο σημείο, σύμφωνα με τη μητέρα, να μαγνητοσκοπεί τις ερωτικές τους στιγμές και να δίνει τις κασέτες στους φίλους του. Δεν δίστασε, μάλιστα, να της το παραδεχθεί και ο ίδιος λίγο πριν η ίδια ανακαλύψει την επίμαχη κασέτα μέσα στο σπίτι. Ανάμεσα σε DVD με εκδρομές και οικογενειακές στιγμές με τη νεογέννητη κόρη τους, βρέθηκε, όπως υποστηρίζει η μητέρα, η συγκεκριμένη κασέτα που βιντεοσκοπήθηκε εν αγνοία της και δείχνει πόσο επικίνδυνο είναι να έχει επαφή με το παιδί του.
zougla
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Καταγγέλουν δολιοφθορά στο νεκροταφείο της Μιλάτου!

Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής
Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιλάτου καταγγέλει  τη δολιοφθορά που προκάλεσαν άγνωστοι τo τελευταίo διάστημα στο  Νεκροταφείο της Μιλάτου!
Όπως επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους, άγνωστοι κατέστρεψαν εντελώς το σύστημα άρδευσης του Κοιμητηρίου κόβοντας σε πολλά σημεία τα λάστιχα, με αποτέλεσμα να έχουν ξεραθεί τελείως ή μερικώς πολλά από τα προσφάτως φυτεμένα δεντράκια και λουλούδια.
Ακόμη, αφαίρεσαν εντελώς τις δύο βρύσες που υπήρχαν και από τις οποίες μπορούσαν οι συγγενείς να παίρνουν νερό για τον καθαρισμό των τάφων και για άλλες εργασίες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αυτή τη στιγμή καμιά βρύση στο κοιμητήριο.
"Πρόκειται για ενέργειες απαράδεκτες και καταδικαστέες που προσβάλλουν τα ήθη και τον πολιτισμό μας. Καλούμε όλους τους φορείς να τις καταδικάσουν  και το Δήμο Αγ. Νικολάου να φροντίσει ώστε να αποκατασταθούν οι βλάβες και  το κοιμητήριο της Μιλάτου να έχει τη φροντίδα που πρέπει να έχει από τις υπηρεσίες του Δήμου ( περίφραξη κλπ).
Σε κάθε περίπτωση ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλάτου θα συνεισφέρει σε εθελοντική εργασία και σε κόστος, για την αποκατάσταση των ζημιών".
cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Εκτόξευσαν SCUD-B κατά της Κρήτης οι Κανταφικοί;
Ένα τακτικό βαλλιστικό βλήμα εδάφους – εδάφους SCUD-B, από κινητή βάση εκτόξευσης κοντά στην πόλη Σύρτη, με κατεύθυνση «ευρωπαϊκή περιοχή», ίσως και τη Κρήτη, εκτόξευσαν, περίπου μια εβδομάδα πριν, δυνάμεις που είναι πιστές στον Καντάφι.
Την εκτόξευση ανακοίνωσε αμερικανός αξιωματούχος της Άμυνας, δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει ποιος ήταν ο ακριβής στόχος κατά του οποίου εκτοξεύτηκε ο Scud, ωστόσο το defencenet που αποκάλυψε το περιστατικό, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο το βλήμα να είχε προορισμό την Κρήτη, καθώς από το σημείο που εκτοξεύτηκε, θα μπορούσε να φτάσει στο νησί.
Πάντως το βλήμα καταρρίφθηκε καθώς είχε εντοπιστεί από δορυφόρο η εκτίξευσή του και αμέσως έσπευσαν μαχητικά αεροσκάφη του ΝΑΤΟ και όπως μεταδόθηκε "τον κατέστρεψαν εν πτήσει".
Ευρωπαϊκά όπλα στον Καντάφι
Το περιστατικό αυτό ανακινεί το ερώτημα σε σχέση με την προέλευση των όπλων με τα οποία ο Καντάφι προσπαθεί να εκσυγχρονίσει τον στρατό του, καθώς σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο «Βήμα», όπλα και συστήματα τηλεπικοινωνίας τα οποία πούλησαν ευρωπαϊκές δυνάμεις στον Μουαμάρ Καντάφι τα τελευταία δύο χρόνια χρησιμοποιούνται τώρα από τους κυβερνητικούς εναντίον των εξεγερμένων, αποκαλύπτει το Ινστιτούτο Ερευνών για την Ειρήνη της Σουηδίας (SIPRI).
Η πλέον εντυπωσιακή περίπτωση είναι η «νέκρωση» των κινητών τηλεφώνων των αντικανταφικών στην περιοχή της Βεγγάζης, όταν ο κυβερνητικός στρατός ετοίμαζε επίθεση τον περασμένο Μάρτιο.
Αυτό συνέβη τρεις φορές μέσα σε ένα 15θήμερο με συνέπεια να επικρατήσει χάος στους εξεγερμένους της Λιβύης.
Αποκαλύπτεται τώρα ότι η Γερμανία πούλησε στον Καντάφι ηλεκτρονικούς μηχανισμούς που νεκρώνουν τη λειτουργία των κινητών τηλεφώνων σε ακτίνα ως και 30 χλμ.
Νόμιμα τα όπλα προς τον Καντάφι
Σημειώνεται ότι αυτοί οι μηχανισμοί δεν περιλαμβάνονταν στους πίνακες του εμπάργκο όπλων της ΕΕ που ίσχυε ως το 2004 για την Λιβύη.
Η Γερμανία, σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα στο «Βήμα» κατέλαβε την τρίτη θέση, μετά την Βρετανία και την Ιταλία, στον εφοδιασμό και εκσυγχρονισμό του στρατού της Λιβύης.
Την πρώτη θέση στον εξοπλισμό της Λιβύης και με μεγάλη διαφορά από τους επόμενους κατέχει η Ιταλία.
Στην τετραετία 2004-2009 εφοδίασε τον Καντάφι με οπλισμό 110 εκατ. ευρώ, κυρίως σε ελικόπτερα. Με την Βρετανία να του προσφέρει σε «ελκυστικές τιμές» δυο ελαφρά πολεμικά σκάφη συνολικού κόστους 66 εκατ.ευρώ και να συζητά - ακόμη και στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου όταν ήδη είχαν σημειωθεί επαναστατικές εκδηλώσεις στην Τυνησία και στην Αίγυπτο--για πολεμικές παραγγελίες ύψους 1.1 δις ευρώ οι ένοπλες δυνάμεις της Λιβύης επρόκειτο να γίνουν οι πλέον αξιόμαχες της Βόρειας Αφρικής.
Η στρατιωτική ηγεσία της, η οποία αγόρασε το 2009 από τις γερμανικές πολεμικές βιομηχανίες οπλισμό 53 εκατ. ευρώ, ήταν έτοιμη να κλείσει παραγγελίες ύψους 450 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των μηχανοκίνητων της Λιβύης.
flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Κρητικιά πήγε να τα κάνει λίμπα σε μαγαζί για ένα ποτό
Mόνο στα... χέρια που δεν πιάστηκαν ο τραγουδιστής και η πελάτισσα, σε κέντρο διασκέδασης στην Πάτρα και ενώ το κέφι βρισκόταν στα... ύψη! «Πρωταγωνίστρια» ήταν μία οξύθυμη από ότι φάνηκε γυναίκα με καταγωγή από την Κρήτη, που ζει στην Αθήνα ενώ «θύμα» της ένας από τους πολύ γνωστούς και αγαπημένους Πατρινούς τραγουδιστές.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σύμφωνα με το dete.gr, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων που ήταν παρόντες στο επεισόδιο, όλα ξεκίνησαν όταν η πελάτισσα έβαλε ποτό στον τραγουδιστή, ενώ βρισκόταν πάνω στην πίστα και ερμήνευε τραγούδια, εκείνος το πήρε και τσούγκρισε με το ποτήρι της, αλλά δεν ήθελε να πιει.
Αυτό της προκάλεσε εκνευρισμό. Σηκώθηκε από την καρέκλα της παροτρύνοντάς τον να πιει έστω και μια γουλιά. Ο τραγουδιστής δεν έπινε, λέγοντας ότι θέλει να παραμείνει νηφάλιος για τις ανάγκες του προγράμματος και η πελάτισσα άρχισε να φουντώνει στην κυριολεξία!
Τότε η νεαρή κοπέλα, ανέβηκε πάνω στην πίστα και τον πλησίασε λέγοντάς του, ότι κατάγεται από την Κρήτη και ότι θα ήταν μεγάλη προσβολή να μην πιει αυτό που τον κερνούσε.
Τα λόγια της ακούστηκαν από το μικρόφωνο καθώς είχε πλησιάσει …επικίνδυνα τον τραγουδιστή, ο οποίος αντέδρασε ψύχραιμα. Της χαμογέλασε, της έπιασε το χέρι και τη συνόδευσε πίσω στο τραπέζι της.
Δυστυχώς όμως τότε τα πράγματα αγρίεψαν περισσότερο. Κυριολεκτικά άρχισε να τον... διατάζει να πιει το ποτό. Ο τραγουδιστής αρνιόταν και η πελάτισσα στάθηκε ακριβώς απέναντί του ενώ εκείνος τραγουδούσε και του φώναζε: «Άντε γ...»! Την κοιτούσε όλο το μαγαζί και εκείνη συνέχιζε ανένδοτη να βρίζει τον τραγουδιστή.
Άπαντες κοιτούσαν αμήχανα και δεν αντιδρούσε κανείς για να συγκρατήσει την θερμόαιμη πελάτισσα.
Μάλιστα, οι περισσότεροι θεωρούσαν πως ήταν θέμα χρόνου μέχρι ο τραγουδιστής να χάσει την ψυχραιμία του και να ορμήσει πάνω στη γυναίκα που τον προσέβαλλε με τόσο προκλητικό τρόπο. Όμως ο τραγουδιστής όχι απλώς στάθηκε στο... ύψος του, αλλά έδωσε και μάθημα αξιοπρέπειας! Συνέχισε ατάραχος να τραγουδά χωρίς μάλιστα να την αποφεύγει. Την άφησε να τον βρίζει και εκείνος τραγουδούσε. Πολλοί από τους θαμώνες μάλιστα του έκαναν νοήματα συμπαράστασης.
Λίγη ώρα αργότερα, η κρητικιά κοπέλα κουράστηκε να φωνάζει και να βρίζει χωρίς να της δίνει κανείς σημασία και το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά χωρίς …παραφωνίες
.
flashnews