Εικοσιτετράωρη απεργία στις 23 Αυγούστου των εργαζόμενων στον τουρισμό

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 23 Αυγούστου προχωρούν οι εργαζόμενοι στον τομέα του τουρισμού, ενώ την ίδια ημέρα έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση (11:00) στην πλατεία Κλαυθμώνος.Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό ζητούν την παραμονή όλων των ειδικοτήτων του κλάδου στα Βαρέα και Ανθυγιεινά και τη διατήρηση των προϋποθέσεων για το επίδομα ανεργίας των εποχικών υπαλλήλων.Την ίδια ώρα, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων χαρακτηρίζει «καταστροφική» για τον τουρισμό την επαπειλούμενη αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση από 13% σε 23%.
Ο ΣΕTE προειδοποιεί ότι η εξέλιξη αυτή θα επιφέρει συνολική αύξηση στο τουριστικό πακέτο κατά 2%-3%, κάτι που θα προκαλέσει, όπως τονίζει την αρνητική αντίδραση της αγοράς.
Καλεί παράλληλα την κυβέρνηση να προσαρμόσει την πολιτική της για το ΦΠΑ σε επίπεδα τα οποία θα ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουρισμού.
SKAI.GR
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Συνελήφθη 45χρονος για το βιασμό 12χρονης

Συνελήφθη στην Καβάλα ένας 45χρονος για το βιασμό 12χρονου κοριτσιού από τις Σέρρες.
Ο άνδρας αναγνωρίστηκε από το κορίτσι, ενώ και ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του.
Όπως έγινε γνωστό, ο 45χρονος είχε εκτίσει εξαετή ποινή φυλάκισης στη Γερμανία για ανάλογη υπόθεση.Η 12χρονη έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην παραλία Οφρυνίου του Δήμου Παγγαίου.Το απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησε από το σπίτι της για να πάει σε κοντινό περίπτερο. Στη διαδρομή, ο 45χρονος άνδρας, που οδηγούσε ένα κόκκινο αυτοκίνητο, τη σταμάτησε και της πρότεινε να τη μεταφέρει στον προορισμό της.Το κοριτσάκι μπήκε στο αυτοκίνητο και ο άνδρας το οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, όπου το βίασε.Η 12χρονη επέστρεψε σοκαρισμένη στο σπίτι και αμέσως οι γονείς κατήγγειλαν το γεγονός στις αστυνομικές αρχές.
SKAI.GR
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Φωτιά στο Ηράκλειο Κρήτης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011, 03:31
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε στις 06:50 το πρωί, φωτιά που ξέσπασε σε δύσβατο σημείο στις 00:50 τα ξημερώματα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε δασική έκταση στην περιοχή Κερί του δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο Κρήτης.Στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν 24 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 11 οχήματα και 8 μέλη πεζοπόρο.
ZOUGLA.GR
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Κλείνουν ΕΤ-1, ψηφιακά και τοπικά κανάλια της ΕΡΤ

Ριζικό «κούρεμα» στην ΕΡΤ ανακοινώνει σήμερα η κυβέρνηση, καθώς ο Ηλίας Μόσιαλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα μας γνωστοποιήσει το κλείσιμο της ΕΤ1 και της «Ραδιοτηλεόρασης», συγχωνεύσεις, περικοπές προσωπικού και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της κρατικής τηλεόρασης.
 Όπως σας είχε ξαναγράψει το star.gr, εκτός από την ΕΤ1 θα σταματήσουν να εκπέμπουν και τα ψηφιακά ΣΙΝΕ και ΣΠΟΡ, συγχωνεύονται τα περιφερειακά ραδιόφωνα από 19 σε 9, ενώ καταργείται το ινστιτούτο οπτικοακουστικών μέσων και το οπτικοακουστικό αρχείο.Επίσης, το προσωπικό θα πέσει στο... μισό ως το 2015 (μείωση 45%). Η αρχή γίνεται με την μη ανανέωση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου και το ουσιαστικό πάγωμα των προσλήψεων.Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο κ. Μόσιαλος θα παραχωρήσει την σχετική συνέντευξη στις 11:00, ενώ αναμένεται η αντίδραση της ΠΟΣΠΕΡΤ της οποίας εξαμελής αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον υπουργό.
STAR.GR
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Αυτόφωρο και κατασχέσεις για χρέη από 500 ευρώ

Με αυτόφωρο και κατασχέσεις απειλούνται 900.000 φορολογούμενοι που χρωστούν στην εφορία ακόμα και 500 ευρώ! Τα ειδοποιητήρια είναι ήδη έτοιμα και ζητούν την τακτοποίηση των οφειλών σε 15 μέρες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα», 900.000 άτομα οφείλουν στο Δημόσιο 41 εκατομμύρια, με την πλειοψηφία να χρωστά μέχρι 150.000 ευρώ.
 Από τους 14.700 οφειλέτες έχουν αρχίσει να σβήνονται όσοι έχουν αποβιώσει ή πτωχεύσει αλλά και νομικά πρόσωπα του ευρύτερου τομέα, ενώ 10.000 φυσικά και νομικά πρόσωπα θα μπουν στο «μικροσκόπιο» του υπουργείου Οικονομικών.
 Τα πρώτα ραβασάκια της εφορίας έχουν αρχίσει να καταφτάνουν, ενημερώνοντας πως αν μέσα σε 15 ημέρες δεν εξοφληθεί το χρέος, τότε θα εφαρμοστεί ο νόμος που προβλέπει κατασχέσεις για όσους χρωστούν μέχρι 150.000, ενώ για μεγαλύτερα ποσά προβλέπεται αυτόφωρο και φυλάκιση.
 Στο μεταξύ, το υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει υπουργική απόφαση για να ρίξει στο «σαφάρι» λογιστές, δικηγόρους και ελεγκτικές εταιρείες, που θα αναλάβουν να οδηγήσουν στο γκισέ της εφορίας όσους χρωστούν.
STAR.GR
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Οι τυροκόμοι δίνουν...τυριά αντί χρημάτων στους κτηνοτρόφους!

Λόγω της ανέχειας

Ενημερώθηκε: 19.08.2011 // 09:39

Στο....εμπόριο τυριών, που παίρνουν από τους τυροκόμους οι οποίοι τους χρωστούν χρήματα, καταφεύγουν πλέον πολλοί επαγγελματίες κτηνοτρόφοι για να εξασφαλίσουν τα προς το ζειν!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΠΑΤΡΙΣ", με τον τρόπο αυτό, αναδεικνύονται οι δραματικές διαστάσεις του προβλήματος επιβίωσης των Κρητικών βο σκών!
Το πρόβλημα είναι γνωστό καθώς αρκετές είναι οι τυροκομικές μονάδες του νησιού που αδυνατούν να πληρώσουν τους κτηνοτρόφους για το γάλα που τους έδωσαν.
Την ίδια ώρα, οι εταιρείες πώλησης ζωοτροφών ζητούν να πληρωθούν τις  μετρητοίς.
CRETALIVE.GR
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Υπό μερικό έλεγχο η μεγάλη φωτιά στην Κέρη

Εκδηλώθηκε περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα- Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής - 90 στρέμματα δασικής έκτασης και 10 στρέμματα δάσους ο απολογισμός

Ενημερώθηκε: 19.08.2011 // 09:41

Μάχη με τις φλόγες  δίνουν, μέχρι αυτή την ώρα, ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να περιορίσουν την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε 10 λεπτά πριν τη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην περιοχή της Κέρης και συγκεκριμένα στο Βουλισμένο Αλώνι του δήμου Μαλεβιζίου.
Η φωτιά, που είναι μεγάλης έκτασης, καίει χορτολιβαδική έκταση τέθηκε υπό μερικό έλεγχο, στις 06.50, ενώ στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα 26 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 12 οχήματα και 8 μέλη πεζοπόρου τμήματος. Το έργο τους δυσχεραίνουν και οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν.
Μέχρι στιγμής υπολογίζεται ότι έχουν καεί δεκάδες στρέμματα δασικής έκτασης και περισσότερα απο 10 στρέμματα δάσους.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις προειδοποιήσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, σήμερα είναι πολύ αυξημένος ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς και στους 4 νομούς της Κρήτης (δείτε
εδώ). Πυρκαγιά στην ίδια περιοχή είχε εκδηλωθεί ξανά στα μέσα Ιουλίου.
CRETALIVE.GR
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Σε νοσοκομείο της Αθήνας 45χρονος πυροσβέστης

Από τις 25 Μαρτίου νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ μετά από ατύχημα εν ώρα υπηρεσίας

Ενημερώθηκε: 19.08.2011 // 09:07

Στην Αθήνα μεταφέρθηκε, προχθές το βράδυ, εκτάκτως ένας 45χρονος πυροσβέστης, ο οποίος τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ, μετά από από ατύχημα και τραυματισμό του εν ώρα υπηρεσίες. Η κατάστασή του, τα τελευταία 24ωρα παρουσίασε επιδείνωση, με αποτέλεσμα να κριθεί επιβεβλημένη η νοσηλεία του στο 251 νοσοκομείο της Πολεμικής Αεροπορία στην Αθήνα.
Ο 45χρονος, συνοδηγός πυροσβεστικού οχήματος, είχε τραυματιστεί στις 25 Μαρτίου, όταν το όχημα αναποδογύρισε στις Αρχάνες, όταν υποχώρησε το οδόστρωμα λόγω της υγρασίας.
Τελικώς με τη βοήθεια συναδέλφων του απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, έχοντας τραύματα στη λεκάνη.Ο 45χρονος πυροσβέστης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ, είχε υποστεί εσωτερική αιμορραγία και υποβλήθηκε σε εγχείρηση για την αντιμετώπιση του προβλήματος.Δυστυχώς όμως υπέστη σηψαιμία και εισήχθη στην εντατική μονάδα θεραπείας του νοσοκομείου.Κι εκεί που η κατάσταση της υγείας του παρουσίαζε βελτίωση, ξαφνικά υπέστη ραγδαία επιδείνωση η οποία όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης οφείλεται σε ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.
Η απότομη μεταβολή της πορείας της υγείας του προς το χειρότερο οδήγησε τους γιατρούς του ΠΑΓΝΗ μετά από συνεννόηση με τους συγγενείς του πυροσβέστη και αξιωματικούς του Σώματος να αποφασίσουν τη μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

CRETALIVE.GR
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

«Stop» σε ΟΦΗ και άλλες έξι ομάδες από την Ε.Ε.Α.

Μπορεί ο ΟΦΗ να κέρδισε στα πλέϊ οφ το εισιτήριο για την Σούπερ Λίγκα όμως θα πρέπει να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για να οριστικοποιήσει την παρουσία του στην μεγάλη κατηγορία.

Ενημερώθηκε: 19.08.2011 // 05:43

«Stop» σε ΟΦΗ και άλλες έξι ομάδες από την Ε.Ε.Α.
Ο φάκελος που κατέθεσε ο ΟΦΗ στην Ε.Ε.Α δεν εγκρίθηκε σε πρώτο βαθμό μαζί με άλλων έξι ομάδων και πλέον η κρητική ομάδα πρέπει να τρέξει μέχρι και την Τρίτη 23 Αυγούστου για να μπορέσει να πάρει την άδεια η κρητική ομάδα άλλες και οι υπόλοιπες που έχουν πρόβλημα για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
Πέραν του ΟΦΗ δεν εγκρίθηκαν οι φάκελοι των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Κέρκυρας, ΠΑΣ Γιάννινα , Καβάλας και Ολυμπιακού Βόλου.
Οι επτά ομάδες έχουν περιθώριο μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (23/08), όταν και θα συνεδριάσει εκ νέου η ΕΕΑ, για να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμμότητες (χρέη προς άλλες ΠΑΕ, προς το Δημόσιο, το ΙΚΑ και παίκτες) και να μπορέσουν να πάρουν τη σχετική άδεια για το νέο πρωτάθλημα.
Να θυμίσουμε ότι την ερχόμενη Τρίτη (23/08) υπάρχει ΔΣ της ΕΠΟ, συνεδρίαση της Super League και συνεδρίαση του ΟΠΑΠ.
Ο ΟΦΗ έχει καταθέσει την εγγυητική των 400.000 ευρώ για το πρωτάθλημα ενώ έχει πάρει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.. Το ανοικτό ζήτημα που αφορά τον ΟΦΗ έχει να κάνει με τις διακανονισμένες οφειλές προς συγκεκριμένους παίκτες που θα πρέπει να έχουν κανονιστεί μέχρι την Τρίτη για να μην υπάρχει πρόβλημα στην κρητική ομάδα σχετικά με την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα.
Για αυτό το θέμα γίνονται προσπάθειες οι οποίες θα ενταθούν σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα μέχρι την Τρίτη 23 Αυγούστου και ο ΟΦΗ να πάρει κανονικά άδεια για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
CRETALIVE.GR
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Χωρίς κληρικούς τα χωριά της Γόρτυνας!

Για το θέμα ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Γόρτυνας Νίκος Σχοιναράκης από τα μέλη του Συνδέσμου Κληρικών Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας

Ενημερώθηκε: 19.08.2011 // 09:17

Τον Δήμαρχο Γόρτυνας Νίκο Σχοιναράκη επισκέφτηκαν τα μέλη του Συνδέσμου Κληρικών Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας προκειμένου να τον ενημερώσουν για μια σειρά από ζητήματα που έχουν σχέση με τον κλάδο τους.
Στην συνάντηση έδωσε ακόμη το 'παρών' κι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέας Καραπαναγιώτης, που μαζί με τον Δήμαρχο άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή αυτά που είχαν να τους πουν οι επισκέπτες τους.
Το Προεδρείο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Κληρικών Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας, έθεσαν επί τάπητος θέματα που σχετίζονταν με την σωστό, τακτικό και απρόσκοπτο εκκλησιασμό των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Μεσαράς, φέρνοντας ουσιαστικά στην επιφάνεια το πρόβλημα που υπάρχει με την έλλειψη κληρικών κι έχει ως αποτέλεσμα πολλά χωριά, ανάμεσά τους και αρκετά του Δήμου Γόρτυνας, να έχουν μείνει χωρίς ιερέα.
Ένα πρόβλημα, που όπως τόνισαν στο Δήμαρχο οι κληρικοί, αναμένεται να γίνει ακόμη πιο έντονο ενόψει της εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου στον τομέα των νέων προσλήψεων ως μέτρο κατά της οικονομικής κρίσης.
Επίσης η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από την καλή συνεργασία σε διάφορα κοινωνικά θέματα μεταξύ της Δημοτικής αρχής και του Συνδέσμου κληρικών, με τον Δήμαρχο να τονίζει πως αποτελεί επιτακτική ανάγκη να υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δυο πλευρών, ώστε από κοινού Εκκλησία και Δήμος να δίνουν λύσεις στα προβλήματα των δημοτών.
CRETALIVE.GR
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Το ιπτάμενο αυτοκίνητο είναι εδώ!

Ενας ηλικιωμένος Ρώσος έκανε πραγματικότητα τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας

Ενημερώθηκε: 19.08.2011 // 07:43

Ένα αυτοκίνητο ZAZ Tavria του 1987 υπέστη τις κατάλληλες μετατροπές για να ... πετάξει
Μοιάζει η ιδανική λύση για τις βασανιστικές ώρες που βρισκόμαστε «κολλημένοι» στο μποτιλιάρισμα. Ο λόγος για την εφεύρεση ενός ηλικιωμένου Ρώσου, ο οποίος έκανε πραγματικότητα τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας με ένα οικονομικό και διόλου εξεζητημένο ιπτάμενο αυτοκίνητο!
Πετάει μόλις τρία μέτρα πάνω από το έδαφος και όχι για μεγάλες αποστάσεις, ωστόσο, σκοπός του, σύμφωνα με τον 72χρονο Βαλέρι Μπουλγκάκοφ, πρώην πιλότο, είναι να χρησιμοποιείται για την εκπαίδευση των νέων συναδέλφων του στην απογείωση και την προσγείωση.
Το «Β. Μπουλγκάκοφ» όπως ονομάζεται το πρωτότυπο όχημα από τον εμπνευστή του, πετάει με περίπου 100 χιλιόμετρα την ώρα, σε ύψος μόλις τριών μέτρων πάνω από το έδαφος και για απόσταση 180 μέτρων.
Τα φτερά του είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο για μέγιστη ασφάλεια στον αέρα, ενώ χρειάζεται περίπου 20 δευτερόλεπτα για να φθάσει τη ταχύτητα απογείωσης. Αν και αρχικά το ιπτάμενο αυτοκίνητο δεν σχεδιάστηκε για εμπορική χρήση, ο δαιμόνιος παππούς εξασφάλισε τα δικαιώματα ευρεσιτεχνίας για τη δημιουργία του, την οποία παρουσίασε στην έκθεση Autoexotics στη Μόσχα.
Αναμένεται να βγει στην αγορά στην κατηγορία αεροσκαφών Light Sport Aircraft (LSA) το 2012, έναντι της τιμής των 135.000 ευρώ. Λεπτομέρεια; Τα αναδιπλούμενα φτερά, επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη του να το παρκάρει σε ένα τυπικό γκαράζ για αυτοκίνητα.
Πηγή : tovima
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

"STOP" στα αυτοκίνητα στην οδό Ζωγράφου στο Ηράκλειο

Λόγω ... Εφετείου!

Ενημερώθηκε: 19.08.2011 // 09:49

Διακόπτεται την ερχόμενη Δευτέρα η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ζωγράφου, από τη συμβολή της με την οδό Κοζύρη ως την οδό Έβανς, σύμφωνα με ανακοίνωση από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Ηρακλείου.
Αιτία η παραλαβή εξοπλισμού και επίπλων για το νέο Εφετείο Ανατολικής Κρήτης. Η διακοπή στην κυκλοφορία θα γίνει από τις 06.30 ως τις 09.30, το πρωί της Δευτέρας,
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ζωγράφου-Κοζύρη Κων/νου – Σμύρνης.
CRETALIVE.GR
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Συνελήφθη ο ένας ληστής- Αναζητείται ο συνεργός του

Για τη ληστεία σε βάρος ενός νεαρού Αλβανού, προ ημερών, στην Κριτσά

Ενημερώθηκε: 19.08.2011 // 08:12

Συνελήφθη στο Λασίθι ο ένας εκ των δύο ληστών που, πριν από λίγες ημέρες,  είχαν επιτεθεί σε έναν 18χρονο Αλβανό στην Κριτσά και του άρπαξαν,  με την απειλή μαχαιριού, 30 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.
Το γεγονός όμως ότι πλησίασαν πεζοί το θύμα τους, έπαιξε ρόλο καταλυτικό για την αποκάλυψη της ταυτότητας του ενός δράστη, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών μεταξύ άλλων.
Ο νεαρός Αλβανός είδε φωτογραφίες κακοποιών και στο πρόσωπο του 41χρονου αναγνώρισε τον ένα από τους δύο δράστες.
Ο άνδρας συνελήφθη στον Άγιο Νικόλαο από όπου κατάγεται στο πλαίσιο του αυτόφωρου ενώ αναζητείται ο συνεργός του.
CRETALIVE.GR
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Έβρεχε ... μολότοφ τη νύχτα στην Αθήνα – Πήγαν να κάψουν σπίτια

Κυκλοφορούσαν με μηχανές και πετούσαν μολότοφ σε αυλές, ακάλυπτους ως και σε μπαλκόνια σπιτιών!

Από τη μία και τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, μέχρι και τις δύο και μισή οι αστυνομία και η πυροσβεστική δέχονταν απανωτές κλήσεις από Πατήσια, μεταμόρφωση και Νέα Ιωνία.
Το πρώτο “χτύπημα” έγινε στα Πατήσια στην οδό Άννινου Μπάμπη, οι άγνωστοι πέταξαν τρεις μολότοφ στον ακάλυπτο πολυκατοικίας. Ευτυχώς από τις εκρήξεις των δυο από τις τρεις φιάλες δεν προκλήθηκε πυρκαγιά και έτσι δεν κινδύνεψαν τα διαμερίσματα.
Είκοσι λεπτά μετά πήρε σειρά μια μονοκατοικία στη Μεταμόρφωση στην οδό Πευκών. Δυο άτομα με μηχανή πλησίασαν και έριξαν ένα μπιτόνι με βενζίνη στον κήπο. Ευτυχώς ο ιδιοκτήτης ξύπνησε ενημέρωσε την πυροσβεστική και έτσι η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο σπίτι.
Σχεδόν μια ώρα αργότερα δυο μηχανές με τέσσερα άτομα πλησίασαν ένα ακόμη σπίτι, στη Νέα Ιωνία, στην οδό Κάλβου και πέταξαν μια μολότοφ στο μπαλκόνι.
Ευτυχώς δεν εξερράγη και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

NEWSIT.GR
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Κλείνουν τελωνεία από Δευτέρα - Θα κλείσουν και 20 εφορίες

Η απόφαση προβλέπει αναστολή λειτουργίας ενός τελωνείου, τη συγχώνευση 14 τελωνειακών υπηρεσιών και επιπλέον 50 υποδιευθύνσεων και τμημάτων τελωνείων, από την Δευτέρα, 22 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα:
-Τίθεται σε εφαρμογή από 22 Αυγούστου η αναστολή της λειτουργίας του Τελωνείου Βιομηχανίας και Εύφλεκτων Υλών (Β΄τάξης) της περιοχής του Νομού Αττικής και οι καθ' ύλην αρμοδιότητές του, οι οποίες αναφέρονται στην τελωνειακή παρακολούθηση, εποπτεία και εφαρμογή του συνόλου των τελωνειακών διαδικασιών που αφορούν στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ, πρώην ΕΒΟ - ΠΥΡΚΑΛ).
Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στο Λαύριο, στην Ελευσίνα, στη Μάνδρα Αττικής, στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας, στην Αθήνα και στον Υμηττό. Οι αρμοδιότητες του Τελωνείου αυτού περιέρχονται στο Τελωνείο Λαυρίου και στο Τελωνείο Ελευσίνας.
-Επίσης αναστέλλεται τη Δευτέρα η λειτουργία δεκατεσσάρων γραφείων, τμημάτων και αυτοτελών τμημάτων κεντρικών υπηρεσιών, καθώς και ειδικών αποκεντρωμένων υπηρεσιών της γενικής διεύθυνσης τελωνείων και ειδικών φόρων κατανάλωσης. Πρόκειται για υπηρεσίες που βρίσκονται εκτός τελωνείων, αλλά ασχολούνται με θέματα που αφορούν στα τελωνεία.
-Τέλος εφαρμόζεται από 22 Αυγούστου αναστολή της λειτουργίας 50 υποδιευθύνσεων και τμημάτων τελωνείων . Οι συγχωνεύσεις αυτές αφορούν μεταξύ άλλων στα τελωνεία Αθηνών, Αστακού, Ναυπλίου, Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος», Λαυρίου, Πατρών, Θηβών, Δράμας, Ελευσίνας, Ρόδου, Αλεξανδρούπολης, Βέροιας, Νέας Ορεστιάδας, Χαλκίδας, Ηγουμενίτσας, Ιωαννίνων, Κακαβιάς, Ευζώνων, Μυτιλήνης, Ξάνθης, Κατερίνης, Χανίων, Χίου κλπ.
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται υπουργικές αποφάσεις για τις συγχωνεύσεις των πρώτων 20 ΔΟΥ. Το συνολικό σχέδιο προβλέπει ότι οι 288 εφορίες που λειτουργούν σήμερα θα μετατραπούν σε 30 και ότι φορολογούμενοι θα εξυπηρετούνται από τα ΚΕΠ και τα «Παράθυρα Φορολογικής Εξυπηρέτησης» που θα δημιουργηθούν. Οι πληρωμές θα γίνονται μόνο μέσω τραπεζών.
NEWSIT.GR
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ξένοι και Έλληνες επιστήμονες ερευνούν τα Ανώγεια

Άλλη μια μελέτη για την πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων, την κρητική διατροφή και των παραγόντων μακροζωϊας διεξάγεται στην περιοχή των Ανωγείων, από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Sanger στο Cambridge της Μ. Βρετανίας και το Κέντρο Υγείας Ανωγείων.
Στην έρευνα μπορούν να συμμετέχουν άτομα άνω των 18 ετών που οι γονείς τους κατάγονται από τα χωριά του Ορεινού Μυλοποτάμου.
Οι 40 Κρητικοί για …γκίνες
Σε έρευνα που δημοσιεύτηκε στην αρχή του χρόνου, μόνο 40 άτομα, από τα περίπου 13.000 που συμμετείχαν στη μελέτη των επτά χωρών -τη δεκαετία του 1960- για τις διατροφικές συνήθειες των πληθυσμών τους, ζουν ακόμα και είναι όλοι Κρητικοί.
Οι 40 είναι Κρητικοί για …Γκίνες, όπως τους αποκαλούν,  βαδίζουν πλέον στη 10η δεκαετία της ζωής τους, υπερβαίνοντας το μέσο όρο του προσδόκιμου επιβίωσης.
Αυτό δεν είναι τυχαίο, όπως επεσήμανε τότε ο καθηγητής προληπτικής ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Αντώνης Καφάτος, όπως δεν είναι τυχαίο ότι από τότε που ξεκίνησε η μελέτη αυτή ως σήμερα, οι σαραντάρηδες της Κρήτης έχουν «φορτωθεί» είκοσι κιλά επιπλέον και φυσικά πολλά προβλήματα υγείας.
Η ελπίδα να έχουν την ίδια μακροβιότητα με τους 750, που συμμετείχαν από την Κρήτη στη μελέτη, είναι επιστημονικά ανύπαρκτη!
Ανησυχία από την άνοδο κρουσμάτων καρκίνου στα Ανώγεια
Μάλιστα, παλαιότερη έρευνα του διακεκριμένου Καθηγητή Αντ. Καφάτο, δείχνει την θεαματική άνοδο των κρουσμάτων καρκίνου στα Ανώγεια, που οφείλεται ακριβώς στην απομάκρυνση από το υγιές διατροφικό μοντέλο περασμένων δεκαετιών αλλά και στη χρήση φυτοφαρμάκων.
Η συγκεκριμένη έρευνα, διεξήχθη σε τρεις περιοχές της Κρήτης (Βαγιωνά, Τυμπάκι, Ανώγεια), καλύπτοντας μια μακρά περίοδο από το 1950 μέχρι το 2000 και έδειξε ότι για το διάστημα 1980-2000, τα κρούσματα καρκίνου παρουσίασαν αύξηση σε λογικά πλαίσια για τις περιοχές Βαγιωνιά και Τυμπάκι, ενώ στα Ανώγεια τα καρκινικά κρούσματα σχεδόν τριπλασιάστηκαν.
Η περιοχή των Ανωγείων κατέχει μάλιστα θλιβερή πρωτιά στους δείκτες θνησιμότητας, για όλα τα είδη καρκίνου, καθώς οι περιπτώσεις που τελικά οι ασθενείς καταλήγουν υπερβαίνει κατά ποσοστό 4% τον εθνικό δείκτη θνησιμότητας.
Σύμφωνα με τον Καθηγητή κ. Καφάτο, η ανησυχητική άνοδος του καρκίνου στα Ανώγεια, αποδίδεται κυρίως στην αύξηση του καπνίσματος, στην υπερκατανάλωση κόκκινου κρέατος ενώ ανοιχτό αφήνει η έρευνα το ενδεχόμενο να επιδρούν παράγοντες όπως η χρήση εντομοκτόνων και φαρμάκων για ζώα.
Να σημειωθεί, ότι στην έρευνα που θα διεξαχθεί αυτήν την περίοδο στα Ανώγεια, η συμμετοχή είναι δωρεάν και τα αποτελέσματα θα δοθούν ατομικά στον καθένα. Πληροφορίες στο κέντρο υγείας Ανωγείων και στα τηλέφωνα: 6973481551- 6947923682.
FLASHNEWS.GR
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Τα όμορφα κορίτσια της Κρήτης

undefined

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στο Ρέθυμνο, ο  ημιτελικός του 33ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς για την ανάδειξη της Miss Κρήτη και Miss Κρήτη Young 2011!Οι 16 φιναλίστ έχουν ήδη ξεκινήσει εντατική προετοιμασία για τον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Αυγούστου σε γνωστό Club στο Ηράκλειο, όπου την παρουσίαση της βραδιάς θα αναλάβει ο Νίκος Παπαδάκης.Τα 16 κορίτσια πανέμορφα κορίτσια που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό είναι οι: Μανδαλενάκη Ερατώ (Ηράκλειο), Γιαλαμά Ηλιάννα (Ηράκλειο), Συνολάκη Μαρία (Ρέθυμνο), Απαλάκη Φένια (Χανιά), Φωτιάδη Μιχαέλα (Ιεράπετρα), Σκοτιδάκη Αργυρώ (Ρέθυμνο), Μαυρικάκη Μαίρη (Ιεράπετρα), Κλεισαρχάκη Όλγα (Ηράκλειο), Μουτσάκη Έλενα (Ηράκλειο), Ζεϊμπεκάκη Έυα (Ηράκλειο), Αβδουλά Φαίη (Ηράκλειο), Καμπανού Ιωάννα (Αγ. Νικόλαος), Παπουτσάκη Ελένη(Ηράκλειο), Μερκούρη Ευρυδίκη (Ηράκλειο), Γουρνιανάκη Ειρήνη (Ηράκλειο), Φράγκου Ευθυμία (Ηράκλειο).O παγκρήτιος διαγωνισμός ομορφιάς Miss Κρήτη διοργανώνεται από το 1979 και κάθε χρόνο από την CretanArt Productions, που διαθέτει πολύχρονη πείρα στην διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων. Στη μακρά πορεία του διαγωνισμού έχουν αναδειχθεί πολλές όμορφες Κρητικοπούλες, στις οποίες μέσω του διαγωνισμού έχουν δοθεί λαμπρές ευκαιρίες καριέρας στο χώρο του μόντελινγκ και του θεάματος. Οι νικήτριες του διαγωνισμού έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και σε άλλους διαγωνισμούς ομορφιάς, ενώ αρκετές είναι οι διακρίσεις των νικητριών του Miss Κρήτη. Σε Πανελλήνιο επίπεδο τα ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ έχουν έως σήμερα αρκετές επιτυχίες με αποτέλεσμα να έχουν καθιερωθεί πλέον ως ο ποιο αξιόπιστος επαρχιακός θεσμός του είδους.Σταθμό για τα ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ήταν η εκλογή της MISS ΚΡΗΤΗ 1980 Μαρίας Νικούλη η οποία στην συνεχεία κέρδισε τον τίτλο της STAR ΕΛΛΑΣ 1981.
FLASHNEWS.GR
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
"Απειλούν τη ζωή μου"
«Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου, αλλά δεν πρόκειται να κάνω πίσω»,  είπε χθες, αναφερόμενος στο σφράγισμα επιχειρήσεων στην περιοχή του με την αιτιολογία ότι παρανομούσαν, ο δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης. «Εξαιτίας του ότι σφραγίσαμε κάποια καταστήματα, δέχομαι απειλές για τη ζωή μου τις τελευταίες μέρες τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου», κατήγγειλε χθες  σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Νέα Κρήτη, ο δήμαρχος Χερσονήσου, μετά το σφράγισμα 60 επιχειρήσεων στην περιοχή, οι οποίες - όπως υποστηρίζει η δημοτική Αρχή - «δεν πληρούσαν όλες τις νόμιμες προδιαγραφές για τη λειτουργία τους»!Όπως  είπε χαρακτηριστικά, «οι απειλές αυτές γίνονται με αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων με ακατανόητα νοήματα, που σε καμία περίπτωση δε θα κάμψουν ούτε την προσπάθειά μας ούτε το ηθικό μας ούτε την πολιτική μας». Όπως  ενημέρωσε χθες ο δήμαρχος της περιοχής, συγκεκριμένα έχουν κλείσει μετά από έρευνα της δημοτικής Αρχής και βεβαίωση των παραβάσεών τους 24 καταστήματα ενοικίασης μοτοσυκλετών, τριτρόχων και τετρατρόχων οχημάτων και γύρω στα 36 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. «Αυτό το οποίο πράξαμε και θα πράξουμε», είπε επίσης χθες ο κ. Δοξαστάκης αναφερόμενος στο κλείσιμο αυτών των καταστημάτων, «είναι να εφαρμόσουμε το νόμο όταν κάποιοι υπερβαίνουν κάποια όρια».
Με φόντο τη ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας στη Χερσόνησο, ο κ. Δοξαστάκης επαναφέρει το ζήτημα της υποστελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής ζητώντας από την Πολιτεία να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των κατοίκων και των καταστηματαρχών, οι οποίοι σχεδόν καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με επίδοξους ληστές. «Έχουμε ζητήσει από την Πολιτεία και θα συνεχίσουμε να το ζητούμε να ενισχύσει αυτό το Αστυνομικό Τμήμα. Συγκεντρώνονται 200 χιλιάδες ξένοι επισκέπτες κάθε καλοκαίρι και όλοι καταλαβαίνουμε τι συνθήκες δημιουργούνται. Κι όμως. Οι αστυνομικοί είναι απειροελάχιστοι. Δεν υπερβαίνουν τους 30 αστυνομικούς και δεν μπορούμε με δόκιμους αστυνομικούς της Σχολής Αστυφυλάκων να διενεργήσουμε αστυνόμευση».
 Να υπενθυμίσουμε, εξάλλου, ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τους κατοίκους ήταν τα δυο πρόσφατα περιστατικά, που αφορούσαν μία απόπειρα ληστείας σε βάρος 60χρονης ιδιοκτήτριας σούπερ-μάρκετ, την οποία και τραυμάτισαν δύο άτομα αρπάζοντάς της την τσάντα με τις εισπράξεις της ημέρας. Το δεύτερο περιστατικό αφορούσε τον τραυματισμό με μαχαίρι ενός 35χρονου από έναν 48χρονο και μάλιστα μέρα-μεσημέρι στον κεντρικό δρόμο της Χερσονήσου. Μάλιστα, σύμφωνα με την άποψη που επικρατεί στη Χερσόνησο, οι παράνομοι χτυπάνε σε μαγαζιά που συγκεντρώνουν χρήματα όπως είναι κυρίως τα χρυσοχοεία, εστιατόρια κ.λπ., ενώ όλοι ανησυχούν για την κατάσταση αυτή και ζητούν από το κράτος να λάβει μέριμνα προστασίας της Χερσονήσου από τέτοια κυκλώματα.
Εντατικές περιπολίες
Στο μεταξύ, σημαντικές είναι οι προσπάθειες της δημοτικής Αρχής σε συνεργασία με την Εισαγγελία και τις αστυνομικές Αρχές, προχωρώντας στη σφράγιση καταστημάτων αλλά και σε περιπολίες και ελέγχους που πραγματοποιούνται εντατικά και σε καθημερινή βάση. Ωστόσο, η παραβατικότητα δυστυχώς συνεχίζει να παραμένει ένα δυσάρεστο γεγονός, με τους κατοίκους να ζητούν την άμεση αύξηση των περιπολιών. Στο μεταξύ, όμως, η εγκληματικότητα στην περιοχή έχει πολλές μορφές, όπως γράφαμε και χθες. Κάτοικοι και καταστηματάρχες, ανήμποροι να αντιδράσουν, καθημερινά παρακολουθούν ή μαθαίνουν για συλλήψεις ντόπιων όσον αφορά άγρα πελατών και αλλοδαπών που συλλαμβάνονται για κρούσματα βίας, μέθης, άσεμνης συμπεριφοράς. Πρόσφατα μάλιστα ένας Βρετανός συνελήφθη με πλαστά χαρτονομίσματα, ενώ σημειώθηκε και έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε σπίτι της περιοχής. Και βέβαια, από τα σοβαρότερα περιστατικά του πρόσφατου χρονικού διαστήματος είναι η πώληση από ντόπιους καταστηματάρχες και η κατανάλωση αερίου του αζώτου από νεαρούς τουρίστες, η χρήση του οποίου σε συνδυασμό με αλκοόλ, όπως συνηθίζεται, μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε θάνατο.
FLASHNEWS.GR
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Διακοπή κυκλοφορίας
Από το Τμήμα Φωτεινής Σηματοδότησης – Ηλεκτροφωτισμού – Οδοσήμανσης και Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται ότι, λόγω έργων για την τοποθέτηση σωλήνων όμβριων υδάτων, διακόπτεται η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων  στην οδό ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ από τη συμβολή της με την οδό ΜΑΝ. ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΥ έως την συμβολή της με την οδό ΠΑΝ. ΔΑΓΚΛΗ. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από την οδό ΠΑΝ. ΔΑΓΚΛΗ.
Η ανωτέρω διακοπή θα ισχύει από την  ΔΕΥΤΕΡΑ  22-8-2011 και για 20 ημέρες.
FLASHNEWS.GR
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011 | 11:10
Πυρκαγιά στο πεδίο βολής στο Μάλεμε
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 10:45 στο πεδίο βολής του στρατοπέδου στο Μάλεμε. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η φωτιά προκλήθηκε από την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών βολών στο πεδίο βολής.
Στο σημείο έχουν σπεύσει 4 οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας των Χανίων με 10 άνδρες προκειμένου να κατασβέσουν  την φωτιά.
FLASHNEWS.GR
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,