Δεν τα «κατάφερε» πυροσβέστης στην Κρήτη

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 21 Αυγούστου 2011, 05:22
Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το πρωί ο 45χρονος αρχιπυροσβέστης , Κώστας Γιαννοπουλάκης, ο οποίος είχε τραυματιστεί εν ώρα υπηρεσίας και νοσηλευόταν στο 251 Νοσοκομείο της Πολεμικής Αεροπορίες τις τελευταίες ημέρες.
Ο άτυχος άνδρας είχε τραυματιστεί στις 25 Μαρτίου, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε αναποδογύρισε στις Αρχάνες, ύστερα από υποχώρηση οδοστρώματος λόγω της υγρασίας. Έκτοτε νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ, όμως τις τελευταίες ημέρες η κατάστασή του παρουσίασε επιδείνωση, με αποτέλεσμα να κριθεί επιβεβλημένη η νοσηλεία του στο νοσοκομείο της Πολεμικής Αεροπορία στην Αθήνα.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στη γενέτειρα του, το Γεράκι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο Κρήτης.
zougla.gr
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Τα Ζωνιανά σήκωσαν πάλι «μπαϊράκι»

Διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του επεισοδίου που σημειώθηκε το Σάββατο μεταξύ αστυνομικών και κατοίκων των Ζωνιανών, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού.
Για το συμβάν η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται στα γεγονότα, αλλά περιλαμβάνει και το επεισόδιο μεταξύ Αστυνομικού Διευθυντή και Υπαστυνόμου, το οποίο προκαλεί ερωτηματικά και για το οποίο έχει διαταχθεί ΕΔΕ
Σημειώνεται ότι, με αφορμή τα προαναφερόμενα γεγονότα, εκδόθηκαν ανακοινώσεις τόσο από την Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης όσο και από την Ένωση Ειδικών Φρουρών Αττικής, η οποία μάλιστα αφήνει και σαφείς αιχμές περί κουκουλώματος και καλεί την ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου να πάρει θέση.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=32478&cid=305
protothema.gr
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Έκαναν ... φτερά 52 προβατοειδή!

Ένα ακόμη κρούσμα ζωοκλοπής καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές
52 προβατοειδή έκαναν ... φτερά από το ποιμνιοστάσιο ενός 32χρονου, τα ξημερώματα της Παρασκευής, όπως κατήγγειλε, χθες το μεσημέρι, ένας 32χρονος κτηνοτρόφος, στο Α.Τ. Αρκαλοχωρίου.
Οι άγνωστοι δράστες έκλεψαν από το ποιμνιοστάσιο του άνδρα, στο Αστρίτσι του δήμου Αρχανών Αστερουσιών 52 προβατοειδή συνολικής αξίας, περίπου 6.700 ευρώ.
Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου.
cretalive.gr
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Μαζεύουν τα "καμάκια"!

Συνελήφθησαν ένας Αλβανός και δύο Ρουμάνοι

Ενημερώθηκε: 21.08.2011 // 09:55

Συνεχίζουν τη δράση τους τα "καμάκια", επιδιώκοντας να κερδίσουν όσο περισσότερους πελάτες μπορούν για το μαγαζί για το οποίο εργάζονται. Συνεχίζουν όμως και οι αστυνομικοί, τους ελέγχους, με αποτέλεσμα τις συχνές συλλήψεις ατόμων για άγρα πελατών.
Χθες το βράδυ, αστυνομικοί του Α.Τ. Χερσονήσου συνέλαβαν στην περιοχή έναν 30χρονο Αλβανό και δύο Ρουμάνους, 33 και 20 ετών.
Ειδικότερα, σε γενόμενους  ελέγχους εντοπίστηκαν, στο δρόμο, μπροστά από καφετέριες και μπαρ, να προσπαθούν με χειρονομίες και προτροπές να "μπάσουν" στα μαγαζιά τους περαστικούς τουρίστες.
cretalive.gr
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Μοτοσικλετιστής κινδυνεύει με παράλυση μετά από τροχαίο
 
Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην επαρχιακή οδό Σητείας Παλαιοκάστρου, με συνέπεια τον βαρύτατο τραυματισμό ενός 46χρονου μοτοσυκλετιστή.
Ο 46χρονος, γύρω στις 10:30 το βράδυ και ενώ οδηγούσε κανονικά, «χτυπήθηκε» από πίσω, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, από ΙΧ αυτοκίνητο.
Η μηχανή εξετράπη όπως είναι φυσικό της πορείας της και ο οδηγός βρέθηκε στο δρόμο, με βαριά τραύματα στη μέση και τα πόδια.
Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σητείας, και αργότερα λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, στο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ εκφράζονται φόβοι ακόμα και για ενδεχόμενη παράλυση του 46χρονου.
Από την άλλη πλευρά, ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από τους αστυνομικούς ενώ προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λασιθίου.
flashnews.gr
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Κυκλοφορούσε με ηρωίνη στο τσεπάκι
 
Στο τμήμα βρέθηκε πρωί πρωί ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας καθώς πάνω του βρέθηκαν 5,7 γρ. ηρωίνης.
Ο νεαρός, κυκλοφορούσε στο Ηράκλειο, ξημερώματα, με την ηρωίνη στο τσεπάκι του, κινώντας όμως υποψίες στους Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ που περιπολούσαν εκείνη την ώρα, στο σημείο που βρίσκονταν ο 26χρονος.
Οι Αστυνομικοί τον «κατάλαβαν», τον σταμάτησαν για έλεγχο και έπεσαν σε άλλη μια περίπτωση ναρκωτικών, αφού βρήκαν πάνω του την ποσότητα ηρωίνης.
Ο 26χρονος από το Τμήμα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Ηρακλείου
.
flashnews.gr
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,