Αιματηρό επεισόδιο στη Χερσόνησο Κρήτης

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011, 16:46
Μαχαιριά στην κοιλιά δέχτηκε, περίπου στις 13:00, ένας 48χρονος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Χερσονήσου από έναν 35χρονο, κάτοικο Σταλίδας, με τον οποίο φέρεται να είχε οικονομικές συναλλαγές.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν τυχαία στον κεντρικό δρόμο της Χερσονήσου και το κακό δεν άργησε να γίνει!

Πάνω στο διαπληκτισμό, ο 35χρονος έβγαλε μαχαίρι, με το οποίο κατάφερε χτύπημα στον 48χρονο, στην κοιλιακή χώρα. Ο 48χρονος, από θαύμα, δε δέχτηκε κάποιο καίριο χτύπημα που μπορεί να του στοίχιζε ακόμη και τη ζωή.

Ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με ελαφρύ τραυματισμό, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Την υπόθεση ερευνά το Α.Τ. Χερσονήσου.

Πηγή: Cretalive
.............................................................................................................................................................

Σκλαβοπάζαρο με 12χρονα κοριτσάκια στην Τουρκία

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011, 15:00
Μία απίστευτη ιστορία ενός σύγχρονου βάρβαρου νυφοπάζαρου, με θύματα ανήλικα κορίτσια ηλικίας 12 έως 14 ετών αποκαλύπτει το σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Cumhuriyet» στην Τουρκία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το περιστατικό αυτό διαδραματίζεται στις επαρχίες της κεντρικής Ανατολίας. Άνδρες που έχουν χηρέψει, στήνουν τα μικρά κοριτσάκια των χωριών στις κεντρική πλατεία και τα αγοράζουν έναντι αμοιβής ως συζύγους.

Όπως επισημαίνει η ίδια πηγή, η τιμή αγοράς κυμαίνεται από 500 έως και 4.000 ευρώ και είναι χιλιάδες τα κορίτσια που παντρεύονται κάθε χρόνο με αυτό τον τρόπο.

Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα της 14χρονης μητέρας, της Κ.Α., η οποία απέκτησε σύζυγο έναντι τιμήματος 4.000 ευρώ, αλλά και της 13χρονης – επίσης – μητέρας, της N.C., από την πόλη Urfa, η οποία πωλήθηκε έναντι τεσσάρων αγελάδων!

Ένας από τους άνδρες που παντρεύτηκαν έτσι και διατηρεί την ανωνυμία του δήλωσεστην εφημερίδα: «Στην πόλη που ζούμε, κάποιοι γνωρίζουν πολύ καλά την ανατολική Τουρκία και ξέρουν σε κάθε σπίτι τι κορίτσια υπάρχουν. Μαζί με αυτούς πάμε στο χωριό και μας τοποθετούν στη σειρά όλα τα κορίτσια. Διαλέγουμε ένα, μετά τα κορίτσια φεύγουν, έρχονται οι γονείς για το παζάρι στην τιμή και ό,τι εγκρίνεις, παίρνεις. Τα κορίτσια δεν μπορούν να φέρουν αντιρρήσεις για το γάμο».

Ένα κοριτσάκι και μητέρα που παντρεύτηκε το 2009, είπε στην εφημερίδα: «Εδώ και δύο χρόνια δεν βλέπω τους γονείς μου. Τους έχω επιθυμήσει. Όταν παντρεύτηκα, δεν ήξερα καν ποιος ήταν ο γαμπρός. Σύντομα έμεινα έγκυος και πέρυσι γέννησα ένα κοριτσάκι. Όσο ήμουνα έγκυος, παρακαλούσα να είναι αγόρι, γιατί τα βάσανα στα κορίτσια αρχίζουν με τη γέννησή τους. Φοβάμαι η κόρη μου να μη γίνει σαν εμένα».

Από το Δικηγορικό Σύλλογο μιας από τις πόλεις που κατάγονται οι γαμπροί ο δικηγόρος, Özer Akpınar είπε ότι «αυτού του είδους οι γάμοι είναι σύνηθες φαινόμενο, είναι μια μέθοδος που εφαρμόζεται σε ολόκληρη την χώρα. Αυτοί οι παράνομοι γάμοι αποκαλύπτονται, όταν τα κορίτσια αρρωσταίνουν και μπαίνουν για νοσηλεία στα νοσοκομεία».

Οι γιατροί εκτιμούν ότι αυτές οι καταστάσεις οδηγούν τις νεαρές κοπέλες σε κατάθλιψη και σε απόπειρες αυτοκτονίας.

Το πιο ανησυχητικό, πάντως, είναι ότι οι Αρχές, αν και γνωρίζουν αυτή την κατάσταση από πρώτο χέρι, δεν έχουν κάνει, μέχρι στιγμής, απολύτως τίποτε, ώστε να τις αποτρέψουν.
ZOUGLA.GR
....................................................................................................................................................................
Λήστεψαν χρηματαποστολή και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε πάρκινγκ
Πρώτη ανάρτηση: 16/8/2011 - 13.43

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας για αν εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες της ληστείας και του εμπρησμού αυτοκινήτου σε υπόγειο πάρκινγκ 5 ορόφων στη συμβολή των οδών Πατησίων και Αλεξάνδρας.

Όπως έγινε γνωστό, λίγα λεπτά πριν τη φωτιά, είχε προηγηθεί ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή που ανεφοδίαζε ΑΤΜ τράπεζας και οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο η πυρκαγιά να πρόκειται για αντιπερισπασμό εκ μέρους των ληστών.

Το αυτοκίνητο πήρε φωτιά και ακούστηκαν αρκετές εκρήξεις. Πυκνοί καπνοί κάλυψαν την περιοχή με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση και να φθάσουν στο σημείο δυνάμεις της πυροσβεστικής οι οποίες αντιμετώπιζαν αντικειμενικές δυσκολίες για να σβήσουν τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στον 2 όροφο του υπόγειου πάρκινγκ.

Τελικά μετά από ώρα τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά ενώ η περιοχή παρέμεινε για αρκετή ώρα αποκλεισμένη.

Στο σημείο έφθασε και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής η οποία θα ερευνήσει το θέμα, ενώ στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και οπτικό υλικό από τις κάμερες του υπόγειου πάρκινγκ το οποίο δείχνει τους δράστες να βάζουν φωτιά στο σταθμευμένο όχημα.
STAR.GR
........................................................................................................................................................
Παντρεύεται ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης

Γαμπρός ντύνεται ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος παντρεύεται την αγαπημένη του Ειρήνη Σκορδίλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο μπασκετμπολίστας ζήτησε πριν από λίγο καιρό άδεια από την Εθνική ομάδα, καθώς η αγαπημένη του περιμένει να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια, με μία ενδιάμεση, αλλά πολύ μικρή διακοπή. Πέρυσι οι δυο τους επισημοποίησαν με αρραβώνα την σχέση τους. Μάλιστα, οι βέρες (στο αριστερό) μπήκαν λίγες ημέρες πριν ο Big Sofo ξενιτευθεί στις ΗΠΑ για να δοκιμαστεί από τους Λος Αντζελες Κλίπερς. Η προοπτική των ΗΠΑ δεν τελεσφόρησε, ωστόσο ο αθλητής έμεινε στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μακάμπι μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Ο γάμος θα είναι πολιτικός και θα γίνει στον Βύρωνα.      
STAR.GR
..................................................................................................................................................................
Επιθέσεις σε Λοβέρδο, Καρχιμάκη και Μαγκούφη
undefined
Φραστικές επιθέσεις δέχθηκαν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκης και ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Χρ.Μαγκούφης.Μάλιστα ο βουλευτής Τρικάλων Χρ. Μαγκούφης έδωσε το δικό του show, την ώρα που τον αποδοκίμαζαν κάτοικοι της εκλογικής του περιφέρειας.

Το περιστατικό συνέβη σε πανηγύρι στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου της Αγναντιάς του Δήμου Καλαμπάκας, όταν, σύμφωνα με το trikalanews, ο κ. Μαγκούφης πήρε το  μικρόφωνο για να απευθύνει χαιρετισμό στους πανηγυριώτες συντοπίτες του. Εκείνοι αντέδρασαν με αποδοκιμασίες, αλλά ο βουλευτής δεν πτοήθηκε.

«Το να μας αποδοκιμάζουν, ακόμα και το να μας γιαουρτώνουν, είναι σημάδια της Δημοκρατίας» είπε ο βουλευτής δικαιολογώντας τις αντιδράσεις των κατοίκων, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «φυσιολογικές» τις αντιδράσεις.

Οι κάτοικοι βέβαια συνέχισαν τις αποδοκιμασίες πιο έντονα και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αφού ζύγιασε την κατάσταση αποφάσισε την …ηρωική έξοδο, παίζοντας το …Μαρία Αλιφέρη. «Παρά τις όποιες διαμαρτυρίες σας, εγώ σας αγαπώ», είπε, θυμίζοντας το παλιό τηλεοπτικό σλόγκαν της παρουσιάστριας .

Επίθεση δέχθηκε και ο Μιχάλης Καρχιμάκης, όπως έγραψε και σε προηγούμενη ανάρτηση το star.gr. Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, έγινε στόχος ενός αγρότη στο χωριό Μαρωνιά της Σητείας, πάλι κατά τη  διάρκεια τοπικού πανηγυριού. Λίγη ώρα νωρίτερα πάντως, ο ίδιος αγρότης είχε επιτεθεί φραστικά και στον βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Πλακιωτάκη.

Επεισόδιο, φραστικό και αυτό, είχε όμως και ο Υπουργός Υγείας. Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, το περασμένο Σάββατο, ο κ. Λοβέρδος είχε πάει στην Κυλλήνη, όπου και έγινε στόχος φραστικής επίθεσης από κατοίκους.
STAR.GR
............................................................................................................................................................

"Βούλιαξε" το Ηράκλειο!

27 δρομολόγια από και προς το λιμάνι του Ηρακλείου από την Παρασκευή ως σήμερα
 Ενημερώθηκε: 16.08.2011 // 13:39
Μέσα στη "μαυρίλα" της κρίσης και τα, κατά διαστήματα, επεισόδια που δυσφημίζουν τον παράδεισο, που λέγεται Κρήτη, κάποιοι (και μάλιστα πολλοί) φαίνεται να μην πτοούνται! Επισκέπτονται την Κρήτη, απολαμβάνουν τον ελληνικό ήλιο, τη θάλασσα και την greek φιλοξενία!

Το κέντρο του Ηρακλείου "βούλιαξε", σήμερα, από τουρίστες που βρέθηκαν στην πόλη από τα κρουαζιερόπλοια και έσπευσαν να κάνουν μία βόλτα στην Παλιά Πόλη του Ηρακλείου και να προμηθευτούν μερικά σουβενίρ.

Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι

Από την Παρασκευή ως και σήμερα από και προς το λιμάνι του Ηρακλείου πραγματοποιήθηκαν τακτικά και έκτακτα δρομολόγια, συνολικά 27, προς και από τον Πειραιά και τα νησιά. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις εκ μέρους του ΟΛΗ, δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών ήρθαν στην Κρήτη μέσω του λιμανιού του Ηρακλείου, γεγονός που συνθέτει μία εικόνα στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, στοιχείο εξαιρετικά ευχάριστο, καθώς οι εμπλεκόμενοι παράγοντες και φορείς περίμεναν πτώση στις αφίξεις αυτό το καλοκαίρι.

Τον Ιούλιο πάντως ο κόσμος που κινήθηκε μέσω του λιμανιού του Ηρακλείου ήταν μειωμένος κατά 10%, ωστόσο οι αυξημένες αφίξεις του Αυγούστου εκτιμάται ότι θα εξισορροπήσουν την κατάσταση και η σεζόν θα "κλείσει" με θετικό πρόσημο.
CRETALIVE.GR
............................................................................................................................................................

Τροχαίο στη Χερσόνησο το πρωί

Στο νοσοκομείο νεαρός δικυκλιστής

Ενημερώθηκε: 16.08.2011 // 17:44

Με τραύματα στα πόδια και το κεφάλι διακομίσθηκε στο ΠΑΓΝΗ ένας δικυκλιστής, θύμα τροχαίου που σημειώθηκε 08.00 το πρωί στην περιοχή της Χερσονήσου.

Το δίκυκλο, το οποίο οδηγούσε ο 21χρονος άνδρας, κινούνταν στο δρόμο που συνδέει την Άνω Χερσόνησο με το Λιμένα Χερσονήσου, με μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, όταν το όχημα ξέφυγε από τον έλεγχό του και προσέκρουσε σε αντίθετα διερχόμενο ΙΧ.
CRETALIVE.GR
....................................................................................................................................................................

Ένα συντριβάνι ... για κλάματα!

Μια φωτογραφία... χίλιες λέξεις!
Ένα συντριβάνι ... για κλάματα!

Ενημερώθηκε: 16.08.2011 // 12:31

Αφιερωμένη, η φωτογραφία αυτή, στους υπεύθυνους της πόλης του Ηρακλείου και σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους...

Γ. Α.
Δημότης Ηρακλείου
CRETALIVE.GR
..............................................................................................................................................................

Ο "εφιάλτης" στην παραλία με τα...βοθρολύματα

Στην παραλία της Αγιας Ρουμέλης , οι παραθεριστές βρέθηκαν να κολυμπούν "παρέα" με τα λύματα από τον Βιολογικό της Παλαιόχωρας

Ενημερώθηκε: 16.08.2011 // 18:13

Ο παράδεισος της Αγίας Ρουμέλης μετετράπη σε «μυρωδάτη» κόλαση για όσους είχαν την ατυχή- όπως αποδεικνύεται- έμπνευση να περάσουν στην περιοχή λίγες ημέρες απομόνωσης και χαλάρωσης.
Δεκάδες είναι οι τηλεφωνικές καταγγελίες που έχει δεχτεί το Cretalive  και οι οποίες αναφέρουν ότι η θάλασσα στην περιοχή έχει γεμίσει βοθρολύματα και η κατάσταση είναι αφόρητη.
 Να σημειωθεί ότι σχετικές καταγγελίες έχει δεχτεί και η λιμενική αρχή στην περιοχή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι απαντήσει που δίνονται στους αγανακτισμένους παραθεριστές είναι ότι «το πρόβλημα είναι γνωστό και προέρχεται από τον βιολογικό καθαρισμό της Παλαιόχωρας».
 Το γεγονός ότι το πρόβλημα είναι γνωστό , σίγουρα δεν «αθωώνει» τους αρμοδίους αλλά κάνει τα πράγματα ακόμα σοβαρότερα. Αρκεί να αναλογιστούν ότι είναι η εποχή που η περιοχή κατακλύζεται από έλληνες και ξένους επισκέπτες , που σίγουρα αντιμετωπίζοντας μία τέτοια κατάσταση θα το σκεφτούν πολύ καλά να επιστρέψουν εκεί …
CRETALIVE.GR
...............................................................................................................................................................

Στα Χανιά ο Μίκης Θεοδωράκης

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου

Ενημερώθηκε: 16.08.2011 // 16:37

Στα Χανιά "κατεβαίνει" στις 21 Σεπτεμβρίου ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ανοιχτή πολιτική ομιλία σε εκδήλωση που διοργανώνει η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Σπίθα Χανίων.

Ο Μίκης Θεοδωράκης θα επισκεφθεί και το πατρικό του σπίτι στον Γαλατά Χανίων, το οποίο θα μετατραπεί σε μουσείο αφιερωμένο στην ζωή και το έργο του μουσικοσυνθέτη.
CRETALIVE.GR
........................................................................................................................................................
Επικήρυξαν την Υβόννη την αναρχική αγελάδα για να την σώσουν!

Κίνητρο στους Βαυαρούς για να μην πέσει νεκρή η διάσημη αγελάδα Υβόννη, έδωσε η εφημερίδα Bild.

Την επικήρυξε με 10.000 ευρώ για όποιον την εντοπίσει αλλά ζωντανή!

Η αγελαδίτσα, που ακούει στο όνομα Υβόννη, το έσκασε στα τέλη Μαΐου και χάθηκε στο δάσος κοντά στο Τσάνγκμπεργκ, ένα χωριό που απέχει περίπου 100 χιλιόμετρα ανατολικά του Μονάχου.

Η εφημερίδα αποφάσισε το Σάββατο να προσφέρει αμοιβή ύψους 10.000 ευρώ σε όποιον καταφέρει να την πιάσει ζωντανή επειδή οι τοπικές αρχές ενημέρωσαν τους κυνηγούς πως μπορούν να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν την Υβόννη επειδή θεωρείται "επικίνδυνη" για την οδική ασφάλεια.

Η "εκτέλεση" της αγελάδας ωστόσο θα πρέπει να είναι η τελευταία επιλογή, είπε ένας εκπρόσωπος των τοπικών αρχών που ευχήθηκε "τα καλύτερα" για την Υβόννη.

Αφότου έγινε γνωστή η προσφορά της εφημερίδας, κυνηγοί και μη σπεύδουν στα δάση του Τσάνγκμπεργκ αναζητώντας τα ίχνη της Υβόννης. Μια αυστριακή οργάνωση προστασίας των ζώων πρότεινε μάλιστα να αγοράσει την αγελάδα, εφόσον φυσικά την πιάσουν ζωντανή.

Στις αρχές του μήνα μια ομάδα κυνηγών και κτηνιάτρων κατάφερε να την οδηγήσει έξω από το δάσος αλλά μόλις έπεσε η νύχτα η αγελάδα ξαναχάθηκε. Σύμφωνα με την Bild οι τοπικές αρχές έφεραν στην περιοχή τους... συγγενείς της Υβόννης: την αδελφή της Βαλράουτ, τον γιο της Φρίζι και ένα "γοητευτικό" ταύρο, τον Ερνεστο, για να την πείσουν να βγει από το δάσος. Όμως η Υβόννη κώφευσε στις εκκλήσεις τους...

"Αν δεν φέρουμε σκύλους, δεν θα τα καταφέρουμε", είπε ένας δασοφύλακας στην εφημερίδα η οποία συνήθως ασχολείται με το κυνήγι ημίγυμνων διασημοτήτων παρά με αυτό των αγελάδων...
INEWS.GR
....................................................................................................................................................................
15χρονη παρασύρθηκε από λεωφορείο
Ακριβά πλήρωσε τις διακοπές της 15χρονη από το Βέλγιο την οποία παρέσυρε λεωφορείο που οδηγούσε 53χρονος, κι ενώ η κοπέλα βάδιζε σε διάβαση πεζών.Η κοπέλα έχει τραυματιστεί σοβαρά, καθώς έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων όπου και μεταφέρθηκε άμεσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην παλιά εθνική οδό Χανίων Κισάμου και συγκεκριμένα στο κέντρο του Πλατανιά.
Προανάκριση για τα αίτια του περιστατικού διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.
FLASHNEWS.GR
................................................................................................................................................................
Προφορική συμφωνία του ΟΦΗ με τον Ρόι Κάρολ για δυο χρόνια!
Την προφορική συμφωνία του ΟΦΗ για δυο χρόνια με τον 33χρονο διεθνή Βορειο Ιρλανδό τερματοφύλακα Ρόι Κάρολ, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Νίκος Μαχλάς.
Ο Κάρολ βρίσκεται  από την Τρίτη το μεσημέρι στο Ηράκλειο με την σύζυγο του, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις  και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιο του. Μάλιστα στον ΟΦΗ υποστηρίζουν ότι οι αποδοχές του πρώην τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι στα «κυβικά» της ομάδας. Ο Ρόι Κάρολ είναι διεθνής 19 φορές με την Εθνική ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας και ξεκίνησε την καριέρα του από την Χάλ της Αγγλίας έχοντας 46 συμμετοχές από το 1995 μέχρι και το 1997. Στη συνέχεια για τέσσερα χρόνια έπαιξε στην Γουίγκαν έχοντας 135 συμμετοχές και οι καλές του εμφανίσεις του έδωσαν το εισιτήριο για την μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουναϊντεντ το 2001. Στην Μάντσεστερ ο Κάρολ αγωνίστηκε μέχρι το 2005 έχοντας συνολικά 49 παρουσίες. Στη συνέχεια ο ΒορειοΙρλανδός τερματοφύλακας έπαιξε για δύο χρόνια στην Γουέστ Χάμ μετρώντας 31 συμμετοχές ενώ την σεζόν 2007-2008 βρέθηκε στην Ρέϊντζερς όπου δεν είχε όμως συμμετοχές. Την σεζόν 2008-2009 επέστρεψε στην Αγγλία και ήταν βασικός τερματοφύλακας στην Ντέρμπι Κάουντι έχοντας 30 συμμετοχές. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Κάρολ αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην Δανία και την Οντένσε με την οποία μέτρησε 46 συνολικά συμμετοχές.  Πρόκειται οπωσδήποτε για ένα «μεγάλο» όνομα και εφ’ όσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο ΟΦΗ έχει φέρει στην Ελλάδα, ένα παίκτη με πολύ «βαρύ» βιογραφικό.
Ενημερώθηκε ( 16/08/2011 16:36:49 )  
CRETEPLUS.GR
..................................................................................................................................................................
Κοκαΐνη από Χανιά ως τη…Νορβηγία
Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο Γεράνι Χανίων, από αστυνομικούς Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ένας Χανιώτης 24 ετών και ένας 29χρονος Νορβηγός για κατοχή ναρκωτικών.Σε έλεγχο που  πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους δώδεκα γραμμαρίων και μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα μικροποσότητα κοκαΐνης .
Ενημερώθηκε ( 16/08/2011 13:27:42 )
CRETEPLUS.GR
.....................................................................................................................................................................
Στα 50 λεπτά/κιλό η τιμή για τα ψιλόρωγα επιτραπέζια σταφύλια
Την τιμή παραγωγού για τα ψιλόρωγα επιτραπέζια σταφύλια τύπου Γερμανίας στα 50 λεπτά το κιλό, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ηρακλείου.
Τα συσκευαστήρια της Ένωσης Ηρακλείου και της ΚΣΟΣ προγραμματίζεται να κάνουν «πρεμιέρα» αύριο Τετάρτη, 17 Αυγούστου.
Την ίδια ώρα εξακολουθεί να παραμένει ο προβληματισμός στις τάξεις των αγροτών, οι οποίοι βλέπουν τα σταφύλια τους να κινδυνεύουν να σαπίσουν στις κουρμούλες.
Ενημερώθηκε ( 16/08/2011 15:21:24 )
CRETEPLUS.GR
..............................................................................................................................................................