Κλασικά οχήματα στο Αρκαλοχώρι

Κλασικά οχήματα αλλά και εικόνες μιας άλλης εποχής θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι επισκέπτες της 1ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κλασικών Οχημάτων που διοργανώνουν ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και το περιοδικό Classic Century από τις 2 έως τις 5 Σεπτεμβρίου στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελεστούν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 7:00μ.μ. Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00π.μ. ως τις 10:00μ.μ. με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Πρόκειται για ένα μοναδικό στο είδος του γεγονός που θα περιλαμβάνει αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και ποδήλατα από το 1930 ως το 1980.Παράλληλα με τη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με στιγμιότυπα από αγώνες αυτοκινήτων και την καθημερινότητα όσων έζησαν σε αυτές τις δεκαετίες και συνδέθηκαν με τα οχήματα τους ως μέσα μεταφοράς, διασκέδασης ή εργασίας. Τέλος, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει το ομορφότερο αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα.
flashnews.gr
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Σοκ στην Κω:''Πελάτης'' μαχαίρωσε με ξιφολόγχη έγκυο γυναίκα σε mini market!

- Η άτυχη υπάλληλος είναι έγκυος στον 7ο μήνα και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του νησιού
- Ο δράστης περίμενε να φύγουν οι πελάτες και την μαχαίρωσε απροειδοποίητα στην πλάτη
- Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους και μελετούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας
- Διαβάστε τις περιγραφές για το προφίλ του δράστη και τις εκτιμήσεις των αρχών


Η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου δράστη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με την τοπική κοινωνία να παρακολουθεί συγκλονισμένη. Η αιματηρή επίθεση έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης (23-08-2011), σε mini market που βρίσκεται απέναντι από το κτίριο του ΟΤΕ.Σύμφωνα με το kosnews24.gr, ο δράστης μπήκε μέσα στο μαγαζί και περίμενε να φύγουν οι πελάτες. Στην συνέχεια πλησίασε την άτυχη υπάλληλο, συνομίλησε για λίγο μαζί της σε χαλαρό ύφος και όταν βρήκε ευκαιρία την μαχαίρωσε 3 φορές στην πλάτη με ξιφολόγχη και έφυγε.
Τα στοιχεία του δράστη τα οποία έχει δώσει στη δημοσιότητα η αστυνομία μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος είναι τα εξής: φορούσε άσπρη βερμούδα, άσπρα παπούτσια, μαύρη μπλούζα, έχει ύψος περίπου 1,75, φορούσε καπέλο και έχει δυο τατουάζ και στα δυο του χέρια. Η ηλικία του εκτιμάτε ότι είναι γύρω στα 25 - 30.
O δράστης μπήκε με καπέλο μέσα στο μαγαζί με αποτέλεσμα οι κάμερες ασφαλείες που υπάρχουν να μην έχουν καταγράψει καθαρά το πρόσωπό του και οι αστυνομικοί περιμένουν την βοήθεια της κοπέλας για να τους δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται για να συνεχίσουν τις έρευνες. Εκτιμούν πως όταν πάρουν την κατάθεσή της, θα καταφέρουν να τον συλλάβουν.
Σύμφωνα με το βίντεο που έχει στα χέρια της η αστυνομία και τις πρώτες εκτιμήσεις ο άνδρας δεν ήθελε να κλέψει. Ο σκοπός του ήταν άλλος και αυτό διαπιστώνεται και από το ότι όταν τραυματίστηκε η γυναίκα δεν φαίνεται να πηγαίνει στην ταμειακή και να κλέβει τα χρήματα.
Η έγκυος γυναίκα που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του νησιού, είναι καλύτερα στην υγεία της ενώ και το έμβρυο φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
newsit.gr
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

24χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του!

Σε οικισμό του Αρκαλοχωρίου
Βυθισμένη στο πένθος είναι η τοπική κοινωνία του Αρκαλοχωρίου από τον χαμό ενός νέου ανθρώπου που, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έβαλε τέλος στη ζωή του και βρέθηκε, το πρωί, απαγχονισμένος σε..δέντρο έξω από το σπίτι του!
Συγκλονισμένη είναι η οικογένειά του ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 24χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ δεν άφησε κάποιο σημείωμα με τους λόγους για τους οποίους προέβη στο απονενοημένο διάβημα...
cretalive.gr
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Αυτοτραυματίστηκε ειδικός φρουρός

Εκπυρσοκρότησε το όπλο του
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ειδικός φρουρός που αυτοτραυματίστηκε στο πόδι το πρωί , όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του.
Το περιστατικό, σύμφωνα με τις πληροφορίες συνέβη όταν δύο άνδρες του ΤΑΕ Ηρακλείου κλήθηκαν να ελέγξουν για περιστατικό στην περιοχή των Γουρνών.  Όταν έφτασαν εκεί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε συμβάν, ωστόσο κατά την επιστροφή του στο όχημα , ο ειδικός φρουρός πιθανότατα δεν αντιλήφθηκε ότι δεν είχε απασφαλίσει το όπλο του.
Έτσι όταν επιχείρησε να το βάλει στην θήκη αυτό εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντας τον στο πόδι.
Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Ηρακλείου.
cretalive.gr
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Νεκρός ανασύρθηκε ψαροτουφεκάς

Στην περιοχή της Λισσού Χανίων - Είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα με δύο φίλους του
Νεαρός ψαροντουφεκάς έχασε τη ζωή του σήμερα το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή της Λισσού Χανίων   Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες , ο νεαρός είχε μεταβεί στο σημείο για υποβρύχιο ψάρεμα μαζι με δύο φίλους του.
Ωστόσο,  για αγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, οι δύο φίλοι έχασαν την επαφή με τον άτυχο νεαρό... Μετά από εναγώνιες προσπάθειες, τον βρήκαν λίγο αργότερα χωρίς τις αισθήσεις του στο βυθό.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι λιμενικές αρχές της περιοχής, οι οποίες και διαπίστωσαν πως ήταν αργά για το νεαρό ψαροντουφεκά.
neatv.gr
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,