Γυναίκα προσβλήθηκε με σαλμονέλα ύστερα από κατανάλωση χαλβά
Με σαλμονέλα προσβλήθηκε γυναίκα από τα Χανιά ύστερα από την κατανάλωση μολυσμένου χαλβά που διακινούνταν μέσω των super market της πολυεθνικής αλυσίδας LIDL.
Η γυναίκα, της οποίας η υγεία δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο, έφτασε στα γραφεία της Ε.Π.Χ.Α.Ν καταγγέλοντας την περιπέτεια που πέρασε από την κατανάλωση του συγκεκριμένου προϊόντος.
Να σημειωθεί ότι η μολυσμένη παρτίδα, με γεύση βανίλια, με την εμπορική επωνυμία «ΝΑΥΣΙΚΑ», σε συσκευασία των 400 g, με αριθμό παρτίδας L01 222 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 01.12.2013, το οποίο παράγεται, για λογαριασμό και με ευθύνη της «Lidl Hellas», από την επιχείρηση «ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ Α.Β.Ε.Ε.». έχει ανακληθεί, εδώ και περίπου 5 ημέρες από τον ΕΦΕΤ, ωστόσο πιστεύετε ότι αρκετοί καταναλωτές ενδεχομένως να μην έχουν ενημερωθεί με αυτήν την εξέλιξη.
Όπως υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωση της η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης:
«Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, επανέρχεται στην ενημέρωση των καταναλωτών , για τον χαλβά με γεύση βανίλια, με την εμπορική επωνυμία «ΝΑΥΣΙΚΑ», σε συσκευασία των 400 g, με αριθμό παρτίδας L01 222 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 01.12.2013, το οποίο παράγεται, για λογαριασμό και με ευθύνη της «Lidl Hellas», από την επιχείρηση «ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ Α.Β.Ε.Ε.»καλώντας τους εάν έχουν στην κατοχή τους το εν λόγω προϊόν, να μη το καταναλώσουν, καθώς μετά την δημοσιοποίηση του θέματος έφθασε καταγγελία στην Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, από καταναλώτρια από τα Χανιά, που κατανάλωσε εν αγνοία της αυτό το Προϊόν ,η οποία καταναλώτρια σύμφωνα με την καταγγελία της. αγόρασε αυτό το προϊόν από υποκατάστημα της ,«Lidl Hellas», στα Χανιά, το κατανάλωσε με αποτέλεσμα να περάσει ο παθογόνος μικροοργανισμός “Salmonella ” στον Οργανισμό της, σύμφωνα με τις εργαστηριακές εξετάσεις, με οδυνηρές και βλαβερές συνέπειες για την υγεία της.
Μετά τα παραπάνω ,καλούμε τους καταναλωτές, που έχουν αποδεδειγμένα υποστεί βλάβη της υγείας τους, από την κατανάλωση του παραπάνω αναφερομένου προϊόντος, να μας ενημερώσουν εγγράφως με το προσφορότερο μέσο email, fax ,η αυτοπροσώπως.
flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Πετρέλαιο και Φυσικό αέριο στην ΚρήτηΣτο πλαίσιο της ομιλίας του ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε επίσημα την επικείμενη έναρξη ερευνών για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στο Ιόνιο και στα νότια της Κρήτης, ενώ όπως είπε η απόφαση για τη σχετική προκήρυξη υπογράφεται άμεσα.
"Προχωρήσαμε στην απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. Είναι πλούτος που ανήκει σε όλους τους έλληνες και αξιοποιείται για το κοινό μας συμφέρον" τόνισε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ.
cretalive