Αντάλλαξαν "γαλλικά" και ... μηνύσεις!

Έξι άτομα στα κρατητήρια
Αντάλλαξαν "γαλλικά" και ... μηνύσεις!
"Γαλλικά" και ... μηνύσεις αντάλλαξαν έξι άτομα που κατέληξαν στα κρατητήρια, χθες το βράδυ, μετά από καυγά με πρωταγωνιστή έναν 41χρονο κρεοπώλη.
Αιτία του καυγά μεταξύ των έξι ανδρών, ηλικίας 41,19,20,23,24 και 49 ετών, οικονομικές διαφορές, εξαιτίας των οποίων ο 41χρονος κρεοπώλης μήνυσε τους έτερους πέντε για
αυτοδικία, απειλή και εξύβριση, πράξεις που έλαβαν χώρα στο κατάστημα του στο Ηράκλειο.
Την ίδια στιγμή ο 24χρονος και ο 49χρονος καταμήνυσαν το 41χρονο για ψευδή καταμήνυση

cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Πυρκαγιά σε κουζίνα σπιτιού στα Χανιά
Τελευταία ενημέρωση 10:00
Πυρκαγιά σε κουζίνα σπιτιού στην οδό Αναγνώστου Μάντακα 39,στην πόλη των Χανίων εκδηλώθηκε πριν απο λίγο.
Στο σημείο σπεύδουν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας

flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Άγγλοι έκλεβαν Άγγλους στα Μαλια
Άγγλοι έκλεβαν Άγγλους, στα Μάλια. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες σε ξενοδοχείο της περιοχής, όταν έπειτα από καταγγελία ενοίκων, άγνωστοι δράστες είχαν αφαιρέσει από του δωμάτιο τους, το χρηματικό ποσό των εξακοσίων τριάντα πέντε ευρώ, εκατό πενήντα αγγλικές  λίρες  και διάφορα προσωπικά είδη.
Τα θύματα της κλοπής, αναζητώντας ότι τους είχαν κλέψει, και σε δωμάτιο του ξενοδοχείου βρήκαν τα κλεμμένα αντικείμενα και χρήματα, καθώς και τους δράστες του περιστατικού, τους οποίους συνέλαβαν Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, που είχαν νωρίτερα ειδοποιηθεί.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Καλόγερος έβριζε τα Θεία
Μεγάλη αναστάτωση την περασμένη Τετάρτη (07-09-2011) στα Ψηλαλώνια στην Πάτρα, όταν γονείς κόντεψαν να... πάρουν στο κυνήγι έναν καλόγερο!
Όλα αυτά επειδή ο καλόγερος έβριζε -και μάλιστα χυδαία- μια ομάδα παιδιών που έπαιζαν μπάλα στην πλατεία. Η μπάλα τους είχε ξεφύγει χτυπώντας στο παγκάκι που καθόταν ο καλόγερος, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί και να βάλει τις φωνές στους μικρούς.
Μόνο που σύμφωνα με το dete.gr, δεν δίστασε να βρίσει ακόμα και τα... Θεία! Γεγονός που εξόργισε ορισμένους γονείς που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση και αντέδρασαν άμεσα. Και ο καλόγερος, όπου φύγει φύγει...
newsit
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Βρήκαν πλανήτη που μπορεί να έχει... κατοίκους!

Την ανακάλυψη έκαναν οι αστρονόμοι στη Χιλή
Βρήκαν πλανήτη που μπορεί να έχει... κατοίκους!
Είναι ο ΗD85512b όπως τον ονόμασαν και είναι στην κατηγορία της "σουπερ  γαίας", είναι δηλαδή πλανήτης με μεγαλύτερη μάζα και βαρύτητα από τη Γη  και όχι "γίγαντας αερίων" όπως ο Δίας, ο Κρόνος κλπ στο ηλιακό μας  σύστημα
Την ανακάλυψη έκαναν οι αστρονόμοι στη Χιλή, με τη βοήθεια του ειδικού φασματογράφου HARPS.

Τι λένε λοιπόν οι επιστήμονες; Σε αυτόν τον πλανήτη οι θερμοκρασίες που επικρατούν είναι από 30 ως 50 βαθμοί Κελσίου, και η βαρύτητα είναι 1,4 φορές μεγαλύτερη από αυτήν που εμείς βιώνουμε στη Γη.

Βέβαια, τα δεδομένα είναι κατά προσέγγιση και με βάση υπολογισμούς. Οι συνθήκες αυτές (ακόμη και αν είναι αυτές) δεν σημαίνει ότι είναι συνθήκες στις οποίες μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος (ίσως να μην υπάρχει καν τρεχούμενο νερό), όμως είναι συνθήκες που μπορούν να δημιουργήσουν μορφές ζωής και έτσι καταλήγουν στην πιθανότητα ο πλανήτης να κατοικείται.

Η αστρονόμος από το Ινστιτούτο Μαξ Πλανκ της Γερμανίας Λίσα Κάλτενεγκερ, η οποία συνέταξε την έκθεση γύρω από τις νέες παρατηρήσεις ξεκαθαρίζει:
"Όταν λέμε κατοικήσιμη, δεν εννοούμε κατοικήσιμη για εσάς και εμένα".

Μην βιαστείτε τώρα να συμπεράνετε ότι μπορεί εκεί να ζουν μικρά πράσινα ανθρωπάκια... Αυτό είναι αναζήτηση που είναι στην αρμοδιότητες του Χόλιγουντ, οι επιστήμονες  πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουν αν αυτός εξωπλανήτης είναι απλά μια σούπερ-Γη και όχι μια σούπερ - Γη που μοιράζεται περισσότερα κοινά χαρακτηριστικά με τη δική μας.
NewsIt
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,