Παρανάλωμα του πυρός τρία αυτοκίνητα στα Λινοπεράματα
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τρία αυτοκίνητα τα οποία είχαν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες τους έγιναν παρανάλωμα του πυρός στην περιοχή των Λινοπεραμάτων απέναντι από το εργοστάσιο της ΔΕΗ.
Μετά την επέμβασή της η Πυροσβεστική με 3 οχήματα και 7 Πυροσβέστες η φωτιά κατασβέστηκε αφού έκαψε τα αυτοκίνητα και ξερόχορτα περίπου στις 4 μετά το μεσημέρι.
Η ζημιά που προκλήθηκε ανέρχεται στις 3.000 ευρώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.
flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ανακοίνωση των 'Alternatives' για τη φονική συμπλοκή

Εκφράζουν τη θλίψη, την οργή και την αγανάκτησή τους
Ανακοίνωση των 'Alternatives' για τη φονική συμπλοκή
Συγκεκριμένα, οι Alternatives τονίζουν:
"Θλίψη, Ανατριχίλα, Οργή και Αγανάκτηση προκαλεί το δυσάρεστο γεγονός για το θάνατο 21χρονου οπαδού, σε ραντεβού θανάτου στην πόλη μας!
Θλίψη και ανατριχίλα γιατί ένα νέο παιδί φεύγει από τη ζωή τόσο μα τόσο άδικα, σε μια ΑΚΟΜΑ οπαδική συμπλοκή για τα χρώματα μιας ομάδας!
Οργή και αγανάκτηση, γιατί αυτό το πράγμα το ξέραμε οτι θα ερχόταν, γιατί αυτό το γεγονός προετοιμάζονταν από καιρό. Η βία μεταξύ οπαδών δεν γεννήθηκε χθές στην παραλιακή του Ηρακλείου. 'Εχει γεννηθεί εδώ και χρόνια και αυτή η βία έχει υπεύθυνους, κύριε Κουράκη και κύριε Γερουλάνε και αντί να κατηγορείτε μόνο τις λέσχες οπαδών ως κύριες υπαίτιες, ψάξτε λίγο και στο ίδιο σας το σπίτι, που είναι εξουσία και διαμορφώνει το κοινωνικοπολιτικό σύστημα τα τελευταία χρόνια.
Γιατί οι κύριοι υπαίτιοι είναι αυτοί!
Οι μεγαλοπαράγοντες-μαφιόζοι, που με την ανοχή και όχι μόνο, των πολιτικών ηγεσιών του τόπου και την απαραίτητη χειραγώγηση από πολλά ΜΜΕ, χρησιμοποιούν τον φίλαθλο κόσμο σαν οπαδικό στρατό. Τους βάζουν να πιστεύουν οτι η ανώνυμη εταιρεία τους είναι ιδέα , για την οποία πρέπει να πεθάνεις, ενώ στην πραγματικότητα εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους.
Οι έμποροι ναρκωτικών, τα φασιστοειδή και κάθε είδους περίεργα στοιχεία, που συχνάζουν σε λέσχες οπάδων και διακηρύττουν το ρατσισμό, την βία μεταξύ οπαδών και αποχαυνώνουν την νεολαία, κάνοντάς τη να μισεί τον συνάνθρωπο, που βρίσκεται στην ίδια μοίρα με αυτόν.
Η πολιτεία, που ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια σπρώχνει τη νεολαία στην ανεργία, στη φτώχεια και στη κατάθλιψη, διαλύοντας και ξεπουλώντας πλέον και την παιδεία της.Κλείνει όλους τους δρόμους, ανοίγωντάς της την πόρτα των ναρκωτικών, του χουλιγκανισμού,της παραίτησης.
Μα πάνω από όλα φταίμε εμείς οι οπαδοί, που βλέπουμε σαν εχθρό την διαφορετική φανέλα, αντί να ΕΝΩΘΟΥΜΕ και να διώξουμε όλους αυτούς που γεμίζουν με φτώχεια, αίμα και άσπρη σκόνη τις γειτονιές και τις εξέδρες των γηπέδων.
Τους μαφιόζους των ΠΑΕ, τους ρατσιστές, τα "μεγάλα κεφάλια" των συνδέσμων, το σάπιο πολιτικό σύστημα, που περιθωριοποιεί την νεολαία!
Εμείς ως Αlternatives θα πρωτοστατήσουμε σε αυτό το πράγμα. Θα παλέψουμε με κάθε τρόπο για να γίνει πράξη το σύνθημα που κάναμε πανό μετά από ένα ακόμη ραντεβού θανάτου στην πόλη μας και καλούμε τους απανταχού οπαδούς να το ενστερνιστούν και να το εφαρμόσουν...
ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ"!
Αlternative fans of Ergotelis

www.alter-ergotelis.gr
ΜΑΧΛΑΣ: «Οι υπεύθυνοι να συλληφθούν!»
«Οι υπεύθυνοι να συλληφθούν και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Εμείς δεν θέλουμε φιλάθλους που συμμετέχουν σε τέτοιες διαδικασίες.
ΜΑΧΛΑΣ: «Οι υπεύθυνοι να συλληφθούν!»
"Πρέπει να απομονωθούν και να μείνουν μακριά από την ομάδα και το γήπεδο μας", ανέφερε ο Νίκος Μαχλάς στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ, που είχε θέματα συζήτησης την φονική συμπλοκή χούλιγκαν στο Ηράκλειο, που είχε τραγικό απολογισμό τον θάνατο ενός 21χρονου νέου.
Επανατοποθετείται η φωτογραφία του Θ. Βαρδινογιάννη
Η φωτογραφία του Θόδωρου Βαρδινογιάννη που καταστράφηκε από την «εισβολή» κάποιων οπαδών(;) στο γήπεδο του ΟΦΗ θα επανατοποθετηθεί.
Την απόφαση αυτή έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ ,εκφράζοντας την οργή και την δυσαρέσκεια της για το περιστατικό.
Την  ενέργεια να καταστραφεί η φωτογραφία αποδοκίμασε και η πλειοψηφία των φιλάθλων του ΟΦΗ που αναγνωρίζει την συμβολή του Θόδωρα Βαρδινογιάννη στη νεότερη ιστορία της ομάδας.
Ανακοίνωση θα εκδώσει η ΠΑΕ ΟΦΗ
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπουλής, ο Καμπάνταης και ο Μπούρμπος που ταλαιπωρούνται από αιμάτωμα είναι τα προβλήματα του Νίκου Αναστόπουλου.
cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ανακλήθηκε χαλβάς με σαλμονέλα!

Οδηγία ΕΦΕΤ
Ανακλήθηκε χαλβάς με σαλμονέλα!
Ο Ε.Φ.Ε.Τ., ενημερώθηκε από την επιχείρηση «Lidl Hellas» για τη διακίνηση προϊόντος χαλβά, στο οποίο, ύστερα από αυτοελέγχους της επιχείρησης, ανιχνεύτηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Salmonella, με αποτέλεσμα το τρόφιμο να καθίσταται επιβλαβές για τη δημόσια υγεία.
Πρόκειται για χαλβά με γεύση βανίλια, με την εμπορική επωνυμία «ΝΑΥΣΙΚΑ», σε συσκευασία των 400 g, με αριθμό παρτίδας L01 222 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 01.12.2013, το οποίο παράγεται, για λογαριασμό και με ευθύνη της «Lidl Hellas», από την επιχείρηση «ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ Α.Β.Ε.Ε.».
Η επιχείρηση «Lidl Hellas» προχώρησε σε ανάκληση/απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας από την εσωτερική αγορά. Από πλευράς ΕΦΕΤ είναι σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους το προϊόν, να μην το καταναλώσουν.
cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Από τον Άγιο Νικόλαο στο Λασίθι ... με motocross!

Ο Λασιθιώτης Μανώλης Σκύβαλος θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ως μέλος της Εθνικής Ομάδας
Από τον Άγιο Νικόλαο στο Λασίθι ... με motocross!
Στη Γαλλία μεταβαίνει στις 18 Σεπτεμβρίου ο Λασιθιώτης Μανώλης Σκύβαλος, ο επί δύο χρόνια 2ος στην Ελλάδα στους αγώνες motocross.
O επίσημος οδηγός honda, μαζί με δύο ακόμη Έλληνες θα λάβουν μέρος, ως Εθνική Ελλάδος, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα motocross Εθνών, που θα διεξαχθεί στη Γαλλία, με τη συμμετοχή 28 κρατών.
Ο οδηγός από τον Άγιο Νικόλαο, που τα τελευταία χρόνια διαπρέπει στο χώρο, κάνει υπερήφανη την ιδιαίτερη πατρίδα του, αποδεικνύοντας ότι η επιτυχία ξέρει ... από αποκέντρωση!
cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Υπέρογκοι μισθοί σε δημοτικές επιχειρήσεις της Κρήτης!
Ένα σημαντικό δείγμα αποτύπωσης του μισθολογικού κόστους για τους υπαλλήλους των δημοτικών επιχειρήσεων, έχει για πρώτη φορά στα «χέρια» του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μετά από πρωτοβουλία του υφυπουργού Ντίνου Ρόβλια, για απογραφή του ετήσιου μισθολογικού κόστους των δημοτικών επιχειρήσεων.
Εν όψει των ρυθμίσεων του νέου βαθμολογίου - μισθολογίου ζητήθηκαν για πρώτη φορά από τους Δήμους και συγκεντρώθηκαν στοιχεία για το κόστος μισθοδοσίας του τακτικού προσωπικού (μόνιμοι υπάλληλοι και αορίστου χρόνου) των δημοτικών επιχειρήσεων. Στα επανειλημμένα έγγραφα του υπουργείου ανταποκρίθηκαν μέχρι σήμερα 230 από τους 325 Δήμους. Από τους 230 Δήμους που ανταποκρίθηκαν, οι 12 δεν διέθεταν δημοτικές επιχειρήσεις το έτος 2010 και οι 9 είχαν επιχειρήσεις χωρίς τακτικό προσωπικό. Επίσης απ΄αυτούς οι 44 Δήμοι δεν έστειλαν τα απαιτούμενα στοιχεία σύμφωνα με το υπόδειγμα της εγκυκλίου.
Από το ασφαλές δείγμα (άνω του 50%) προκύπτουν τα εξής στοιχεία σχετικά με τις ετήσιες ακαθάριστες αποδοχές των υπαλλήλων των δημοτικών επιχειρήσεων:
α) Άνω του 60% των υπαλλήλων του κλάδου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) των δημοτικών επιχειρήσεων έχει ετήσιες αποδοχές μεγαλύτερες από τον αντίστοιχο μέσο όρο των δημοσίων υπαλλήλων ΠΕ.
β) άνω του 53% των υπαλλήλων του κλάδου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) των δημοτικών επιχειρήσεων έχει ετήσιες αποδοχές μεγαλύτερες από τον αντίστοιχο μέσο όρο των δημοσίων υπαλλήλων ΤΕ.
γ) Άνω του 55% των υπαλλήλων του κλάδου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) των δημοτικών επιχειρήσεων έχει ετήσιες αποδοχές μεγαλύτερες από τον αντίστοιχο μέσο όρο των δημοσίων υπαλλήλων ΔΕ.
δ) Άνω του 62% των υπαλλήλων του κλάδου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) των δημοτικών επιχειρήσεων έχει ετήσιες αποδοχές μεγαλύτερες από τον αντίστοιχο μέσο όρο των δημοσίων υπαλλήλων ΥΕ.
Επίσης, παρατηρούνται πολλές ατομικές περιπτώσεις υπερβολικά υψηλών ετήσιων αποδοχών και μάλιστα σε Δήμους με κακό δείκτη οικονομικής κατάστασης.
Από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις που εντοπίστηκαν σε Δημοτικές Επιχειρήσεις της Κρήτης είναι:
Ηρακλείου ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ 82.624,47
Ηρακλείου ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 53.053,68
Ηρακλείου ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ 55.409,56
Ηρακλείου ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ 55.176,49
Λασιθίου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 58.741,56
Ηρακλείου ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ 43.149,18
Στην υπόλοιπη Ελλάδα:
Κορινθίας  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 87.325,00
Πιερίας ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 83.767,13
Έβρου ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ 83.442,59
Ιωαννίνων ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 80.719,16
Κερκύρας ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 78.947,70
Έβρου ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ 76.709,22
Θεσπρωτίας ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 76.495,96
Αιτωλοακαρνανίας ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ 75.948,61
Πιερίας  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 75.843,44
Μαγνησίας ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 56.619,89
Έβρου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΕ 55.138,75
Λέσβου ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 54.393,14
Ξάνθης ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ 54.070,00
Ιωαννίνων ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 53.322,00
Καβάλας ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 52.329,15
Λέσβου ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 52.132,74
Κεντρικού Τομέα Αθηνών ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ 51.216,72
Καβάλας ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 49.571,97
Θεσσαλονίκης ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 77.466,49
Θεσσαλονίκης ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 67.209,81
Πιερίας ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΗΣ 61.092,25
Κορινθίας  ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ 60.482,94
Σερρών ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 56.011,64
Αιτωλοακαρνανίας ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ 54.441,05
Ημαθίας ΛΟΓΙΣΤΗΣ 53.857,98
Καβάλας ΛΟΓΙΣΤΗΣ 52.543,23
Ρόδου ΕΡΓΑΤΗΣ 56.703,89
Αργολίδας ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ 47.736,47
Ευβοίας ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ 45.346,38
Ευβοίας ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ 45.268,04
Μεσσηνίας ΟΔΗΓΟΣ 44.663,18
Μεσσηνίας ΟΔΗΓΟΣ 44.591,14
Μεσσηνίας ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΤΗΣ 44.298,85
Κοζάνης ΕΡΓΑΤΗΣ 43.088,65

goodnet
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,