Φρικτό έγκλημα στο Ηράκλειο- Νεκρή η σύζυγος του διοικητή των ΤΑΕ!

Εκτός κινδύνου ο αστυνομικός, χειρουργήθηκε ήδη - Με τραύματα μία ακόμα γυναίκα - Ο 43χρονος δράστης κατελήφθη από αμόκ και μαχαίρωσε τους τρεις για ασήμαντη αφορμή!

Ενημερώθηκε: 10.08.2011 // 09:23

Ο διοικητής των ΤΑΕ Τηλ.Πανταγάκης πάλεψε με το δράστη
Φρικτό έγκλημα αργά το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Ηρακλείου , για ασήμαντη, όπως αποδείχθηκε,  αφορμή . Νεκρή έπεσε η 48χρονη σύζυγος του διοικητή των ΤΑΕ Μεσαράς Τηλ.Πανταγάκη, Ελένη, ενώ ο ίδιος τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθειά του να αφοπλίσει το δράστη...

Φωτογραφία λίγο μετά το μακελειό (cretalive)
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Διοικητής του ΤΑΕ Μεσαράς, Τηλέμαχος Πανταγάκης και η σύζυγος του μετέβησαν σε πολυκατοικία επί της λεωφόρου Χρυσοστόμου, μετά από παράκληση της γυναίκας που εκμίσθωνε εκεί διαμέρισμα ιδιοκτησίας τους, προκειμένου να κάνουν σύσταση σε άλλο ένοικο, ένα άνδρα 43 ετών, ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε την νοικάρισσα τους.
Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν πολύ άσχημα, καθώς ο συγκεκριμένος άνδρας κατελήφθη από αμόκ, πήρε ένα μαχαίρι και σκότωσε επί τόπου την 48χρονη σύζυγο του αστυνομικού, μητέρα δύο κοριτσιών, 17 και 20 ετών, ενώ παράλληλα τραυμάτισε τον ίδιο αλλά και την νεαρή κοπέλα που είχε ζητήσει την βοήθεια του ζευγαριού.


Λίγο μετά το μακελειό (cretalive)

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε ελαφρά και ο ίδιος ο δράστης, o 43χρονος Χρήστος Καραγιαννάκης, ο οποίος είναι ναυπηγός στο επάγγελμα -συνελήφθη χωρίς στην ουσία να προβάλει αντίσταση...
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου εισήχθησαν  αμέσως στο χειρουργείο. Βαρύτερα τραυματισμένος είναι ο άτυχος Διοικητής του ΤΑΕ, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν , προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να αφοπλίσει το δράστη.

Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς ελεγχόμενη αν και έχασε πολύ αίμα. Μεταξύ άλλων φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα και το συκώτι, ενώ σε άσχημη κατάσταση είναι και τα χέρια του.

Όπως μάλιστα έγινε γνωστό θα χρειαστεί, μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση του, να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ της Αθήνας, προκειμένου να υποβληθεί σε ειδική χειρουργική επέμβαση στα άνω άκρα.
ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
Ο 53χρονος αξιωματικός είχε στην ιδιοκτησία του διαμέρισμα στην πολυκατοικία της οδού Χρυσοστόμου 66, το οποίο πρόσφατα είχε ενοικιάσει σε μία 35χρονη. Η κοπέλα από τις πρώτες όμως ημέρες της διαμονής της εκεί, άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα με τον γείτονα του διπλανού διαμερίσματος, ο οποίος την ενοχλούσε και την εξύβριζε.

Η κατάσταση είχε γίνει πραγματικά αφόρητη για την 35χρονη, η οποία μέσα στην απόγνωση της αναγκάστηκε να απευθυνθεί στους ιδιοκτήτες του σπιτιού και να ζητήσει την βοήθεια τους για να συνετίσουν τον 43χρονο, διαφορετικά ήταν αποφασισμένη να αφήσει το διαμέρισμα και να εγκατασταθεί αλλού. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ένα περιστατικό που σημειώθηκε, νωρίτερα, χθες το βράδυ, όταν ο 43χρονος, από το μπαλκόνι του, έβαλε το χέρι του στο μπαλκόνι της 35χρονης κι άρχισε να την τραβάει.

Ήταν το περιστατικό αυτό που την ανάγκασε να καλέσει τον κ.Πανταγάκη.  Έτσι, το τραγικό ζευγάρι χθες το βράδυ κλήθηκε εσπευσμένα από την 35χρονη να την βοηθήσει, προβαίνοντας στις απαραίτητες συστάσεις προς τον 43χρονο. Ο 53χρονος Τηλέμαχος Πανταγάκης και η 48χρονη σύζυγος του, χτύπησαν την πόρτα του.
Εκείνος τους άνοιξε, όμως πριν καλά-καλά προλάβουν να του εξηγήσουν το λόγο της παρουσίας τους, εκείνος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και τους επιτέθηκε.
Πρώτα χτύπησε την 48χρονη, η οποία βρισκόταν μπροστά ακριβώς από την πόρτα. «Κάρφωσε» το μαχαίρι στην καρδιά με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή μπροστά στα μάτια του σοκαρισμένου συζύγου της. Ο τελευταίος προσπάθησε να αφοπλίσει τον 43χρονο, ο οποίος όμως είναι εξαιρετικά σωματώδης.

Τραυμάτισε τον αξιωματικό στην κοιλιά, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σοβαρό τραύμα στα έντερα, τα οποία έχουν τρυπηθεί σε τρία διαφορετικά σημεία. Ακολούθως σειρά είχε η 35χρονη, την οποία τραυμάτισε στο στήθος και στα χέρια.
ΓΕΛΟΥΣΕ...
Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 43χρονο να περιφέρεται στο διάδρομο του 3ου ορόφου. Δεν κρατούσε μαχαίρι και δεν προέβαλε αντίσταση. Ο ίδιος πάντως έδειχνε να είναι εκτός τόπου και χρόνου. Μάλιστα
όταν κάποια στιγμή αργότερα ερωτήθηκε από αστυνομικούς γιατί το έκανε, άρχισε να γελάει και να λέει ασυναρτησίες.
Πληροφορίες από την γειτονιά αναφέρουν ότι ο 43χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα αν και δεν είχε προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα στους περίοικους.
Ήταν όμως, όπως λένε, εξαιρετικά εσωστρεφής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι πρόσφατα διέμενε στο διαμέρισμα με την ηλικιωμένη μητέρα του, τελευταία όμως αποφάσισε να μείνει μόνος, απαιτώντας από εκείνη να μετακομίσει σε άλλο σπίτι. Ο πατέρας του δε ζει καθώς είχε αυτοκτονήσει.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο 43χρονος εμφανίζει σημάδια επιθετικής συμπεριφοράς. Δεν είναι τυχαίο ότι συγγενείς του είχαν προειδοποιήσει τις αρχές για την επικίνδυνη συμπεριφορά του 43χρονου, χαρακτηρίζοντάς τον "δημόσιο κίνδυνο"!

ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Ο ΤΗΛ.ΠΑΝΤΑΓΑΚΗΣ - ΑΝΑΣΤΑΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ

Εκτός κινδύνου, σε σταθερή κατάσταση, με μόνη υποστήριξη αυτή του οξυγόνου νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ο Τηλέμαχος Πανταγάκης, μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε χθες το βράδυ, με αποτέλεσμα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και τα χέρια.

Ο ίδιος, ωστόσο, φαίνεται ψυχολογικά καταβεβλημένος. Στο πλευρό του βρίσκονται αστυνομικοί και ο ίδιος ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, Μ. Παραβολιδάκης, ενώ ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν από τα Χανιά στο Ηράκλειο τα ξημερώματα, προκειμένου να βοηθήσουν τους ανθρώπους και τις οικογένειές τους και κυρίως το διοικητή του ΤΑΕ ΜΕσσαράς, ο οποίος φέρεται να μην έχει πληροφορηθεί ακόμη ότι η γυναίκα του είναι νεκρή...

Πιο ελαφρά τραυματισμένη είναι η 35χρονη κοπέλα, που υπέστη τραύματα στο θώρακα (στο μαστό), στα χέρια και στο δεξί μηρό. Υποβλήθηκε κι εκείνη σε χειρουργική επέμβαση που αποκατέστησε τα τραύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη κοπέλα κατάγεται από τους Κασσάνους και είναι κόρη ενός φίλου του διοικητή του ΤΑΕ Μεσσαράς. Γι'αυτό και ο ίδιος φέρεται να πήγε με άνεση και μάλιστα ο ίδιος, για να λύσει το πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ, ανάστατο είναι το χωριό Κασσάνοι του δήμου Μινώα Πεδιάδος, από όπου κατάγεται ο Τηλέμαχος Πανταγάκης. Οι συγχωριανοί του τηλεφωνούν παντού ζητώντας πληροφορίες για το περιστατικό και την κατάσταση της υγείας του άτυχου αξιωματικού. Ο Τηλέμαχος Πανταγάκης είναι, άλλωστε, πολύ αγαπητός στους συντοπίτες τους, καθώς είναι ένας φιλήσυχος, προσιτός και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει, άνθρωπος.
CRETALIVE.GR
.................................................................................................................................................................

Αυτοκτονία (;) στον Κόκκινο Πύργο

Νεκρός ένας 52χρονος

Ενημερώθηκε: 10.08.2011 // 08:59

Την εκδοχή της αυτοκτονίας εξετάζουν ως επικρατέστερη οι διωκτικές Αρχές σε σχέση με τις συνθήκες θανάτου 52χρονου, ο οποίος χθες το βράδυ βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο που ενοικίαζε στην περιοχή του Κόκκινου Πύργου, στο Τυμπάκι.

Αν και όλα τα στοιχεία παραπέμπουν σε αυτό το συμπέρασμα, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση περιμένουν τα τελικά αποτελέσματα από τη Σήμανση και τον ιατροδικαστή ώστε να καταλήξουν επίσημα στο πόρισμα τους.

Η τραγική υπόθεση αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ όταν η Αστυνομία ενημερώθηκε από τον ιδιοκτήτη των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, το προηγούμενο απόγευμα άκουσε έναν πυροβολισμό στα διαμερίσματα του, όμως δεν πήγε το μυαλό του στο κακό, όπως είπε.

Χθες όμως άρχισε να ανησυχεί καθώς ο νοικάρης του δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Δεν τον είδε να βγαίνει από το δωμάτιο ενώ το αυτοκίνητο του παρέμενε ακινητοποιημένο.

Χτύπησε την πόρτα όμως απάντηση δεν πήρε. Έτσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το δεύτερο κλειδί που διέθετε. Μπαίνοντας στο δωμάτιο αντίκρισε το μακάβριο θέαμα. Ο άτυχος άνδρας κείτονταν νεκρός στο κρεβάτι και στο πάτωμα ήταν ένα περίστροφο. Σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε την Αστυνομία.

O  52χρονος φέρεται να έχει βληθεί στο κεφάλι. Το περίστροφο ήταν πεσμένο στο πάτωμα. Ωστόσο στο χώρο, τουλάχιστον ως αργά χθες τη νύχτα, δεν είχε βρεθεί κάποιο σημείωμα.

Το δωμάτιο ήταν κλειδωμένο από μέσα και δεν βρέθηκε κανένα ίχνος παραβίασης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 52χρονος καταγόταν από την περιοχή του Τυμπακίου και είχε ενοικιάσει το δωμάτιο το τελευταίο χρονικό διάστημα.
CRETALIVE.GR
...............................................................................................................................................................
Βρήκε ανθρώπινο δόντι μέσα στο χάμπουργκερ!
Την επόμενη φορά που θα θελήσει να καταναλώσει έτοιμο χάμπουργκερ, σίγουρα θα το ξανασκεφτεί η Γαλλίδα που βρήκε ένα ανθρώπινο δόντι μέσα στο burger της. «Αισθάνθηκα κάτι σκληρό και το έφτυσα», δήλωσε η Ναταλί Νταγιό σε εφημερίδα, για την εμπειρία της.

Ο φίλος της γυναίκας υποστήριξε ότι είχε αγοράσει το έτοιμο χάμπουργκερ την ίδια ημέρα από το σουπερμάρκετ Carrefour και σκοπεύει να καταθέσει μήνυση σε βάρος του. Σύμφωνα με το protothemagr, είπε ότι είναι προετοιμασμένος να υποβληθεί ο ίδιος και όλη του η οικογένεια σε εξετάσεις DNA για να αποδείξει ότι το δόντι δεν ανήκει σε κανέναν τους. Το σουπερμάρκετ ανακοίνωσε ότι ερευνά την καταγγελία.
FLASHNEWS.GR
...............................................................................................................................................................
Σε νέο ρεκόρ ο χρυσός
Τον χρυσό ως ασφαλές επενδυτικό καταφύγιο επιλέγουν για άλλη μια μέρα οι επενδυτές, οδηγώντας την τιμή του σε νέα ιστορικά υψηλά επίπεδα, παρά την προσωρινή αδυναμία στη μέση περίπου των συναλλαγών.

Αναλυτικά, όπως δημοσιεύει το capital.gr η τιμή του συμβολαίου του χρυσού, παραδόσεως Δεκεμβρίου ενισχύθηκε κατά 29,80 δολάρια ή 1,7%, κλείνοντας στα 1,743 δολάρια ανά ουγγιά στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Στη διάρκεια των συναλλαγών έφτασε ως τα 1.782,50 δολάρια.

Αναλυτές εκτιμούν πως άλλος ένας παράγοντας που ώθησε ορισμένους επενδυτές στο χρυσό είναι οι πιθανές ενδείξεις από την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ για νέα μέτρα ποσοτικής χαλάρωσης με στόχο την αναζωογόνηση της οικονομίας.

Στο χαμηλότερο επίπεδο από το Σεπτέμβριο το αργό μετά τη Fed

Με πτώση 2,5% και κάτω από τα 80 δολάρια το βαρέλι έκλεισε την Τρίτη η τιμή του αργού, με τους επενδυτές να παραμένουν ανήσυχοι για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας μετά και το πρόσφατο selloff στην Wall Street.

Η τιμή του συμβολαίου του αργού παραδόσεως Σεπτεμβρίου υποχώρησε κατά 2,01 δολάρια για να ολοκληρώσει τις συναλλαγές στα 79,30 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για το χαμηλότερο επίπεδο από τα τέλη Σεπτεμβρίου.
FLASHNEWS