Κρήτη: Γυναίκα παρενοχλούσε “υποψήφιους” πελάτες

Μια νεαρή γυναίκα, ηλικίας 28 ετών, παρενοχλούσε στη Χερσόνησο «υποψήφιους πελάτες» για χάρη του αφεντικού της αλλά κατέληξε στο τμήμα.


Το περιστατικό αφορά υπόθεση … αγοράς πελατών.
 Μετά τις απανωτές συλλήψεις ανδρών για παρενόχληση ατόμων προκειμένου να δεχθούν τις υπηρεσίες των καταστημάτων που εργάζονται, σειρά να πιαστεί επ ‘ αυτοφώρω είχε η νεαρή γυναίκα.
 Η 28χρονη, εργάζονταν σε κατάστημα ενοικιάσεων μοτοποδηλάτων. Λίγα μέτρα πιο κάτω από αυτό, είχε σφραγιστεί πριν λίγο καιρό ένα ομοειδές μαγαζί, που συνέχιζε να προσελκύει πελάτες.
 Η 28χρονη στήνονταν έξω από αυτό και προσπαθούσε να πείσει τους περαστικούς να πάνε στο μαγαζί που δουλεύει και βρίσκεται 300 μέτρα παρακάτω.
 Αστυνομικοί όμως που και αυτοί ήταν περαστικοί από το σημείο, έπιασαν τη νεαρή κοπέλα που να σημειωθεί ήταν υπάλληλος στο μαγαζί ιδιοκτησίας ενός 30χρονου άντρα.
newsit.gr
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ο αδελφός του πρωθυπουργού στην Κρήτη

Ο αδελφός του Γιώργου Παπανδρέου, ο Νίκος βρέθηκε να κάνει διακοπές στην Κρήτη. Ο ίδιος μαζί με τη σύζυγό του διέμεναν σε ξενοδοχείο της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη. Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ και να κάνει όσο πιο διακριτική γινόταν την παρουσία του στο όμορφο νησί.
gossip-tv.gr
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,