31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Διευθυντής τράπεζας και τελωνειακός σε διεθνές κύκλωμα κοκαϊνης
Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 123 κιλών προσπάθησε να περάσει από τη Βολιβία στα Σκόπια σπείρα εμπόρων, στην οποία εμπλέκονται και δύο Έλληνες.
Στα μέσα Μαΐου, όπως δημοσιεύει το newsbomb, η αστυνομία είχε πληροφορία ότι ένα εμπορευματοκιβώτιο προερχόμενο από τη Βολιβία και με πιθανό προορισμό την Π.Γ.Δ.Μ. περιείχε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.
Μετά από έρευνα υπαλλήλων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Π.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ, με τη συνδρομή αστυνομικών της ΥΠΟΔ/ΝΣΗΣ Δίωξης Ναρκωτικών της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ εντοπίστηκε στο εσωτερικό μέρος δύο στροφάλων των μηχανημάτων , ποσότητα κοκαΐνης βάρους 123 κιλών περίπου.
Προέκυψε επίσης η εμπλοκή δύο ελλήνων, κατοίκων ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ο ένας εκ των οποίων είναι Διευθυντής καταστήματος Τράπεζας στην Φλώρινα και ο άλλος Τελωνειακός υπάλληλος σε συνοριακό Τελωνείο, οι οποίοι είχαν αναλάβει να διερευνήσουν , για λογαριασμό της εγκληματικής οργάνωσης, τον τρόπο μεταφοράς από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς τη Π.Γ.Δ.Μ. και στη συνέχεια στη Σερβία και κατά πόσο το εμπορευματοκιβώτιο ήταν επιτηρούμενο από τις Διωκτικές Αρχές και αν είχε ανακαλυφθεί η κοκαΐνη σ’ αυτό.
Μετά από ανταλλαγή πληροφοριών με τις Διωκτικές Αρχές της ΣΕΡΒΙΑΣ και της Π.Γ.Δ.Μ. συνελήφθησαν τις προηγούμενες μέρες πέντε (5) μέλη της εγκληματικής οργάνωσης στη Σερβία και τέσσερα (4) μέλη στη Π.Γ.Δ.Μ.
Στην κατοχή του τραπεζικού και μιας γυναίκας υπηκόου Σερβίας, η οποία διέμενε μαζί του και συνελήφθη , βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών (χασίς-κοκαΐνη), ενώ στην κατοικία του τελωνειακού βρέθηκε ένα όπλο και μεγάλος αριθμός φυσιγγίων .
......................................................................................
Συμμορία Ολλανδών διοχέτευε πλαστά στη Χερσόνησο στη Κρήτη
Πλούσια φαίνεται ότι είναι η δράση των Ολλανδών στη Χερσόνησο, αφού μετά το χθεσινό περιστατικό με το βιασμό κοπέλας, 4 ακόμα Ολλανδοί έφτασαν στο Τμήμα καθώς έπιναν και διασκέδαζαν πληρώνοντας με πλαστά χαρτονομίσματα.

Οι Αστυνομικοί έφτασαν στα χνάρια της "συμμορίας" των 4, ηλικίας 20, 22, 22, και 24 αντίστοιχα, καθώς το έμπειρο μάτι ενός 40χρονου ιδιοκτήτη μπαρ τους πήρε χαμπάρι.

Ο 40χρονος, δηλωσε στην αστυνομία ότι οι 4 νεαροί, την Πέμπτη και την Παρασκευή το βράδυ αφού απόλαυσαν ποτά αξίας 640 ευρώ! τον πλήρωσαν με πλαστά χαρτονομίσματα.

Οι άνδρες της Αστυνομίας έδρασαν αμέσως και σε συνεννόηση με τον 40χρονο συνέλαβαν τους νεαρούς απατεώνες, τα ξημερώματα σήμερα το πρωί.

Οι Ολλανδοί, θα συνέχιζαν τις διακοπές τους στη Χερσόνησο, διοχετεύοντας στην αγορά πλαστά χρήματα αφού πάνω τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- 11προφανώς πλαστά χαρτονομίσματα των πενήντα (50) ευρώ και πέντε (5) προφανώς πλαστά χαρτονομίσματα των είκοσι (20) ευρώ,

- το χρηματικό ποσό των χιλίων πενήντα πέντε (1055) ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα, τα οποία ελάμβαναν ως ρέστα από συναλλαγές τους στο ανωτέρω κατάστημα και σε άλλα ομοειδή καταστήματα.

Δηλαδή η μικρή συμμορία, όχι μόνο έδινε πλαστά αλλά φρόντιζε να παίρνει και μεγάλα χρηματικά ποσά ως ρέστα, δίνοντας πχ. 50 ευρώ για αγορά των 6 ευρώ.

Οι ανακαλύψεις της Αστυνομίας συνεχίστηκαν, καθώς σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι της συμμορίας βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των εννιακοσίων (900) ευρώ, προερχόμενο από τις ως άνω συναλλαγές.

Οι νεαροί Ολλανδοί χάρις στην παρατηρητικότητα του 40χρονου θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη με άδεια χέρια περασμένα σε χειροπέδες
..................................................................................
Σφραγίσθηκε η άνοδος για τον ΟΦΗ, καθώς όπως αναμενόταν η Δόξα Δράμας δεν κατάφερε να αγωνιστεί και έτσι οι τρεις βαθμοί που χρειαζόταν η Κρητική ομάδα ήρθαν άκοπα.
Η αποστολή του ΟΦΗ έφτασε κανονικά στο γήπεδο, κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια και λίγα λεπτά αργότερα βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την προθέρμανσή τους. Η 6μελής αποστολή της Δόξας έφτασε και αυτή στο γήπεδο, όμως δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και παραμένει στα αποδυτήρια με τους διαιτητές της αναμέτρησης για τα διαδικαστικά που απαιτούνται. Μοναδικός παίκτης της Δόξας που βγήκε στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο Λευτέρης Τοπαλίδης, ο οποίος όμως δεν κάνει προθέρμανση, παρά είχε …φιλική κουβεντούλα με παράγοντες και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ...
Υπενθυμίζεται πως ο κανονισμός προβλέπει ότι οι ομάδες πρέπει να παρατάσσονται με τουλάχιστον 9 ποδοσφαιριστές. Εφόσον ο διαιτητής κλείσει το φύλλο αγώνα γράφοντας για μη διεξαγωγή υπαιτιότητα της Δόξας Δράμας, η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League θα κληθεί κατόπιν -βάσει του ΚΑΠ- να κατακυρώσει το ματς υπέρ του ΟΦΗ, δίνοντας του τους 3 βαθμούς της νίκης.
Η σύνθεση την οποία έχει δηλώσει ο ΟΦΗ είναι:
Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Γεωργίου, Μπουλούτ, Κατσικογιάννης, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Παπουλής, Καμπάνταης, Ζαχαράκης.
Στον αγωνιστικό χώρο βρίσκονταν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που συμπληρωναν την αποστολή και μαζί και με τους υπόλοιπους παίκτες έκαναν κανονικά προθέρμανσή. Ο Τοπαλίδης που ήταν ο μοναδικός παίκτης της Δόξας, επέστρεψε στα αποδυτήρια προκειμένου να βάλει τη φανέλα του, όπως και έγινε και βγήκε για λίγο στον αγωνιστικό χώρο απο όπου επέστρεψε μετά απο λίγα λεπτά.
Γύρω στις 8:35 οι βασικοί ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ολοκλήρωσαν την προθέρμανσή τους και κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια, απο όπου μετά απο δύο λεπτά βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο κανονικά, υπο τα χειροκροτήματα των λιγοστών θεατών που βρίσκονται στις εξέδρες του "Γρηγόρης Λαμπράκης".
Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τον πάγκο της ομάδας τους, άλλαξαν τις φανέλες του αγώνα με αυτές της προπόνησης και μαζί με τους αναπληρωματικούς είναι έτοιμοι προκειμένου να κάνουν κάποιο χαλάρωμα, μέχρι να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος χρόνος αναμονής, προκειμένου να κλείσει το φύλλο αγώνα.
Μιλώντας στο conn-x ο Λεωνίδας Καμπάνταης δήλωσε: «Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν τα τέσσερα ματς των πλέι οφ. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε να δώσουμε το 100% και σωματικά και σε ψυχικά αποθέματα. Ελπίζω η συνέχεια να είναι πολύ ευχάριστη για τον ΟΦΗ. Η επόμενη μέρα απαιτεί πλάνο από τη διοίκηση. Παίκτες που είμαστε στο ρόστερ πρέπει να ξέρουμε πού ανήκουμε. Να μπουν οι βάσεις για να μην βρεθεί η ομάδα ξανά σε αυτή τη θέση. Επιθυμία δική μου είναι να μείνω. Περνώ πολύ καλά, μακάρι να έρθουμε σε συμφωνία με τον Νίκο Μαχλά. Μάθαμε ότι η Δόξα Δράμας δεν θα κατέβει, αλλά ήταν αναμενόμενο».
Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ χωρίσθηκαν σε δύο γκρούπ με το πρώτο να κάνει περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου τρέξιμο και το δεύτερο να κάνει ασκήσεις τακτικής στη μικρή περιοχή.
Άνθρωποι του ΟΦΗ βρίσκονται στα αποδυτήρια περιμένοντας τον διαιτητή να συντάξει το φύλλο αγώνα, προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή παρατυπία που δεν θα δώσει στον ΟΦΗ τον αγώνα. Αυτό που θα πρέπει να αναφερθεί ξεκάθαρα απο τον διαιτητή είναι οτι ο αγώνας δεν γίνεται με υπαιτιότητα της Δόξας Δράμας.
Δηλώσεις στο conn-x έκανε και ο Μηνάς Πίτσος, ο οποίος είπε: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Μετά από δύο χρονιές πολύ δύσκολες, η τελευταία με πολλά προβλήματα έστω και έτσι δικαιωθήκαμε. Τώρα μπορούμε να δούμε το μέλλον πολύ καλύτερα. Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους. Φιλοδοξίες υπάρχουν. Σαν ομάδα πρέπει να κρατηθούμε όπως ήμασταν. Οι υπεύθυνοι θα μεριμνήσουν. Η εξυγίανση και η σταδιακή άνοδος είναι οι βασικοί στόχοι. Είναι απάνθρωπο αυτό που γίνεται. Ενα παιχνίδι από τον Διαγόρα χτύπησε σοβαρά. Ηθελαν να διώξουν οι υπεύθυνοι το βάρος από πάνω τους. Δεν μας σκέφτηκαν. Ηταν μία φαρσοκωμωδία. Λυπαμαι πολύ γι' αυτή την απόφαση. Επρεπε να έρθουμε να παίξουμε όσο αντέχαμε. Και πώς αντέξαμε ήταν μεγάλο κατόρθωμα. Από τις παραλιες μας έβαλαν να παίξουμε διαδοχικά παιχνίδια. Πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται αυτό. Είναι άξια όλα τα παιδιά σε όλες τις ομάδες που φέραμε σε πέρας όλο αυτό το μίνι πρωτάθλημα».
Οι παίκτες του ΟΦΗ ολοκλήρωσαν το χαλάρωμα και τη μίνι προπόνηση που έκαναν λίγο μετά τις 9:10 και κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια.
.....................................................................................

Σενάρια θέλουν τον Γιάννη Κουράκη υποψήφιο πρόεδρο της Σούπερ Λίγκ!

Η μεγάλη εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπο του Γιάννη Κουράκη, πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου, αλλά και ιδιοκτήτες ομάδων της Σούπερ Λίγκ, έχουν φέρει στην επιφάνεια σενάρια ακόμη και πρότασης προς τον δήμαρχο Ηρακλείου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Σούπερ Λίγκ.
Στενοί συνεργάτες  του στον ΟΦΗ, κάνουν λόγο  για πολλές συζητήσεις τα τελευταία 24ωρα ώστε να είναι ο Γιάννης Κουράκης υποψήφιος πρόεδρος της Λίγκας, μετά και την άνοδο στην μεγάλη κατηγόρια. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο, αλλά και η εμπειρία του στα αθλητικά θέματα, καθώς υπηρέτησε τον Ελληνικό αθλητισμό από το πόστο του Υφυπουργού και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία, είναι στοιχεία που  προσθέτονται στα «σύν». Να σημειωθεί ότι για να θέσει υποψηφιότητα ο Γιάννης Κουράκης για την προεδρία της Σούπερ Λίγκ, θα πρέπει να είναι μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΟΦΗ στις 10 Αυγούστου. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Εκείνο που είναι βέβαιο είναι ότι ο Γιάννης Κουράκης είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητιόνται αυτήν την εποχή. Ο δυναμικός του ρόλος στα δρώμενα του ΟΦΗ ειδικά το τελευταίο διάστημα, οι διασυνδέσεις και οι πολιτικές του προσβάσεις, κάνουν κάποιους να τον θεωρούν ιδανική λύση για την προεδρία του Συνεταιρισμού στην φάση αυτή, που είναι και ιδιαίτερα κρίσιμη και θα χρειαστεί μια καλή συνεργασία και με την Πολιτεία, αλλά και με άλλους  τομείς για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων. Να σημειωθεί  ότι για την προεδρία της Σούπερ Λίγκ έχει ακουστεί και το όνομα του προέδρου του Εργοτέλη Απόστολου Παπουτσάκη, ο οποίος μάλιστα έχει εκφράσει και δημόσια την επιθυμία του να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο.
Ενημερώθηκε ( 31/07/2011 11:38:29 )