Α. Βεργίτσης, Οινοποιία - Ποτοποιία Δαφνές Ηρακλείου Ηράκλειο, Κρήτη

Α. Βεργίτσης,
Οινοποιία - Ποτοποιία
Δαφνές Ηρακλείου
Ηράκλειο, Κρήτη

Τηλ/Φάξ
+30 2810 791040/792005

Email:
info@ vergitsis.gr
Εξαγωγές σε Βόρειο & Νότιο Αμερική
exports@vergitsis.gr

                             





Η οινοποιία - ποτοποιία "Κρήτη" Απόστολος Νικ. Βεργίτσης στις Δαφνές Ηρακλείου ιδρύθηκε το 1989 έχοντας ήδη μια παράδοση 30 ετών στο βαρελίσιο κρασί, γνωστό στην αγορά της Κρήτης ως "Βεργίτσης". Η επιχείρηση αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς επεκτείνοντας και βελτιώνοντας διαρκώς τις εγκαταστάσεις καθώς και την γκάμα των προϊόντων της.




Σήμερα διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2000 τ.μ. και πάνω από 50 στρέμματα ιδιόκτητων αμπελώνων στην περιοχή Δαφνές όπου και καλλεργείται η περίφημη ποικιλία "λιάτικο".


Η επιχείρηση έχει μια δυναμική παρουσία. Έρχεται πρώτη από τις κρητικές ποτοποιίες σε πωλήσεις Ούζου, τροφοδοτώντας πάνω από 1000 πελάτες στην Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου. Η οινοποιία-ποτοποιία "Βεργίτσης" εξάγει τα προϊόντα της σε χώρες της Ευρώπης.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα δοκιμάσετε τα εκλεκτά προϊόντα μας!




Απόστολος Ν. Βεργίτσης


Οίνοι Επιτραπέζιοι
Ντελικάτοι αλλά... τολμηροί, οι επιτραπέζιοι οίνοι του Βεργίτση είναι οι ιδανικοί σύντροφοι της ντόπιας και διεθνούς κουζίνας. Ο Οίνος Vergitsis είναι προϊόν ιδιαίτερης φροντίδας από σταφύλια που καλλιεργούμε σε ιδιόκτητους αμπελώνες. Το κόκκινο προέρχεται από τον συνδυασμό των ποικιλιών Λιάτικο, Κοτσιφάλι και Μαντηλάρι. Το λευκό προέρχεται από διάφορες ποικιλίες. Διατίθενται και σε ημίγλυκο.











  
Οίνοι Ποικιλιακοίι ποικιλιακοί οίνοι του Βεργίτση είναι προϊόν της πολύχρονης εμπειρίας της οινοποιίας μας. Επιλέξτε από τα διαμάντια της συλλογής μας:
  • Συράχ - Κοτσιφάλι - Μοσχάτο
  • Sauvignon Blanc
  • Chardonnay
  • Cabernet Sauvignon








Ο Βεργίτσης χρησιμοποιεί το παλαιό, χάλκινο αποστακτήριο για αυτό το εξαιρετικό προϊόν. Αλκοόλη ποιότητος με ISO9002 αναμιγνύεται με μεταλλικό νερό, άνιθο και γλυκάνισο. Το μείγμα μένει ακίνητο για 15 ώρες και μετά αποστάζεται. Από την "καρδιά" του αποστάγματος παράγεται το γλυκόπιοτο αυτό ούζο. Ξεχωρίζει αμέσως από την αίσθηση ελαφράς παλαίωσης που αφήνει.




Λικέρ
Μια παλέττα αξέχαστων γεύσεων

Tα λικέρ GEORGIA παράγονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ποτοποιίας μας, με φροντίδα και μεράκι. Σερβίρονται σκέτα ή σε κοκτέιλ. Θα τα βρείτε σε πολλές υπέροχες γεύσεις.





Schnapps 7 Days
Ελαφριά απόλαυση, ντελικάτο άρωμα και λεπτή γεύση φρούτου. Ιδανικά για όλες τις ώρες. Σερβίρονται σκέτα με πάγο ή σε κοκτέιλς. Απολαύστε τα 7days σε 4 γεύσεις: Πεπόνι, Ακτινίδιο, Ροδάκινο και Φράουλα.


Ετοιμα κοκτέιλς GEORGIA
Τα έτοιμα κοκτέιλ GEORGIA έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό από τους επαγελματίες των bar καθώς αποδείχτηκαν απλή και αξιόπιστη λύση για δημιουργίες και την παρασκευή έτοιμων κοκτέιλ προσθέτοντας μόνο τον ανάλογο χυμό από τους barman.