Κύκλωμα με "νονούς"...υπεράνω πάσης υποψίας στην Κρήτη!

Στα ίχνη του κυκλώματος με...πολιτικές άκρες η ΕΛ.ΑΣ. - Στο επίκεντρο των ερευνών νέος άνδρας που τελευταία έχει αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα
Στα ίχνη του μεγαλύτερου κυκλώματος εκβιαστών και νονών στην Κρήτη και ενός από τα μεγαλύτερα της χώρας διατείνεται ότι βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία μετά από πολύμηνες έρευνες των αξιωματικών της υποδιεύθυνσης οργανωμένου εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.
Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ από την παρακολούθηση και καταγραφή εκατοντάδων τηλεφωνικών συνομιλιών φαίνεται πως έχουν φτάσει στην άκρη του νήματος για τον εντοπισμό των μελών της
μεγαλύτερης όπως αναφέρουν μαφίας των τελευταίων ετών στην Κρήτη, η δράση της οποίας εστιάζεται στην πόλη του Ηρακλείου αλλά και σε περιοχές όπως η Χερσόνησος και τα Μάλια.
Από την πολύμηνη μάλιστα έρευνα προέκυψε σύμφωνα με πληροφορίες ότι τα μέλη του κυκλώματος – κατά την αστυνομία- είναι πολύ γνωστά ονόματα του Ηρακλείου, όχι μόνο εξαιτίας των δραστηριοτήτων τους σε έκνομες ενέργειες και του ποινικού παρελθόντος τους, αλλά και λόγω της έντονης επιχειρηματικής τους δραστηριότητας αλλά και των διασυνδέσεών τους με πολιτικά πρόσωπα!
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι για την εξάρθρωση του κυκλώματος έχει προγραμματιστεί μεγάλου εύρους και κλίμακας επιχείρηση καθόδου στην Κρήτη μικτών αστυνομικών κλιμακίων από την Αθήνα με συμμετοχή και της ΕΚΑΜ με επίκεντρο το Ηράκλειο, ώστε σε συνεργασία με τις αρμόδιες τοπικές αρχές να χτυπηθούν τα οργανωμένα μαφιόζικα δίκτυα που διαφεντεύουν κι επικυριαρχούν σε σημαντικούς κι εξαιρετικά επικερδείς τομείς της παρανομίας στην Κρήτη.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, η κάθοδος των αστυνομικών δυνάμεων επρόκειτο να γίνει τις επόμενες ημέρες, κρίθηκε όμως σκόπιμο να μετατεθεί για το διάστημα που θ' ακολουθήσει τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης, στην οποία είναι μονομερώς εστιασμένο αυτές τις ημέρες το ενδιαφέρον της αστυνομίας.
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην «Πατρίδα» ότι στο επίκεντρο των ερευνών που προέκυψαν από την παρακολούθηση των τηλεφωνικών επικοινωνιών βρίσκεται νεαρής ηλικίας επιχειρηματίας ο οποίος έχει αναπτύξει έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, τα μέλη του κυκλώματος έχουν ένα ευρύ φάσμα παράνομων δραστηριοτήτων το οποίο εκτείνεται από το λαθρεμπόριο όλων των ειδών και το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος, μέχρι τους εκβιασμούς, τα εκφοβιστικά πυρά και ανατινάξεις εκρηκτικών μηχανισμών έξω από κατοικίες και σωματικές βλάβες.
Η υπόθεση ξεκίνησε να ερευνάται πριν από αρκετό χρονικό διάστημα με αφορμή κάποιες παράπλευρες δραστηριότητες για τις οποίες είχε γίνει παγίδευση κάποιων κινητών τηλεφώνων.
Το ενδιαφέρον όμως ανατροφοδοτήθηκε και η έρευνα προσανατολίστηκε σε ανώτερα επίπεδα μέσα στο καλοκαίρι, αμέσως μετά τις απανωτές απειλές κι επιθέσεις σε βάρος επιχειρηματία που δραστηριοποιείται εκτός της πόλης του Ηρακλείου.
Όπως υποστηρίζεται, ο συνδυασμός δεδομένων με γεγονότα και οι συναρτήσεις- διασταυρώσεις συνομιλιών έκαναν τους "κοριούς" να πάρουν φωτιά. Από αυτές λέγεται ότι αποκρυπτογραφήθηκαν μυστικά και κώδικες για τεράστιο κύκλο παράνομης δραστηριότητας, που καλύπτει όλο το εύρος όσων αναφέρθηκαν στην αρχή.
Πάντως ένα από τα ζητήματα που συζητούν οι επικεφαλής της έρευνας αστυνομικοί είναι αν και πόσο ψηλά θα μπορέσει να φτάσει η έρευνα και η στοιχειοθέτηση των ενδείξεων που προκύπτουν από τις υποκλοπές τεράστιου αριθμού συνομιλιών, δεδομένου ότι ο αντικειμενικός στόχος που λέγεται ότι βρίσκεται ψηλά στην πυραμίδα του πολυπλόκαμου κυκλώματος, τοποθετείται στα ίδια πάνω κάτω ... "υψίπεδα" και της κοινωνικής ζωής του νησιού.
cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Οι...σφακιανές πίτες του Μπιλ Γκέιτς!

Τι ζήτησε να φάει στην Κρήτη ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο
Οι...σφακιανές πίτες του Μπιλ Γκέιτς!

Τι συνέβη στο πρόσφατο ταξίδι της οικογένειας Γκέιτς στην Κρήτη; Ιδού μερικές λεπτόμερειες όπως διέρρευσαν από κατοίκους της περιοχής....Με πλοίο της γραμμής έμοιαζε από ψηλά η πολυτελής θαλαμηγός που είχε αγκυροβολήσει αρόδο στο λιμάνι της Χώρας των Σφακίων. Πλησιάζοντας, υπήρχε και μια κινητικότητα των Αρχών, ενώ στη μικρή και γραφική Χώρα όλοι μιλούσαν για τη διεθνή προσωπικότητα που έπλεε στα μαγικά νερά του Λιβυκού Πελάγους. Από στόμα σε στόμα γρήγορα διαδόθηκε ότι ήταν η θαλαμηγός του Bill Gates. Ελικόπτερα, έξτρα πλεούμενα και ασύρματοι τάραξαν τη γαλήνη του τόπου, που συνήθως είναι το πέρασμα των οδοιπόρων από το φαράγγι της Σαμαριάς και των "φευγάτων" επισκεπτών της Γαύδου!
Οι "άνθρωποι" του πιο πλούσιου επιχειρηματία στον κόσμο έλεγξαν εξονυχιστικά την περιοχή η οποία προφανώς γοήτευσε τον κορεσμένο από τον πλούτο ισχυρό άνδρα. Οι ιδιοκτήτες εστιατορίων, φούρνων και ζαχαροπλαστείων κλήθηκαν να ανέβουν στην 126 μέτρων θαλαμηγό του Bill Gates και να παρουσιάσουν τις σπεσιαλιτέ τους. Σφακιανές πίτες από την Ιμπρο, γραβιέρα από το οροπέδιο Ασκύφου, θαλασσινά και χειροποίητα γλυκά από τη Χώρα, κατσικάκι και χόρτα από την Ανώπολη, όλα τα δοκίμασαν οι πλούσιοι καλεσμένοι του Bill Gatesμε έκδηλο ενθουσιασμό.
Μερικοί είχαν το "προνόμιο" να βρεθούν πάνω στο χλιδάτο πλεούμενο και να δουν από κοντά τον μύθο του διεθνούς επιχειρηματικού κόσμου. Όσοι μάλιστα τον γνώρισαν τον περιέγραψαν ως έναν μυστηριώδη, αγέλαστο, ανέκφραστο και σιωπηλό άνθρωπο!

Πηγή: radar
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Φωτιά τη νύχτα στην Αγία Πελαγία

Υπό έλεγχο στις 05.00
Μάχη με τις φλόγες έδιναν επί 4 ώρες οι πυροσβεστικές δυνάμεις, τη νύχτα, στην προσπάθεια να θέσουν υπό έλεγχο πυρκαγιά που ξέσπασε στη 01.45 στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας.
Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβεστικά οχήματα με 15 άνδρες και ένα πεζοπόρο τμήμα με 9 άτομα, που κατάφεραν να θέσουν υπό μερικό έλεγχο τη φωτιά στις 05.00.
Η φωτιά αποτέφρωσε 20 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασηςενώ στο σημείο παραμένει προληπτικά 1 πυροσβεστικό όχημα.
cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

"Ψώνισαν" κινητό τηλέφωνο από ... ξένη τσάντα!

Συνελήφθησαν δύο νεαρές Βουλγάρες
 Προτιμούσαν τα πολυσύχναστα μέρη δύο νεαρές Βουλγάρες, όχι γιατί τους άρεσε ... η πολυκοσμία, αλλά γιατί έβρισκαν ευκαιρία να αρπάξουν χρήματα και κινητά τηλέφωνα από ανυποψίαστους πολίτες.
Οι δύο γυναίκες, 23 και 26 ετών, μπήκαν χθες σε κατάστημα πώλησης παπουτσιών, στο Ηράκλειο και εκμεταλλευόμενες το συνωστιμό έκλεψαν από την τσάντα μιας 45χρονης γυναίκας, το κινητό της τηλέφωνο. Η 45χρονη κατάλαβε αμέσως ότι την έκλεψαν, πήρε πίσω το κινητό της, ενώ οι δύο Βουλγάρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Α/Δ Ηρακλείου, που κλήθηκαν στο μαγαζί.
cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Τροχαίο στο Ρέθυμνο - Τραυματισμένοι δύο ανήλικοι

Ελαφρά τραυματίστηκε ο 15χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας, σοβαρά στο κεφάλι ο 17χρονος συνεπιβάτης
Δύο ανήλικοι, 15 και 17 χρονών, τραυματίστηκαν, σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε, χθες το απόγευμα, στις 17.50, στο Ατσιπόπουλο, όταν η μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο. Η μηχανή και το αυτοκίνητο κινούνταν επί της παλιάς εθνικής οδού με κατεύθυνση το Ρέθυμνο, ενώ το ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια προσπέρασης που επιχείρησε το δίκυκλο.
Ο 15χρονος τραυματίστηκε ελαφρά, σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, όμως, φέρει ο 17χρονος συνεπιβάτης. Και οι δύο διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ΙΧ συγκρούστηκε με σκαπτικό όχημα - Τραυματίας 87χρονος

Στο Αρκαλοχώρι το τροχαίο
Σοβαρά τραυματισμένος διεκομίσθη στο νοσοκομείο ένας 87χρονος οδηγός, εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Αρκαλοχώρι του δήμου Μινώα Πεδιάδος.
Το σκαπτικό μηχάνημα που οδηγούσε ο 87χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 49χρονος από την περιοχή.
Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου.
cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Έπεσε από το δεύτερο όροφο ...αλλά σώθηκε!

Ένας 30χρονος.  Ασχημη κατάληξη είχε η διασκέδαση και η κρασοκατάνυξη για έναν 30χρονο Ηρακλειώτη ο οποίος έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι διαμερίσματος δευτέρου ορόφου στο κέντρο του Ηρακλείου. Ο 30χρονος στάθηκε πολύ τυχερός αφού παρά το γεγονός ότι έπεσε από ύψος περίπου οχτώ μέτρων, υπέστη μονάχα μερικά κατάγματα.
Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι, όταν ο 30χρονος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο σπίτι μίας φίλης του και διασκέδαζε, άγνωστο πως έπεσε από
το μπαλκόνι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν υπό την επήρεια μέθης εκείνη την ημέρα.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, η υγεία του δεν διατρέχει κάποιο σοβαρό κίνδυνο.
cretalive
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Τρόμος στο Ακρωτήρι από τις πτήσεις των πολεμικών αεροσκαφών
Μαρτυρικό ήταν το φετινό καλοκαίρι για τους 15.000 κατοίκους του Ακρωτηρίου Χανίων εξ αιτίας των συνεχών πτήσεων μαχητικών αεροσκαφών, τα οποία νυχθημερόν, πετούν από την αεροπορική βάση της Σούδας για να βομβαρδίζουν την Λιβύη.
Πρόκειται κυρίως για πολεμικά αεροσκάφη Μιράζ του Κατάρ και δευτερευόντως της Νορβηγίας, ενώ συχνές είναι και οι προσγειώσεις και απογειώσεις κατασκοπευτικών Awaks αλλά και ελικοπτέρων που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις διάσωσης.
Οι κάτοικοι της περιοχής εκτός από την αφόρητη ηχορρύπανση και την ρύπανση από τα καύσιμα των αεροσκαφών, ζούν με τον καθημερινό φόβο ενός ατυχήματος και τον κίνδυνο να προκληθεί ολοκαύτωμα είτε από πτώση αεροσκάφους φορτωμένου με βόμβες, είτε από ατύχημα κατά την διακίνηση των πυρομαχικών, αντίστοιχου με εκείνο που συνέβει στην Κύπρο.
Όπως τόνισαν στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου οι εκπρόσωποι των επτά πολιτιστικών συλλόγων του Ακρωτηρίου (Αρωνίου, Καλαθά, Καμπανίου, Κορακιών, Κουνουπιδιανών, Μουζουρά, Χωρδακίου)
«η δραστηριότητα αυτή των «συμμάχων» συνεχίζεται και τη μέρα και τη νύχτα με προσγειώσεις – απογειώσεις μαχητικών, μεταγωγικών και ηλεκτρονικής παρακολούθησης αεροσκαφών, δημιουργεί θόρυβο πολλαπλάσιο από τον ανεκτό για την ψυχική και σωματική υγεία των κατοίκων.
Ο ύπνος την νύχτα δεν είναι δυνατός, η ψυχική ηρεμία διαταράσσεται, η σωματική υγεία κλονίζεται. Πολλοί μιλούν για προβλήματα ακοής, ενώ οι ειδικοί συμβουλεύουν απομάκρυνση των μικρών παιδιών και των ευαίσθητων ομάδων από την περιοχή.

Η παραπάνω καταγραφή δεν είναι υπερβολική ούτε ενέχει καμία σκοπιμότητα. Είναι η ίδια η αλήθεια που βεβαιώνει καθημερινά ότι οι υπεύθυνοι της Βάσης αδιαφορούν πλήρως αν υπάρχουν άνθρωποι στο Ακρωτήρι και στην ευρύτερη περιοχή».

Παράλληλα οι κάτοικοι του Ακρωτηρίου τονίζουν πως εκτός από την συνεχή πλέον ρύπανση από τα καύσιμα των αεροσκαφών «αυτή η μεγάλη κινητικότητα πολεμικών αεροσκαφών αυξάνει την πιθανότητα ατυχήματος κοντά ή πάνω στα σπίτια μας με απρόβλεπτες συνέπειες.»
Επιπλέον «η διακίνηση τόσων πυρομαχικών από το αεροδρόμιο Χανίων προς την Λιβύη μας φέρνει στο νού το ατύχημα στην Κύπρο. Κανείς δεν μπορεί να βεβαιώσει ότι δεν μπορεί να συμβεί και σε εμάς το ίδιο».
Μάλιστα αναφέρουν πως εκτός από τα παραπάνω , βιώνουν και το ψυχικό μαρτύριο να γνωρίζουν πως όλα αυτά τα πολεμικά αεροσκάφη που πετούν πάνω από τα κεφάλια τους, μεταφέρουν βόμβες που σκορπίζουν τον θάνατο μεταξύ «δικαίων και αδίκων».
Οι κάτοικοι ζητούν από κάθε θεσμοθετημένο όργανο, κόμματα, αυτοδιοίκηση, βουλευτές, συνδικαλιστικούς φορείς και επιστημονικά σωματεία να πάρουν θέση τώρα, γιατί μετά την όποια τραγωδία τα όποια λόγια θα είναι άνευ αξίας.
Και μετά τα μαχητικά, έρχονται τα μεταγωγικά;
Στο μεταξύ την Δευτέρα 29/8 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος, συμμετείχε σε σύσκεψη στην Ντόχα μετά από πρόσκληση του Αρχηγού Ενόπλων Δυνάμεων του Κατάρ, με σκοπό τη συζήτηση θεμάτων που αφορούν τις επιχειρήσεις στη Λιβύη, σύμφωνα με τις πρόσφατες εξελίξεις, καθώς και την προοπτική που διαγράφεται στις συνθήκες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή.
Στην σύσκεψη πέραν από τους Αρχηγούς Άμυνας των Χωρών που συμμετέχουν στην επιχείρηση Unified Protector και του Διοικητού JFC Νεαπόλεως, παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου (NTC) της Λιβύης Mahmoud Jibril, ο Υπουργός Άμυνας, καθώς και εκπρόσωπος των επαναστατών.
Κατά την διάρκεια της σύσκεψης, πέραν των άλλων, αντηλλάγησαν απόψεις για τις απαιτήσεις δημιουργίας συνθηκών ασφαλείας και σταθερότητας στην Λιβύη και την ομαλή μετάβαση στη νέα διακυβέρνηση.
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αφού επισήμανε την σημαντική συμβολή της χώρας με μέσα και ευκολίες στην επιχείρηση, δήλωσε την πρόθεση της Ελλάδας να συνεχίσει την υποστήριξή της στην κρίσιμη νέα φάση της μεταβατικής διαδικασίας, προς όφελος της Λιβύης και της ειρήνης και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.
Υπογραμμίζοντας δε τη γεωγραφική σπουδαιότητα της νήσου Κρήτης, πρότεινε την ανάδειξή της ως κόμβου συγκέντρωσης και διακίνησης των προγραμμάτων ανθρωπιστικής βοήθειας και ανάπτυξης για την Λιβύη.
Flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Η ομορφότερη κοπέλα της Κρήτης για το 2011
Πλήθος κόσμου κατέκλισε την Τετάρτη 24 Αυγούστου το club Envy στο Ηράκλειο όπου πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος Τελικός του 33ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς.
Τον τίτλο της MISS ΚΡΗΤΗ 2011 κατέκτησε η 19χρονη Εύα Ζεϊμπεκάκη από το Ηράκλειο, Ά Αναπληρωματική Miss Κρήτη 2011 αναδείχθηκε η Φαίη Αβδουλά και΄Β Αναπληρωματική Miss Κρήτη 2011 η Ευρυδίκη Μερκούρη. Η 17χρονη Μιχαέλα Φωτιάδη που κατάγεται από την Ιεράπετρα κατέκτησε τον τίτλο της MISS ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΝΓΚ 2011 και Αναπληρωματική της αναδείχθηκε η Ερατώ Μανδαλενάκη.
Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία ο Νίκος Παπαδάκης ενώ σε συνδυασμό με την παρουσία πολλών επωνύμων από τον καλλιτεχνικό χώρο, πραγματοποιήθηκε μια βραδιά λάμψης και ομορφιάς.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν πολλές εστεμμένες των προηγούμενων χρόνων όπως η Miss Κρήτη 2009 και αναπληρωματική Star Ελλάς 2010 Μαρία Τσαγκαράκη, η Ά αναπληρωματική Miss Κρήτη 2004 και Superstar 2009 Χρύσα Δρακάκη, η Miss Κρήτη 2010 Σοφία Παπαδάκη, η Miss Κρήτη 2006 Ελευθερία Σωκιανού, η Ά αναπληρωματική Miss Κρήτη 2010 Μάριαν Μακρή, η ΄Β αναπληρωματική Miss Κρήτη 2010 Μαρίνα Στεφανάκη, η Ά αναπληρωματική MissΚρήτη 2007 Μιράντα Βιτωράκη και πολλές άλλες. Στην κρητική επιτροπή συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των πανελληνίων καλλιστείων κ. Βασίλης Πρεβελάκης και ο ιδρυτής της Ακαδημίας μοντέλων κ. Γιώργος Κουτούλιας, o οποίος θα συνεργαστεί με την Cretanart productions και την Παγκρήτια Ακαδημία Modeling.
Εντυπωσιακά σκηνικά, χορευτικά shows και μουσικές από τους Sam και Mentora δημιούργησαν ένα μοναδικό θέαμα και τα φλας των φωτογράφων δεν σταμάτησαν να αστράφτουν αρκετή ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, αποθανατίζοντας στιγμές χαράς και συγκίνησης των νικητριών.
Χρηματικά έπαθλα, ταξίδια και πλούσια δώρα κατέκτησαν οι νικήτριες ενώ διάπλατα τους ανοίγεται ο δρόμος για μια καριέρα στο χώρο της ShowBizz.
Οι 16 φιναλίστ εμφανίστηκαν με βραδινές τουαλέτες από το κατάστημα MARA, με μαγιό από τα καταστήματα Planet lingerie και FMS Stores και με αθλητικές εμφανίσεις Bodyaction από τα Health & Sports.
Τα χτενίσματα επιμελήθηκαν τα κομμωτήρια GP του Γιώργου Πάσσου, το μακιγιάζ το Beaute Beaute, ενώ τα νύχια των κοριτσιών έγιναν με προϊόντα Crystal Nails.
Χορηγοί της βραδιάς ήταν το κατάστημα οπτικών MarkAllen, το ξενοδοχείο Marin Dream, το ανθοπωλείο Χανάγια, ο Κρητικός Φούρνος, το Round Travel, η εταιρία Hellenica με τα προϊόντα Seventeen, Radiant και Lorvenn, τα συστήματα ασφαλείας Technology Systems και η Παγκρήτια Ακαδημία Modeling. Τη συνεργασία τους προσέφεραν επίσης οι εταιρίες Planet Media, Intellisense και η Unique Promotions.
Τις χορογραφίες και την κινησιολογία των υποψηφίων επιμελήθηκε ο Μιχάλης Κασσαπάκης, το styling ο Μπάμπης Κουτουλάκης, τις φωτογραφίες ο Μάνος Χαλαμπαλάκης, την εικονοληψία όλης της προετοιμασίας ο Γιώργος Δημητρουλάκης, το μοντάζ των Video το Studio Μανιώρος, ενώ τα σκηνικά φρόντισε η εταιρεία του Μανόλη Βασιλάκη.
Χορηγοί επικοινωνίας του διαγωνισμού ήταν η εφημερίδα Νέα Κρήτη, ταπεριοδικά 18 Τριάντα και BEST, οι διαδικτυακοί κόμβοι myvita.gr και entercity.gr, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Ράδιο 9,84, Υδρόγειος 106,9 και το Μουσικό Κανάλι 105,1, το οποίο είχε και την μουσική επιμέλεια της βραδιάς.
Μέγας χορηγός της εκδήλωσης ήταν το Yo Bailo dance club και χρυσός χορηγός το Beer Academy.
Την εικόνα αλλά και την ατμόσφαιρα της βραδιάς, μετέφερε σε κάθε σημείο της Κρήτης η ΚΡΗΤΗ TV.
Την ευθύνη για την οργάνωση της παραγωγής είχε η CretanArt Productions.
flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Κατάληψη στο Πολυτεχνείο Κρήτης
Σε κατάληψη του ιδρύματος προχώρησαν οι φοιτητές στο Πολυτεχνείο Κρήτης, ύστερα από σχετική απόφαση στη χθεσινή Γενική Συνέλευση των φοιτητών.
Σύμφωνα με την απόφαση της Συνέλευσης, η κατάληψη θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη και γίνεται ως αντίδραση στο νέο νόμο για τα ΑΕΙ που ψηφίστηκε από την Κυβέρνηση.
Έτσι η εξεταστική θα μείνει στον "αέρα" για μια εβδομάδα περίπου, ενώ σύμφωνα με παλαιότερη απόφαση της Συγκλήτου, όσα μαθήματα εξεταστικής χαθούν από κινητοποιήσεις φοιτητών ή καθηγητών, θα μεταφερθούν αυτούσια στο τέλος της εξεταστικής περιόδου.
Να σημειωθεί ότι η  Σύγκλητος του Πολυτεχνείου Κρήτης, ανακοίνωσε την Παρασκευή, μετά την ολοκλήρωση σχετικής συνέλευσης, την απόφασή της να κινηθεί προς κάθε νόμιμη κατεύθυνση επικαλούμενη την αντισυνταγματικότα του νέου νόμου.

flashnews
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Συμμορία κλέβει ΙΧ για …ανταλλακτικά, την ώρα που επιτήδειοι λαμβάνουν γνώση των κλοπών μέσα από την ΕΛ.ΑΣ. και ζητούν χρήματα για να επιστρέψουν δήθεν τα αυτοκίνητα…

Το ένα μετά το άλλο καταγράφονται τα περιστατικά και στην Κρήτη, με τις καταγγελίες για κλοπές αυτοκινήτων να πληθαίνουν. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ξυπνούν ένα πρωί και βλέπουν το αυτοκίνητο τους άφαντο.
Τα θύματα σπεύδουν και δηλώνουν την κλοπή στην Αστυνομία και εκεί αρχίζουν τα βάσανα.
«Δεν φτάνει η στενοχώρια μας για την απώλεια του αυτοκινήτου, αλλά σε ανύποπτο χρόνο δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα από άγνωστο άτομο, το οποίο μας είπε ότι αν θέλουμε να δούμε το αυτοκίνητο μας, θα έπρεπε να του βάλουμε 1500 ευρώ σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που θα μας έδινε», λέει ένας εκ των παθόντων στο CRETEPLUS.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πέφτουν στην παγίδα και καταθέτουν αμέσως τα χρήματα. Και είναι παγίδα, γιατί αυτοί οι απατεώνες, δεν έχουν καμία σχέση με τους κλέφτες του ΙΧ!
Είτε πρόκειται για χάκερ ή για επιτήδειους με …διασυνδέσεις, οι οποίοι μαθαίνουν ποιοι πολίτες έχουν χάσει τα αυτοκίνητα τους, δηλώνοντας την κλοπή. Ενημερώνονται όμως μόνο για το ονοματεπώνυμο και τη μάρκα και το χρώμα του αυτοκινήτου. Δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες.
Για αυτό όσοι έχουν δει τα αυτοκίνητα τους να εξαφανίζονται, όταν δέχονται τέτοιο τηλεφώνημα, θα πρέπει να ζητάνε πλήρη και λεπτομερή περιγραφή του αυτοκινήτου τους, ώστε να διαπιστώσουν ότι οι εκείνοι που τους τηλεφωνούν ζητώντας τους χρήματα, είναι και οι κάτοχοι του  ΙΧ.
Γιατί αλλιώς θα κλαίνε και για το αυτοκίνητο και για τα χρήματα που κατέθεσαν χωρίς αντίκρισμα…
creteplus
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
"Γάμος" Vodafone και Wind θα αλλάξει τα πάντα στην κινητή
Σε τροχιά συγχώνευσης βρίσκονται η Vodafone και η Wind, οι οποίες με ανακοινώσεις τους επιβεβαιώσαν ότι υπάρχουν συζητήσεις για συνεργασία, ωστόσο διαψεύδουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο εξαγοράς.Οι δύο κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των τηλεπικοινωνιών συζητούν εδώ και 10 ημέρες, σύμφωνα με ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ, ενώ αν τελικά προχωρήσουν το deal θα κλείσει ως το τέλος του έτους.
Αν ευοδωθεί η συμφωνία είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει ριζικά το τοπίο στην αγορά που αναπτύσσεται συνεχώς με νέα πακέτα και προϊόντα, ενώ θα ενταθεί ο ανταγωνισμός καθώς πλέον θα υπάρχουν δύο μεγάλοι πόλοι: OTE- Cosmote και Vodafone – Wind.
Πηγές του χώρου που μιλούν στα ΝΕΑ, αναφέρουν ότι μία τέτοια εξέλιξη θα πυροδοτήσει εξελίξεις στα εργασιακά με προγράμματα εθελουσίας που υπολογίζεται πως θα αφορούν τουλάχιστον 1.000 εργαζόμενους.
Το νέο σχήμα αναμένεται να ελέγχει μερίδιο κοντά στο 52% της αγοράς της κινητής τηλεφωνίας, με σημαντική παρουσία και στη σταθερή αφού η μεν Vodafone κατέχει ήδη το 18% του μετοχικού κεφαλαίου της HOL και η Wind παρέχει ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες αφού έχει απορροφήσει πλήρως την πρών Tellas.
Σημειώνεται ότι και οι δύο εταιρείες βρίσκονται αντιμέτωπες με προβλήματα που αφορούν τον ανταγωνισμό,το υψηλό κόστος
Σε αριθμούς η Vodafone κατέχει ποσοστό 30% της αγοράς ενώ η Cosmote το 48% και η Wind το 22%.
Η Wind απασχολεί 1.500 εργαζόμενους και διαθέτει 380 καταστήματα ενώ παρέχει υπηρεσίες σε 3.800.000 συνδρομητές. Ο τζίρος της το 2010 ήταν 787 εκ.ευρώ.
Όσον αφορά τη Vodafone, διαθέτει 400 καταστήματα και απασχολεί 2.400 εργαζόμενους, ενώ παρέχει υπηρεσίες σε 3.990.000 συνδρομητές. Ο τζίρος για το 2010 ήταν 1, 303 δισ ευρώ.
newsit
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Στη φάκα του ΣΔΟΕ 123 Kg κοκαΐνης

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011, 19:10

«Μπλόκο» σε φορτίο με 123 κιλά κοκαΐνης έστησε ο ΣΔΟΕ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, τερματίζοντας έτσι το ταξίδι του στα Βαλκάνια. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν ένας πρώην συνεργάτης του Γιάννου Παπαντωνίου, νυν διευθυντής υποκαταστήματος τράπεζας στην Φλώρινα και ένας τελωνιακός που υπηρετεί σε μεθοριακό σταθμό, που φέρονται να είναι μέλη διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.
Το ταξίδι του παράνομου φορτίου που είχε προορισμό τη ΠΓΔΜ έληξε «άδοξα» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης όταν οι ράμπο της ομάδας δίωξης ναρκωτικών του ΣΔΟΕ, σε συνεργασία με τη βρετανική υπηρεσία οργανωμένου εγκλήματος, την υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών της Αμερικής και της Σερβίας, εντόπισαν την ποσότητα της κοκαΐνης μέσα σε κοντέινερ και συγκεκριμένα κρυμμένη σε δύο μηχανήματα επεξεργασίας σόγιας.
Η πληροφορία για την κοκαΐνη που ταξίδευε προς την χώρα μας, ήταν στη διάθεση της ομάδας δίωξης ναρκωτικών του ΣΔΟΕ από τον περασμένο Μάιο, όταν, αρχικά, εκφορτώθηκε σε πλοίο, στη Λατινική Αμερική. Μέχρι τις 19 Ιουνίου, που έφτασε στην Θεσσαλονίκη, το φορτίο είχε μεταφερθεί σε 4 λιμάνια του κόσμου και είχε μεταφορτωθεί σε ισάριθμα πλοία.
Όλες αυτές τις ημέρες η ομάδα παρακολουθούσε με GPS το στίγμα του κοντέινερ. Όταν το καράβι «έδεσε» στη Θεσσαλονίκη οι αξιωματούχοι της δίωξης ναρκωτικών του ΣΔΟΕ, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, το υποδέχτηκαν έχοντας στα χέρια όλα τα εργαλεία που θα οδηγούσαν στη «λύση του μυστηρίου».
Αρχικά εντόπισαν το ύποπτο κοντέινερ και το οδήγησαν σε ασφαλές υπόστεγο, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου διακριτικά μπορούσαν να εργαστούν.Στη συνέχεια άνοιξαν ένα-ένα τα ξύλινα κιβώτια που βρίσκονταν μέσα στο κοντέινερ και διαπίστωσαν ότι περιείχαν μηχανήματα πολτοποίησης σόγιας.
Προσεκτικά, με ένα τρυπάνι, έκαναν μία τομή στο σώμα του χαλύβδινου κυλίνδρου ο οποίος, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μηχανήματος, θα έπρεπε να είναι συμπαγής. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι της ομάδας, με τη βοήθεια της όσφρησης και γαυγίζοντας έδωσαν ενδείξεις για «ύποπτο περιεχόμενο».
Αμέσως άρχισαν οι διαδικασίες της «αποφλοίωσης» του μηχανήματος και τότε διαπίστωσαν ότι, όχι μόνο δεν ήταν συμπαγής ο χαλύβδινος σωλήνας, αλλά ότι έκρυβε πρεσαρισμένη, ατόφια κοκαΐνη.
Με την ίδια διαδικασία ενήργησαν και σε επόμενο μηχάνημα. Το αποτέλεσμα: Είχαν μπροστά τους 123 κιλά καθαρής κοκαΐνης που είχε προορισμό τη ΠΓΔΜ.Η ομάδα δίωξης ναρκωτικών του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση δίωξης ναρκωτικών της Θεσσαλονίκης, πήραν από τον εισαγγελέα άδεια για «ελεγχόμενη μεταφορά». Αυτό σημαίνει ότι αφού έγινε κατάσχεση της ναρκωτικής ουσίας, τα μηχανήματα συσκευάστηκαν και πάλι, τοποθετήθηκαν στο λιμενικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, προκειμένου οι παραλήπτες τους να ενεργήσουν, όπως εάν δεν είχε γίνει αντιληπτό το φορτίο, δηλαδή να παραλάβουν το κοντέινερ και να το οδηγήσουν στο τελικό προορισμό τους.
Το κοντέινερ παρέμεινε εκεί για έναν μήνα. Δεν εμφανίστηκε κανένας παραλήπτης. Στις 25 Ιουλίου ξεκίνησαν οι συλλήψεις.
Συνολικά συνελήφθησαν 15 άτομα στην ΠΓΔΜ και στην Σερβία που φαίνονται να είναι μέλη της σπείρας που επρόκειτο να διακινήσει το παράνομο φορτίο. Παράλληλα στην χώρα μας συνελήφθησαν τρεις Έλληνες εκ των οποίων οι δύο έχουν προφυλακιστεί.
Ο ένας εργαζόταν μέχρι και την σύλληψή του στο τελωνείο που βρίσκεται στα σύνορα με την ΠΓΔΜ και ο άλλος ήταν διευθυντής υποκαταστήματος τράπεζας στην Φλώρινα και πρώην συνεργάτης του Γιάννου Παπαντωνίου που είχε τοποθετηθεί στο ινστιτούτο αμυντικών μελετών.
Οι αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψή τους, μετά από ακρόαση συνομιλιών τους που εξασφάλισε το βαλιτσάκι της ΕΥΠ, οι οποίες δείχνουν ότι εμπλέκονται στο κύκλωμα.
Τα 123 κιλά κοκαΐνης ήταν κατά 75% καθαρή ναρκωτική ουσία και επρόκειτο να πωληθούν προς 40.000 ευρώ το κιλό.
Η αναπληρώτρια διευθύντρια του τμήματος δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Αττικής, Μαρία Πόνγκα, που συμμετείχε σε πολλές παρόμοιες αποστολές, παραδέχτηκε ότι ήταν από τις πιο περίπλοκες περιπτώσεις λόγω της δυσκολίας που αντιμετώπισε η ομάδα κατά το άνοιγμα της κρύπτης, καθώς υπήρχαν τρία στρώματα συμπαγούς σιδήρου πριν καταλήξουν στην πεπιεσμένη κοκαΐνη.

zougla
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Στο φως τα ονόματα των μεγαλοοφειλετών

Στη δημοσιότητα δίνονται τις προσεχείς ημέρες τα ονόματα των μεγαλοοφειλετών στο Δημόσιο, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο κ. Βενιζέλος -κατά τη συζήτηση επερώτησης του ΛΑ.Ο.Σ. για τις εξελίξεις στην οικονομία - προανήγγειλε την άμεση δημοσιοποίηση των ονομάτων των εταιρειών που οι ιδιοκτήτες τους οφείλουν στο Δημόσιο, ενώ σε ό,τι αφορά στα φυσικά πρόσωπα φαίνεται πως αναμένει το «πράσινο φως» από την αρμόδια αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Για τα φυσικά πρόσωπα πάντως, ο κ. Βενιζέλος διευκρίνισε ότι αφορά εκείνους που οφείλουν βεβαιωμένα πάνω από 150 χιλιάδες ευρώ στο Δημόσιο και τα ονόματά τους θα αναρτώνται, εφόσον εντός 15 ημερών από την άδεια της αρμόδιας αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν προχωρήσουν στην υποβολή αιτιολογημένων αντιρρήσεων.
Στη συνέχεια, αναφερόμενος στις εκτιμήσεις για ύφεση πάνω από 4,5%, ο υπουργός είπε ότι στόχος είναι να «διαψεύσουμε τις προβλέψεις και να έχουμε μια πιο συγκρατημένη ύφεση το 2012».
Ο κ. Βενιζέλος προανήγγειλε, επίσης, ότι τον Σεπτέμβριο η κυβέρνηση θα εξετάσει το μισθολογικό καθεστώς και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και όχι μόνο στο στενό, για να αποκατασταθεί «το αίσθημα δικαίου».
zougla
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Τον πέθαναν οι τράπεζες!
Στο θάνατο έστειλαν οι τράπεζες και οι εισπρακτικές εταιρείες έναν 52χρονο! Όπως καταγγέλλει η οικογένεια του Δημήτρη Δ. (τα πλήρη στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεσή μας), ο άνθρωπός τους υπέστη έμφραγμα, έπειτα από τηλεφώνημα εισπρακτικής εταιρείας, που τον απειλούσε, ότι οι τράπεζες θα του πάρουν το σπίτι, αν δεν πλήρωνε τις δόσεις του δανείου του! Η απίστευτη ιστορία που αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb και θα προκαλέσει σάλο, εκτυλίχθηκε το 2009. Ο Δημήτρης Δ. διατηρούσε ένα μικρό γραφείο μεταφορών στη Γερμανία. Οι δουλειές πήγαιναν καλά και αποφάσισε να πάρει ένα επισκευαστικό δάνειο ύψους περίπου 135.000 ευρώ από την Εμπορική Τράπεζα. Όμως, όταν ξεκίνησε η οικονομική κρίση, το επάγγελμά του ήταν ένα από τα πρώτα που επλήγησαν. Η δουλειά μειώθηκε σημαντικά και ο 52χρονος άνδρας άρχισε να καθυστερεί την πληρωμή των δόσεων. «Την περίοδο εκείνη χρωστούσε δύο δόσεις στις τράπεζες. Η κάθε μία ήταν 1.250 ευρώ. Τον έπαιρναν οι εισπρακτικές και τον πίεζαν, αν και επί τέσσερα χρόνια ήμασταν συνεπείς στις πληρωμές. “Δεν αντέχω άλλο, με έχει πιάσει πονοκέφαλος από τα τηλεφωνήματα των εισπρακτικών εταιρειών” μου έλεγε», δηλώνει στο newsbomb η σύζυγός του.
Στις 13-3-2009, στις 7.15 το απόγευμα, το κινητό του τηλέφωνο χτύπησε. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν για πολλοστή φορά υπάλληλος της εισπρακτικής εταιρείας, που ζητούσε από τον άνδρα να καταβάλλει τα χρήματα, ειδάλλως η τράπεζα θα του έπαιρνε το σπίτι, το οποίο είχε υποθηκεύσει προκειμένου να πάρει το δάνειο. Εκείνος μάταια προσπαθούσε να εξηγήσει, ότι βρισκόταν στη Νυρεμβέργη για ένα δρομολόγιο με το επαγγελματικό του αυτοκίνητο και με την πρώτη ευκαιρία θα προσπαθούσε να πληρώσει τις δόσεις. «Αμάν αυτές οι τράπεζες» τον άκουσαν οι φίλοι του να λέει, όταν έκλεισε το τηλέφωνο. Και ήταν οι τελευταίες του λέξεις. Ο 52χρονος Δημήτρης Δ. υπέστη έμφραγμα και σωριάστηκε στο δρόμο. «Σε οκτώ λεπτά έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο και γιατρός, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα. Έχασα τον άνδρα μου και τα παιδιά μου έμειναν ορφανά από πατέρα εξαιτίας ενός τηλεφωνήματος. Θεωρώ υπεύθυνες τις τράπεζες για το θάνατο του συζύγου μου», καταγγέλλει η σύζυγός του. Όπως λέει, μάλιστα, ο άνδρας της ήταν υγιέστατος, ενώ πρόσφατα είχε υποβληθεί σε πλήρεις ιατρικές εξετάσεις, που δεν είχαν δείξει το παραμικρό.
Η σύζυγος του άτυχου Δημήτρη Δ. υποστηρίζει, ότι ο ψυχολογικός εκβιασμός των τραπεζών οδήγησε στο θάνατο τον άνδρα της και πατέρα των δύο παιδιών τους. Και όλα αυτά με την ανοχή της πολιτείας, η οποία επιτρέπει ακόμη και σήμερα να λειτουργεί η «μαφία» των εισπρακτικών εταιρειών, που απειλούν, εκβιάζουν και, όπως αποδεικνύεται, στέλνουν στο θάνατο τους πολίτες.
Πηγή: newsbomb.gr
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Φάρσα για βόμβα στη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη
Λήξη συναγερμού για την τοποθέτηση βόμβας στο χώρο όπου πραγματοποιείται η παγκρήτια συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στην Αμμουδάρα της Κρήτης.
Άγνωστος με τηλεφώνημα σε τοπικό τηλεφωνικό σταθμό προειδοποιούσε ότι θα εκραγεί βόμβα λίγα λεπτά μετά τις 6 στο ξενοδοχείου όπου φιλοξενείται η συνδιάσκεψη.
Άμεσα κινητοποιήθηκε η αστυνομία και μετά από ελέγχους αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για τηλεφώνημα φάρσα.
newsbomb
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,